کافیه روی آیکن فعال ADSL در آیکن بار کلیک راست کنی (همون تصویر دو مونتیور کوچیک که روشن و خاموش میشن) و وارد Status بشی.
با رفتن به سربرگ Details روبروی عبارت Client IP address میتونی آی پی خودت رو ببینی
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
کافیه روی آیکن فعال ADSL در آیکن بار کلیک راست کنی (همون تصویر دو مونتیور کوچیک که روشن و خاموش میشن) و وارد Status بشی.
با رفتن به سربرگ Details روبروی عبارت Client IP address میتونی آی پی خودت رو ببینی
![]()
مرکز 5 همون مرکز میرزاکوچک هستش که شامل رازی ، معلولین ، سلیمانداراب ، حمیدیان و حومه آونها محسوب میشه
فکر کنم برای من زود تر قطع شد چون بعد از مدت ها یه فایل گزاشتم دانلود شه که چیزه زیادی دانلود نشد![]()
من دیشب دانلود نکردم . سرعت ها چطور بود؟؟
راستی یه سئوال من میتونم مثلا با یک ip دیگر وارد بشم . مثلا با ip یکی دیگر از بچه های اینجا یا نه ؟؟
مشکل من دقیقا اینه که روزها غیر از رپید بقیه مشکل ندارن و سرعت خوبه.حتی تورنت فعلا خوبه.
ولی شبا غیر از مایکروسافت هیج لینکی پیدا نکردم که سرعتش خوب باشه.پهنای باند شب خوبه ولی لینکی پیدا نمیشه که بشه از همه پهنای باند استفاد کرد.
آره از پهنای باند کامل نمیشه استفاده کرد لینک ها مشکل داران . ولی بهترین لینک که بتونه از ÷هنای باند کامل شب استفاده کنه . من که تجربه کردم لینک های یوتوب هست که واقعا سریعه
احتمالا , ولی بالاخره خوبی لینک های دیگه اینه که میشه لیست کرد و خودش دانلود شه .شب که نمیشه بیدار موند.
شبها واقعا سرعت اشغاله.
از ساعت 1:15 دقیقه شب به بعد سیستم رو باید خاموش کرد فقط.
یکی 7 تا فایل میزار سرعت دانلود همشون 50 هست یکی هم مثل بنده اصلا سرعتی نداره که بخواد دانلود کنه.
اندیشه همینطور اگه بخاد ادامه بده خود به خود کلاس خودشو تعطیل میکنه.
کسی ای پی اصلی سرور اندیشه رو نداره؟؟
ديشب يه فايل 122 مگابايتي گذاشتم فقط 13% رفت...حدود 6-7 مگ....تو ؟؟؟؟ ساعت...فكر كنم وسط شب قطع شد...
پس بهتر که من دیشب فیلم دانلود نکردم رفتم از یوتوب تونستم یه 200 Mg دان کردم البته فقط تا ساعت 2 بیدار بودم بعد خاموش کردم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)