تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 271 از 416 اولاول ... 171221261267268269270271272273274275281321371 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,701 به 2,710 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بله دانزوئه...(پست قبل ادیت شد)
    ایزاناگی هم درسته که کور میکنه...ولی اگه توجه کرده باشی من گفتم فن توبی یک چیزی در حد ایزاناگیه...نگفتم خود ایزاناگیه
    در ضمن قدرت انتقال بسیار سریع توبی و همچنین رفت و امد به بعدهای مختلف رو هم در نظر بگیر
    خود توبی هم گفته بود که علاقه زیادی به جمع کردن شارینگان داره...و توی انیمه هم نشون داد که توی مخفیگاهش چیزی نزدیک به 100 شارینگان پشت سر توبی و در ظرف های شیشه ای نگهداری میشد...خواستی عکسش رو میذارم
    در ضمن توبی از مادارا زرنگتره...مادارا خشنه و فقط میخواد بکشه در حالی که توبی اولا خیلی باهوشه و تا زمانی که نیاز نباشه وارد مبارزه نمیشه و با فکر میجنگه.

2. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

اون که اره واقعا تکنیک توبی خاص خودشه

حتی هوکاگه چهارم که اینقدر تکنیک flying thunder god ش معروفه بر اساس تکنیک هوکاگه دوم (مخترع این نوع تکنیک جابجایی) (منبع: ویکی ناروتو دات کام) درست شده ولی مال توبی یه چیز دیگست... و البته بی شباهت به ایزاناگی هم نیست بخصوص که بدنش رو هم میتونه بی حجم میکنه یعنی مثل همون تلپورت منتها وقتی بدنش بی حجم شد تصویر بدن خودش رو جای دیگه ظاهر میکنه همونطور که گفتید مثل همون کاری که دانزو میکرد...

---------- Post added at 01:38 AM ---------- Previous post was at 01:33 AM ----------

البته یه حدثی هم من میزنم اینکه توبی قصد خیانت به مادارا رو داشته یعنی یجورایی گولش زده و میخواسته نقشه شون رو عملی نکنه... لاقل اینطور به نظر میومد

4. این کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بالاخره مانگای جدید هم اومد...بریم برای مبارزه ناروتو و توبی

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

بالاخره مانگای جدید هم اومد...بریم برای مبارزه ناروتو و توبی
    این توبی باز هم مارو پیچوند ..عجب موجودی هستش !!! جالب تر اینکه از کارای کابوتوچیمارو خبر نداره ؟؟؟
    .................................................. .......................................
    راستی این جینچوریکی ها مگه وقتی بیجوها از بدنشون خارج بشه نمی میرن !! پس چه جوری زندشون کرد و بهشون رینگان و شارینگان داد !!!! حالا شارینگان که یه انبار داشت ولی رینگان ها رو چه جوری زد یه جفت که بیشتر نداشت !!! راستی یکیش رو به خودش زد اون یکی رو کجا قائم کرده ؟؟
    من این تیکه رو متوجه نشدم یادم هم نمیاد مانگای چندم بود که این جینچوریکی ها رو دوباره زنده کرد ؟؟؟ کسی اطلاعی داره از نحوه زنده شدن اینها ؟؟؟
    .................................................. ................................

به قول معروف تا ناروتو بخواد با توبی برسه باید 7 خان جینچوریکی ها رو رد کنه !!!!

8. 3 کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بعد از خارج کردن بیجوها که مطمئنا این افراد مردن ولی شاید مقداری از چاکرای بیجو رو به جینچوریکی ها منتقل کرده تا از اونا در جنگ استفاده کنه
    چون هیچ کسی به جز خود جینچوریکی ها نمیتونه به این خوبی از چاکرای بیجوها استفاده کنه
    ادو تسنه که فکر نکنم زده باشه...شاید یک فن مخصوص توبی باشه

شارینگان رو که زیاد اشت ولی ریننگانی که به جینچوریکی ها داده فکر نکنم ریننگان واقعی باشه
    فکر کنم به نوعی یک مدل تقلبی و ساختگی باشه برای تحت کنترل در آوردن و لینک کردن افرادی که این چشم رو دارن
    مثل کاری که ناگاتو با پین ها میکرد

من که توی مانگا یادم نمیاد که چیزی در مورد زنده کردن جینچوریکی ها گفته باشه!

