متاسفانه چون با سیستم خودم نمیام ( جمع شده!) نمیتونم چیزی برای دانلود بزارم
متاسفانه چون با سیستم خودم نمیام ( جمع شده!) نمیتونم چیزی برای دانلود بزارم
آقا اين سيمس deluxeچيه؟من نصب كردمش هيچي نداشت!!!!فقط سيمس 2 بود و نايت لايف(night life)ايتم هاي
جديدي نداشت!!!!!من توي شبكه ي game one تو ديدم كه the sims 2 deluxe اصلا يه جور ديگه اي تقريبا مثل
the sims 3 يعني مال ايران تقلبي هستش؟؟؟؟
Last edited by gap; 25-06-2008 at 11:05.
شما اینو نصبش کردید؟!! من هر کاری کردم نصب نشد! سیدی رو میزاشتم میگفت سیدی نایت لایف رو بزار وقتی اونو میزاشتم دیگه هیچی نمیومد!
مرضيه جان بازي شما 2 تا فايل crack داره كه بايد هر دوشو تو محل نصب بازي كپي كني..
و بايد در فايلي مه بازي رو نصب كردي اين فايلا وجود داشته باشه:
base-1
ep2-2
Support-3
اينايي رو كه بالا گفتم به صورت فايل هستن!بقيه چيزايي كه تو آدرس نصب هستن با فرمت :ico .exe و txt هستن..كه اونا مهم نيستن..
فقط اگه مال تو اون 3 فايل بالا رو داره به من بگو تا بگم چجوري اجراش كني!
مال من هم همينطور بود ولي وقتي گشتمش هر دو فايل crack رو پيدا كردم و كپي كردم تا اجرا شد ولي دوست عزيزم بازي شما چند سي دي هست؟
مال من 1 دي وي دي هستش!!!اصلا اين deluxe پك هستش؟؟چون من وقتي نصبش كردم همراش سيمس 2 هم نصب شد!!!!!!!وهيچ
آيتمي هم اضافه نشد....
اميدوارم سرت درد نگرفته باشه!!!
Last edited by gap; 25-06-2008 at 12:53.
برای من درست نشد 4 بار امتحان کردم!
دوست عزيزم خب 4 بار امتحان كردي ولي 5 بار امتحان نكردي كه!!!!!!!
مال من دفعه ي سوم شد.......
من که دیگه اینقدر وقت ندارن که 10 بار برم بیرون و بیام دوباره توی خانواده!!!دوست عزيزم خب 4 بار امتحان كردي ولي 5 بار امتحان نكردي كه!!!!!!!
مال من دفعه ي سوم شد.......
حق داري!!!خب وقتي بچت متولد شد بكشش (بعدش بچه بيار)چون اگه 2 بچه داشته باشي كه هيچكدومشون
به سن جواني نرسيده باشن اگه يكي رو بكشي بچه ي ديگه رو ازت ميگيرن بايد بچتو بكشي بعدش يكي ديگه
به دنيا بيار تا احتمالا جنسيتش عوض بشه!!
با تشكر.
امير
یکی از روشهایی که من خیلی برای کشتن استفاده میکنم اینه که یه اتاق میسازم که خودم اسمشو گذاشتم اتاق مرگکه بیرون از خونه توی حیاط واقع شده. درش در معمولی نیست که وقتی میخوام در رو دیلیت کنم با مشکل مواجه نشم. درش از ایناس که فقط چهارچوب رو داره. بعد وقتی یه مادر مرده ای رو میبرم توش در رو دیلیت میکنم. یا اینکه توی استخر پله رو دیلیت میکنم. اما اون اتاقه بهتره برای کشتن بچه ها. شما هم نوزادتون رو ببرید اونجا و در رو فقل کنین اما فقط باید یه نوزاد داشته باشین که اون یکی رو نبرنش. چون اونطوری که من دیدم یارو که از پرورشگاه میاد از لای دیوارم رد میشه!!!!!!!!
چون اونطوری که من دیدم یارو که از پرورشگاه میاد از لای دیوارم رد میشه!!!!!!!!
جالبه!
با چیت هم میشه کشت
boolprop testingcheatsenabled true
نگه داشتن Shift و انتخاب سیم و Kill
البته اینجوری مگسا می خورنش!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)