تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 271 از 1635 اولاول ... 1712212612672682692702712722732742752813213717711271 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,701 به 2,710 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

اگه نباشه جاش خالی می مونه Raptor 2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tehran_shahrak gharb

پيش فرض

با این مشکل بنده برخورد کردم ولی نه در همه شرایط. بیشتر در شرایطه نوری زیاد یا کم. شرایطی مانند قرار گرفتن زیر نور هالوژن و یا عکس گرفتن از محیطی با اختلاف نوری زیاد(مثل عکسی که جناب سناتور قرار دادن.)این مورد نمایان می شه . فکر نکنم تو همین شرایط کامپکتها هم بهتر عمل کنند وخوب از لنزهای این رده نباید انتظار شارپنسی لنزهای slr را داشت .ولی من تا حالا ندیدم کسی به خاطر این موضوع قید دوربینهای شوپر زوم رو بزنه وبره یک کامپکت مثلا a1000 بخره . چون قابلیت ها و کارایی این دوربینها آنقدری هست که این مساثل رو پوشش بده. من بیشتر منظورم در شرایط یکسان سوپر زومها عکسهای بهتری نسبت به کامپکت های رده پایین می گیرند.
    خوب مسلمه هرچقدر از زوم بیشتر دوربین استفاده کنید شارپنسی عکس کاهش و این مشکلاتی که فرمودید خودشو نمایان میکنه. ولی بین 5 ایکس زوم تا 20 ایکس زوم این دو رده اختلاف زیاده نمیشه دقیقا مقایسه کرد. اگه در شرایط یکسان مثلا هر دو در 5 ایکس زوم این مشکل پدید می آمد مقایسه منطقیتر می شد.
    یک مشکلی که برخی کامپکتها دارند اینکه شما هرچی از زوم نوری استفاده می کنید مقدار عددی دیافراگم افزایش پیدا میکنه و این مقدار تغییر در سوپر زومها کمتره.مثلا اگه با هر دو دوربین 5 ایکس زوم کنید مقدار عدد دیافراگم کامپکته بیشتره و خوب این مورد میتونه در شرایطه نوری کم مشکل آفرین باشه ونتونید از زوم نوری استفاده کنید.قابلیت دیگه سوپر زومها داشتن ماکروی قوی و کارامد آنها است که کامپکتها در این مورد حرفی برای گفتن ندارند.
    لنز سوپر زومها مانند لنز 200-18 slr هایک لنز همه کاره است و در و در حد و اندازه خود خوب عمل می کنند.
    sx1 هم در رده شوپر زوما در مقام مقایسه با هم رده خود نمایشه ضعیفی داشته ولی برادرش یعنی sx10 بهتر عمل کرده.
    اگر تا حالا کسی رو ندیدید من رو ببینید که بخاطر این مشکل از خیر دوربین سوپر زوم میگذرم

ولی نه دیگه a1000 ..دست کم یه g9 ایی چیزی...

دوستی که فرمودند panasonic سیستم کاهش یا از بین بردن اعوجاج رنگی رو دوربین داره سوالی دارم که برای منی که همیشه raw عکسبرداری میکنم تکلیف چیست که پرسسور دوربین خاموش است و عکس بدون پردازش ثبت میشود؟

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

اگر تا حالا کسی رو ندیدید من رو ببینید که بخاطر این مشکل از خیر دوربین سوپر زوم میگذرم

دوستی که فرمودند panasonic سیستم کاهش یا از بین بردن اعوجاج رنگی رو دوربین داره سوالی دارم که برای منی که همیشه raw عکسبرداری میکنم تکلیف چیست که پرسسور دوربین خاموش است و عکس بدون پردازش ثبت میشود؟

زحمتش میوفته گردن خودتون.توی کامپیوتر خودتون باید اعمال کنین.

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

خوب از صفحه ی 79 به این ور رو خوندم .
    تصمیم گرفتم پاناسونیک اف زد 28 رو بگیرم ...
    کسی از دوستان نظری چیزی نداره ؟ انتخابم خوبه دیگه ؟
    بستگي به خودتون داره. اين دو تا دوربين از نظر مشخصات خيلي شبيه هستند. در نهايت اين معيارهاي شما هستند كه تعيين كننده هستند. اگه فيلمبرداري, باتري ليتيومي, و وزن كمتر براتون مهمه برين سراغ پاناسونيك. و اگه كيفيت ساخت بالاتر, چشمي بزرگتر, و ال سي دي با قابليت چرخش براتون مهمه كنان انتخاب بهتريه. از نظر كيفيت عكس هم هر كدوم از يك نظر بهترن. كنان تو حساسيت هاي پايين عكس هاي شارپ تري ميگيره و پاناسونيك تو حساسيت هاي بالا بهتر عمل ميكنه. همچنين مشكل Highlight Clipping در پاناسونيك تا حدي وجود داره و تو عكس هاي كنان ديده نميشه. در عوض پاناسونيك انحراف فامي نداره (كه در عكس هاي كنان به وفور ديده ميشه). ولي تاثيرگذارترين معيار در انتخاب من قيمت بود كه از اين نظر پاناسونيك انتخاب بهتري به نظر مياد.

4. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه PC°BASE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

10

بستگي به خودتون داره. اين دو تا دوربين از نظر مشخصات خيلي شبيه هستند. در نهايت اين معيارهاي شما هستند كه تعيين كننده هستند. اگه فيلمبرداري, باتري ليتيومي, و وزن كمتر براتون مهمه برين سراغ پاناسونيك. و اگه كيفيت ساخت بالاتر, چشمي بزرگتر, و ال سي دي با قابليت چرخش براتون مهمه كنان انتخاب بهتريه. از نظر كيفيت عكس هم هر كدوم از يك نظر بهترن. كنان تو حساسيت هاي پايين عكس هاي شارپ تري ميگيره و پاناسونيك تو حساسيت هاي بالا بهتر عمل ميكنه. همچنين مشكل Highlight Clipping در پاناسونيك تا حدي وجود داره و تو عكس هاي كنان ديده نميشه. در عوض پاناسونيك انحراف فامي نداره (كه در عكس هاي كنان به وفور ديده ميشه). ولي تاثيرگذارترين معيار در انتخاب من قيمت بود كه از اين نظر پاناسونيك انتخاب بهتري به نظر مياد.
    کیفیت عکس که شما 100 درصد درست میگید تقریبا برابر هستن .
    تو عکس برداری با فلاش تو سایت dpreview دیدم که کیفیت Sx10 بهتر از fz 28 بود آیا واقعا همین طوره ؟
    درسته من هم به خاطر قیمتش انتخابش کردم ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه unforgiven2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام
    دوستمان درست می گن.من با فرمت RAW د ر زمستان چند عکس گرفتم .و این موضوع وقتی ادیت رو این فایل انجام دادم کاملا مشهود بود. مثلا بین لبه های شاخهای درخت و منظره های برفی و همچنین لباس اشخاصی که به رنگ روشن بود این موضوع کاملا مشهود بود.البته به نظرم این مشکل هم با نرافزار قابله حله. در سایت عکاسی و در قسمته مقاله ها مطالبی در مورد موضوع ته رنگ آمده است.
    ولی من مقایسه ام در مقابله کامپکت های رده پایین بود نه g9 وامثال اون.خوب من ذاتا به عکاسی از حیاط وحش و پرندگان علاقه دارم وچاره ای جز انتخاب یک دوربین با زوم نوری بالا نداشتم و از آنجا که این مورد همیشه به وقوع نمی پیوند , قابله تحمل است و آن مقدار هم با نر افزار قابله حله.دوربینهای این رده دارای مشکلاته مختلفی هستند مثلا همین بحسه نویزه و عمقه میدان. که باز در زمینه نویز نرافزارها چاره سازن و اگه شخصی به این تصور که بدون کمک نرافزار می تونه دوربینی در این رده ها انتخاب کنه که هیچ نقصی نداره و با فشردن یک دکمه بهترین خروجی نصیبش میشه بنظرم چیزه دست نیافتنی رو دنبال می کنه. حتی دوربینهای رده حرفه ای هم از این قائده مستثنا نیستند.
    چند وقته که دارم دوربین های رده DSLR و لنزهای تله رو دنبال میکنم.واقعا لنزهای پر هیبتی هستند اما سنگین وحجیم وگرانقیمت.ولی به امید خدا در آینده به سمت همین دوربینها و لنزها کوچ میکنم.

پ.ن:در کودکی یک تفنگ ساچمه ای داشتم که پرندها رو شکار میکردم اما الان با دوربینم آنها را شکار می کنم و از اعمال دوران کودکیم سخت پشیمانم
    Last edited by unforgiven2009; 21-04-2009 at 18:02.