پاک اعصابمون به هم ریخته که این توبی و چهره پشت ماسک کیه؟!
    امیدوارم توی مانگای بعدی چهره اش مشخص بشه

10. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

منم با همینش مشکل دارم که بیجو ها برگشتن به بدن هاشون جالب اینه که چاکراشون رو هم تحت کنترل گرفتن... در مورد ریننگان که ممکنه بحث لینک باشه شارینگان هم که زیاد داشت ولی ممکنه اونا هم کپی پیست باشن میمونه این که چطوری تکثیر کرده که اونم خودش نشون داد یه گیاهی داشت با اون تونسته بود هاشیراما رو تکثیر کنه و گفت یه بار که ناگاتو رو خودش تبدیل کرده به پین
    ولی عمرا اگه ناروتو و بی بتونن 5 دقیقه دووم بیارن مگر با talk no jutsu تا وقتی که ساسکه خان برسه بهشون

در مورد مادارا هم از یک him نام برد فکر میکردیم منظورش توبی هست ولی انگار... جالب شد!

12. 3 کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

فکر نکنم چاکرای اونا دقیقا تحت کنترل خودشون باشه... توبی هم این وسط کاره ای هست
    چون اگه اینطوری بود که کنترل جینچوریکی ها دست خودشون باشه که دیگه نیازی به حضور توبی نبود
    اونا رو میفرستاد وسط میدون جنگ و خودش میرفت به کارهاش میرسید
    این هم دقیقا شده مثل قضیه ناگاتو و پین ها که یکی باید روی اونا نظارت و کنترل داشته باشه
    این توبی هم خیلی مرموز صحبت میکرد...اصلا نمیشه حدس زد که چه کسی پشت اون ماسکه !!!

14. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

درسته و احتمالا ریننگان ها واسه کنترلشونه ولی منظورم این بود که هر کدوم از جینچوریکی ها تونستن یک دم از بیجوشون رو از بدنشون بیرون بیارن یعنی perfect jinchuriki مثل بی که قبلا نمیتونستن... این هم باز کار توبیه
    ممکنه این توبی خود ریکودو باشه که میخواد کارای خودش رو جبران کنه یعنی همین که به ملت یاد داد نینجتسو بزنن که صلح بوجود بیاد ولی بدتر شد...

16. 2 کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

فکر نکنم چاکرای کامل بیجوها در اختیار جینچوریکی ها باشه
    اگه چاکرای کامل در اختیارشون باشه و توی جنگ کشته بشن بیجوها آزاد میشن و کی میخواد این همه بیجو رو مهر کنه؟!
    من هم قبلا گفتم که شاید این توبی خود ریکودو باشه
    ولی با این حال فکر نکنم اون باشه...فعلا که ناروتو به حالت ریکودو نزدیک شده...مانگای هفته بعد چه شود

18. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

بعد از خارج کردن بیجوها که مطمئنا این افراد مردن ولی شاید مقداری از چاکرای بیجو رو به جینچوریکی ها منتقل کرده تا از اونا در جنگ استفاده کنه
    چون هیچ کسی به جز خود جینچوریکی ها نمیتونه به این خوبی از چاکرای بیجوها استفاده کنه
    ادو تسنه که فکر نکنم زده باشه...شاید یک فن مخصوص توبی باشه
    من که فکر می کنم همون فن مخصوص ناگاتو رو زده که کل دهکده رو بر گردوند !!! احتمالا قدرت اصلی رینگان این باشه که بشه روح افراد مرده رو از دنیای مردگان به جسم هاشون دوباره پیوند زد !!! مثل کاری که ناگاتو با پین ها کرد یا با اهالی کونوها !!!!

شارینگان رو که زیاد اشت ولی ریننگانی که به جینچوریکی ها داده فکر نکنم ریننگان واقعی باشه
    فکر کنم به نوعی یک مدل تقلبی و ساختگی باشه برای تحت کنترل در آوردن و لینک کردن افرادی که این چشم رو دارن
    مثل کاری که ناگاتو با پین ها میکرد
    من هم همین فکر رو می کنم ...دقیقا شده مثل کاری که پین ها با هم کرده بودند ..فقط اینکه چطور هم شارینگان زده هم رینگان تعجب بر انگیزه...یعنی الان این جینچوریکی ها می تونن تکنیک های چشمی اوچیها رو هم بزنن !!! پس باید بتونن تکنیک های خوب توبی یا اصلا خود ریکودو رو هم بزنن ...چاکراش رو هم که دارن !!!یه عالمه بیجو تا دلشون بخواد ...

ولی عمرا اگه ناروتو و بی بتونن 5 دقیقه دووم بیارن مگر با talk no jutsu تا وقتی که ساسکه خان برسه بهشون
    یعنی میگی ساسوکه بیاد کمک ناروتو و کیلر بی !؟!؟!؟ فکر نکنم !! احتمالا کیلر بی این وسط می میره... ناروتو هم شاید چند تا جینچوریکی رو بکشه ولی نمی تونه جلوی همشون دووم بیاره ....یه تیکه توی این مانگای آخر کیو بی رو نشون داد که داشت لبخند می زد ( یا شاید هم تعجب کرده بود.. دقیق معلوم نبود ) شاید چاکرای کاملش رو بده نارتو و ناروتو اون تکنیک نهایی ناقصش رو بزنه یا تبدیل کامل به ریکودو بشه !!!!

در مورد مادارا هم از یک him نام برد فکر میکردیم منظورش توبی هست ولی انگار... جالب شد!
    جالبتر اینه که قبلا من فکر می کردم اینها دوتاشون یه نفر باشن و مثلا انتقال بدن زده باشن یا یه چیزی توی همین مایه ها ولی حالا معلوم شد که توبی از وجود مادارا تا زمانی که ناروتو گفت خبر نداشته و نمی دونسته که احضار شده ...اگه یکی بودن یعنی نمی تونست از روی چاکرای مادارا بفهمه که اومده ..کیوبی از تو ناف ناروتو فهمید ... توبی نفهمید !!!! احتمالا یه شخص دیگه هستش این توبی ..ولی هر کی هست از اوچیها هستش ..سنش هم که به هم دوره ای های ایتاچی نمی خوره و خیلی پیر تره ..یه تیکه پوستش رو به ساسوکه نشون داد کاملا تیره شده بود ..مثل زمانی که سوناده چاکراش تموم شد و پیر و چروکیده شد توی جریان حمله به کونوها !!! پس این اوبیتو هم نیست چون سنش نمی خوره به اوبیتو و خیلی پیر تره ...
    .................................................. .................................................. .................................................. .......

مادارا باباش کی بوده ؟؟؟ ریکودو ؟؟( توی یه توضیح به ناروتو قبل از حمله که جلسه کاگه ها گفت که از نوادگان ریکودو هستش ) شاید هم داداشش باشه .... همون که چشمش رو مادارا برداشت .همیشه توی مانگا و انیمه نشون می ده که مادارا دست می بره تو چشم های داداشش ولی نشون نمی ده که دوتاش رو برداشته ؟!!؟!؟

ولی با این حال فکر نکنم اون باشه...فعلا که ناروتو به حالت ریکودو نزدیک شده...مانگای هفته بعد چه شود
    آره مانگای هفته بعد جالب میشه..اون 5 تا کاگه دیوونه هم معلوم نیست می خوان با مادار چه کار می کنن که کیشیموتو فعلا بی خیالشون شده !!! ولی به قول اون تسوچیکاگه هیچ کس نمی تونه حدس بزنه قدرت 5 تا کاگه به هم چی میشه ...

20. 3 کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •