سرعت چقدر پایین اومده !!!!!!!
سلام دوستان
من هرچی سعی میکنم نمیتونم با مودم(TP-Link) به صورت pppoe وصل بشم، هی تیک های مختلفی رو برداشتم و باز گذاشتم!
ADSL از مخابرات دارم ، ممکنه مخابرات نشه pppoe وصل شد؟
authentication method رو باید چی بذارم؟ هم auto تست کردم هم pap.
igmp باید enable باشه یا نه؟
Diagnostics مودمم اینجوری نشون میده:
Test the connection to your Internet service provider
Test PPP server connection: FAIL
Test authentication with ISP: PASS
Test the assigned IP address: FAIL
Ping default gateway: FAIL
Ping primary Domain Name Server: PASS
Last edited by moeenrpg; 20-03-2010 at 12:12.
سلام دوست عزیز !
شما اگر قبلا از isp دیگری adsl می گرفتید و الان از مخابرات گرفتید باید مودم تون رو یه factory defualts settingsدر قسمت maintenance انجام بدیدچون من خودم همین مشکل رو داشتم که بعد از کلی ور رفتن با یک ریست مودم در داخل کانفیگ اون (192.168.1.1) درست می شود. در ضمن دوستان من از مخابرات رو حالت pppoe هم داشتن و فکر نمی کنم مشکلی بوجود بیاد شما این کار را انجام بدید و نتیجه رو گزارش بدهید.
موفق باشید.
سلام
بله من هم همین مودم TP-Link رو داشتم و با اینترنت مخابرات به هیچ عنوان نمیتونستم وصل بشم.
باید مودمت رو عوض کنی.
شما کلا نمیتونستین وصل بشین؟ یا با PPPoE?سلام
بله من هم همین مودم TP-Link رو داشتم و با اینترنت مخابرات به هیچ عنوان نمیتونستم وصل بشم.
باید مودمت رو عوض کنی.
چون من با کانکشن broadband وصل میشم
ولی هستن که با مودم Tp-link وایرلس به صورت pppoe وصل شدن به مخابرات
یعنی با این TD-8841 هیچ راهی نداره؟
Last edited by moeenrpg; 21-03-2010 at 00:23.
سلام دوست عزیز! شما مودم تون رو اگر قبلا رو ای اس پی دیگری تنظیم کرده باشید بخواهید بر روی یکی جدید تنظیم کنید این مشکل بوجود می آید. در ضمن چه ربطی دارد که مودم باید عوض شود!! ربطی نداره به اینکه مودم شما چه باشد تمام کانفیگ مودم ها همانند هم هستند و از هر نوع بخواهید من مودم کانفیگ کرده ام.... به نظرم شما باید در تنظیمات مودم خود را مجدد بررسی کنید ...
سلام دوست گرامی!سلام دوست عزیز! شما مودم تون رو اگر قبلا رو ای اس پی دیگری تنظیم کرده باشید بخواهید بر روی یکی جدید تنظیم کنید این مشکل بوجود می آید. در ضمن چه ربطی دارد که مودم باید عوض شود!! ربطی نداره به اینکه مودم شما چه باشد تمام کانفیگ مودم ها همانند هم هستند و از هر نوع بخواهید من مودم کانفیگ کرده ام.... به نظرم شما باید در تنظیمات مودم خود را مجدد بررسی کنید ...
من تا حالا pppoe از طریق مودم به جایی وصل نشدم، برای همینم زیاد وارد نیستم.
اما به نطر خودم همه تنظیماتو درست تنطیم کردم،ولی نمیشه،چند بار هم مودمو ریست کردم و دوباره تنظیم، ولی نشد.
نمیدونم اشکال از authentication method میتونه باشه یا نه؟ چون مخابرات برای اینمورد فیلم زیاد داره که باید مثلا chap باشه و فلان تیک نداشته باشه و ...
البته من از طریق broadband وصل میشم ولی pppoe برای شیر کردن میخوام.
Diagnostics مودم اینجوری نشون میده:
Test the connection to your Internet service provider
Test PPP server connection: FAIL
Test authentication with ISP: PASS
Test the assigned IP address: FAIL
Ping default gateway: FAIL
Ping primary Domain Name Server: PASS
ممنون میشم راهنماییم کنین![]()
Last edited by moeenrpg; 22-03-2010 at 00:11.
سلام
من شب نمی تونم با شبانه وصل شم. باید رو bridge بذارم دیگه ؟ بعد هم یک کانکشن با همون یوزر guest و ngsnet می سازیم دیگه نه؟ درسته؟
نمی شه رو حالت PPOEE بداریم و قسمت یوزز ایتا رو وارد کنیم؟؟ من دیشب این کار رو کردم اما صبح دیدم بک گیگ از حجمم کم شدهراستی این حجم اضافی و چطوری باید خرید اخه تو قسمت شارژ الکترونیکی نیس
ممنون می شم جواب بدین![]()
سلام دوست عزیز! اون جوری که من تحقیق کردم به نظر میاد که شما نباید authentication method را تغییر بدید چون با احتمال ۸۰ درصد مربوط به اون نیست . در سایت مربوط به مدل مودم شما خودش گفته بود. و از اونجایی که Test authentication with ISP: PASS درست انجام میشه احتمالا مربوط به یک قسمت دیگری خواهد بود . من بازم سرچ می کنم و نتیجه رو گزارش می دم.
الان 128 صبانت تو روز متوسط سرعت دانلودش چقدره؟ پینگش چطور؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)