7. این کاربر از unforgiven2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

جناب prowler88 یکم در مورده اختلافه کیفیته ساخت میگین؟ بنظرتون چه فرقی دارند؟مثلا با دکمه ای نرم وراحتش مشکل دارید یا بدنه سبک وخوشدستش؟ اخه بنظرم مشکلی تو کیفیته ساخته پانا ندیدم.بازم گفتم بدنه زده خشه پانا یک حسنه خوب محسوب میشه.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلامم..
    ایول میبینم که یه همفکر پیدا کردم..
    البته من بعد کلی تحقیقات! فعلن رفتم روی fz-28 شاید زوم 18x خفنش توجهم را جلب کرده.البته یخورده صبر میکنم ببینم بار جدید که تا یه دو هفته ی دیگه میرسه اینجا چند فی میخوره و چیه و بازار آینده ی کامپکتهای سطح بالا چی میاد
    ولی از منو و تنظیمات پیچیده اش حالم بد میشه فکر کنم اگه بگیرمش همه چیز را بذارم توی مد اتومات!!
    همین کامپکتی هم که داشتم عمرن توی بخش تنظیمات مانوئال ش سالی یبار هم نمیرفتم!
    بابا اینقدر سخت نگیرید. اتفاقا پانا یکی از حسن هاش منوهای راحت و کاربرد پسنده. شما با یکم کار کردن به همه چیز تسلط پیدا میکنید. اما مهمتر از همه چگونگی استفاده از آنها است. یعنی اگه سراغه چنین دوربینهایی می روید باید دانشتونو نسبت به عکاسی افزایش بدید تا بتونید عکسهای خوب و دلخواه خودتونو بگیرید.

10. 3 کاربر از unforgiven2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

جناب prowler88 یکم در مورده اختلافه کیفیته ساخت میگین؟ بنظرتون چه فرقی دارند؟مثلا با دکمه ای نرم وراحتش مشکل دارید یا بدنه سبک وخوشدستش؟ اخه بنظرم مشکلی تو کیفیته ساخته پانا ندیدم.بازم گفتم بدنه زده خشه پانا یک حسنه خوب محسوب میشه.
    منظور من از كيفيت ساخت جنس بدنه هست. راستش من خودم اصلا به اين موضوع اهميت نميدادم و به نظرم كيفيت ساخت fz28 خيلي هم خوب مي اومد. تا همين چند وقت پيش كه براي خريد دوربين تو يكي از مغازه ها يه sx10 گرفتم دستم و اون موقع بود كه فهميدم تفاوتشون در چه حده. اصلا جنس بدنه ش فرق ميكرد و خيلي محكم تر به نظر مي اومد. شايد يكي از دلايلي كه اينقدر سنگينه همين باشه.

12. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Raptor 2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tehran_shahrak gharb

پيش فرض

در مورد sx10 و fz28 باید بگم اندکی کیفیت sx10 بهتر است اما من fz28 رو بیشتر میپسندم
    ظاهری
    1.بخاطر وجود دستگیره چرمی که در ظاهر آن و هندلینگ دوربین تاثیر بسزا دارد
    2.ظاهر ساده تر و جمع و جور تر و در مجموع زیباتر

باطنی
    1.وجود فیلمبرداری hd که این روزها در دوربین های کامپکت به یک باید تبدیل شده است
    2.باطری لیتیومی که سلیقه اییست ولی من این جور باطری ها رو به قلمی ترجیح میدم(علیرغم دردسرای خاص خودش نظیر در دسترس نبودن شارژر همه جا و ..)

14. این کاربر از Raptor 2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

بابا اینقدر سخت نگیرید. اتفاقا پانا یکی از حسن هاش منوهای راحت و کاربرد پسنده. شما با یکم کار کردن به همه چیز تسلط پیدا میکنید. اما مهمتر از همه چگونگی استفاده از آنها است. یعنی اگه سراغه چنین دوربینهایی می روید باید دانشتونو نسبت به عکاسی افزایش بدید تا بتونید عکسهای خوب و دلخواه خودتونو بگیرید.
    درسته. شما با هر دوربيني بخواين كار كنين اولش يك كم سخته. كم كم دستتون مياد. مهم سرعت دسترسي به تنظيماته كه در اين مورد پاناسونيك كارش درسته. مثلا يكي از دكمه ها رو ميتونين به دلخواه تنظيم كنين يا اين كه با فشار جوي استيكش به مهمترين تنظيمات از قبيل فوكوس و وايت بالانس دسترسي پيدا كنين.

16. 2 کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •