تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 271 از 1174 اولاول ... 171221261267268269270271272273274275281321371771 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,701 به 2,710 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

به نقل از آس اسپانيا، خاوير ساويولا مهاجم سابق بارسلونا پس از مصدوميت و نيمكت نشيني هاي طولاني مدت مقابل اتلتيك بيلبائو حضوري درخشان داشت.
    وي گفت: از شوستر دلخور بودم؛ اما توقع نداشتم پس از بازي از من عذرخواهي كند. واقعا شگفت زده شدم و از اين كه مربي از بازي من راضي است بسيار خوشحال بودم.
    وي افزود: در بازي‌هاي باقيمانده نيز اگر مربي بخواهد بازي مي كنم، چنين نيمكت نشيني را دوست دارم چون مي دانم مربي تيم مرا زير ذره‌بين داشته و قدر بازي خوبم را مي داند

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

باشگاه رئال مادرید خبر بازگشت هافبک تدافعی ژاوی گارسیا را به برنابئو در ازای ۴ میلیون پوند تایید کرد.
    بازی های این بازیکن تیم زیر ۲۱ سال اسپانیا از هنگامی که با مبلغ ۲.۵ میلیون پوند به تیم اساسونا پیوست تاپیر گذار بوده .اگرچه گارسیا در تیم این فصل برند شوستر جایی نداشت اما وی تصمیم گرفته تا فرصت بازی دوباره در برنابئو را به این بازیکن ۲۱ ساله بدهد .مادریدی ها با توجه به قرارداد این بازیکن و بندی که در آن هست میتوانند در ازای مبلغ ۴ میلیون پوند دوباره وی را بخرند .
    گارسیا در این فصل برای اوساسونا ۲۶ بار به میدان رفته و ۲ گل نیز به ثمر رسانده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

به نقل از آس اسپانيا، وسلي اشنايدر، گلزن هلندي رئال مادريد اظهار داشت: چرا بايد به بارسلونا بروم؛ وقتي در اولين سال حضورم با لباس رئال مادريد قهرمان لاليگا مي‌شوم؟ انتقال من به اين تيم مضحك است.
    وي افزود: بارسا در بحراني‌ترين سال خود به سر مي‌برد. موقعيت خود را در تيم ملي هلند به واسطه درخشش در رئال مادريد تثبيت كرده ام.
    وي تصريح كرد: نيازي به مشاوره با كرايوف ندارم. احترام به او باعث نمي شود به هرچه او مي خواهد، عمل كنم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

چارلی جان بابت خبرا ممنون مخصوصآ که اگه این کسرا بفهمه که اماده هست و با اوساسونا بازی میکنه اونوقته که دیگه تعداد صفحات این تاپیک میشه بینهایت ................
    راستی کسی نگفت که ما چه کسای رو بهتره که برای فصل جدید بخریم؟؟؟؟(البت اینو بگم که بهترین گزینه همونیه که باشگاه میخره اگه به ما بود مث فصل پیش چند بازیکن مشهور ولی بی رگ رو میگرفتیم و اونوقت وضعمون بدتر از بارسا بود.))
    نظر شخصی من:
    1:هر کسی رو که باشگاه بهتر میدونه
    2:اخرو
    3:ابراهیموویج
    4گو
    5:میسا ریچاردز

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

چارلی جان بابت خبرا ممنون مخصوصآ که اگه این کسرا بفهمه که اماده هست و با اوساسونا بازی میکنه اونوقته که دیگه تعداد صفحات این تاپیک میشه بینهایت ................
    راستی کسی نگفت که ما چه کسای رو بهتره که برای فصل جدید بخریم؟؟؟؟(البت اینو بگم که بهترین گزینه همونیه که باشگاه میخره اگه به ما بود مث فصل پیش چند بازیکن مشهور ولی بی رگ رو میگرفتیم و اونوقت وضعمون بدتر از بارسا بود.))
    نظر شخصی من:
    1:هر کسی رو که باشگاه بهتر میدونه
    2:اخرو
    3:ابراهیموویج
    4گو
    5:میسا ریچاردز

احمد آدرس خونت رو به من ميدي؟

آخر فروم باز h_starboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

هر کیو میخره خدا کنه افت نکنه یا اینکه مصدوم نشه شانس بد ما. ولی این ابراهیموویچ خوبه. دروگبا هم اگه بشه خیلی حال میده.
    به امید قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپای سال بعد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

سلام به همه رئالیها.........
    اینم دوتا مصاحبه از رئالی ها که بنده ترجمه کردم و اوردم برای شما که امیدوارم استفاده ببرید.....
    اول مرده همیشه سربلند....ایکر کاسیاسفقط ببینید چقدر با معرفت...

ما باید ببریم و می توانیم اینکار را بکنیم ...
    ایکر کاسیاس دروازبان جوان رئال مادرید فاصله چندانی با جایزه زامورا ندارد.اما وی تنها به عنوان قهرمانی در لیگ فکر می کند.وی در مصاحبه ای با روزنامه AS به سوالات خبرنگار این روزنامه پاسخ داد که در زیر می خوانید:

- آیا شما ناراحت هستید که نتوانستید در خانه جام قهرمانی را ببرید؟
    دوست داشتیم جشن را در کنار هواداران خود بگیریم که نشد.اما این مسئله مهمی نست.مهم قهرمانی است که ما هنوز آنرا نبرده ایم.

- با این حال هواداران در ورزشگاه به حدی تشویقتان می کردند که انگار قهرمان شده اید...
    ما به کسب قهرمانی خیلی نزدیک هستیم و من این قول را به هواداران می دهم.و در اینجا به خاطر حمایتهایشان از ما تشکر می کنم.

-هواداران دوست دارند تا شما قهرمانی را با برد در مقابل بارسا جشن بگیرید...
    ما تمام تلاشمان را می کنیم تا هر چه زودتر قهرمان شویم و برایمان مهم نیست در کجا و کی.این شعار ماست :هر چه زودتر بهتر...

-اما آیا از لذت آن(قهرمانی)کم نخواهد شد که دور از هواداران جشن قهرمانی می گیرید؟
    مهم نیست شما جام را در کجا می برید این کار(قهرمانی) همیشه کاری بزرگ است.ما به (سیبیل)می رویم و جشن را می گیریم و به مادرید برمی گردیم.

-شما پنالتی های زیادی را در لیگ از حریفان میگیرید واین دومین پنالتی در سال جدید بود...
    من همیشه می خواهم از دروازه خودم محافظت کنم در واقع این وظیفه من است.اما من قبول نمی کنم که بهترین هستم پس هیچ وقت از تلاش کردن دست بر نمی دارم.

-آیا واقعا حدس زدید که توپ کجا می رود؟
    اصلا!او(بازیکن حریف) ضربه خود را محکم زد و من هم توپ را گرفتم.من خوش شانس بودم که توپ بالای دستم بود.

-شما امسال بیشتر از هر بازیکنی بازی کرده اید.آیا شوستر بعد از قهرمانی به شما استراحت خواهد داد تا جایزه زامورا را ببرید؟
    من نمی دانم اما انچه که بگویند انجام میدهم.کار من مثل قطار روزانه بوده است!ما در تمام سال بهترین تیم بوده ایم.

-اما رقیب شما والدس بیشتر از این بازی نخواهد کرد...
    ما با هم فرق می کنیم.شرایط وی به من ربطی ندارد.همانطور که گفتم من هر کاری که مربی بگوید می کنم.

-آیا میدانستید که بازی با بیلبائو که دروازه شما بسته بود صدمین بازی بود که شما دروازه خود را بسته نگه داشتید؟
    واقعا...! من این را نمی دانستم.این عدد بسیار زیادی است.حتما ما دفاع خوبی داشتیم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

دوم زننده گل اول بازی با بیلبائو...خاویر ساویولا.......
    ما همه می خواهیم که ببریم
    خاویر ساویولا بازیکن تاثیر گزار بازی رئال در مقابل بیلبائو بود.وی در طی مصاحبه ای مطبوعاتی گفت که قصد دارد در رئال بماند...

-آیا بازی برابر بیبائو نظر شما را عوض نکرد که از رئال بروید؟
    خیر.من همیشه دوست داشتم برای این تیم بازی کنم.من قصد دارم تا خود را در اینجا ثابت کنم.

-ایا می خواهید سال بعد هم اینجا بمانید؟
    بله این هدف من است.من قصد دارم تا ثابت کنم که بازیکن تاثیر گزاری برای رئال هستم.این مهمترین چیز برای من است.

-تیم در چه حالی است؟
    ما همه می خواهیم جام را ببریم.ما مجبوریم در مقابل اوساسونا بجنگیم تا بتوانیم قهرمان شویم.این بازی سخت خواهد بود.

-ممکن است شما قبل از بازی قهرمان شوید؟
    بله امکان دارد این اتفاق رخ دهد و ما به کار خودمان ایمان داریم و آماده هستیم.

-خیلی ها دوست دارند که شما در چهارشنبه و در بازی مقابل بارسلونا جشن قهرمانی را ببرید؟
    البته این هم یک ایده است.اما من معتقدم بهتر است هر چه زودتر جام را ببریم.

-آیا شما تعجب می کنید که برای قهرمانی با ویارئال می جنگید نه بارسا؟
    بله.بارسلونا موقعیت های خوبی داشت که آنها را از دست داد.این یک جام عجیب است.

-آیا از حمایت تماشاگران لذت بردید؟
    بله واقعا همین طور بود.البته فکر نمی کنم انها برای یک بازیکن خوشحال بودند.بلکه انها برای تیمی خوشحال بوند که آماده جنگیدن استو بازی زیبایی ارائه می دهد.وقتی شما به مردم احتیاج دارید آنها هم کمکتان می کنند.

-آیا بازی منچستر و بارسلونا را دیدید؟
    بله من واقعا از دیدن این بازی لذت بردم.من میدانم که بیشتر مردم می خواستند که بارسلونا ببرد چونکه یک تیم اسپانیاییست.من هم دوستان زیادی در بارسلونا دارم.اما منچستر برای این برد که شایسته تر از بارسا بود.

-آیا فکر می کنید دوران تیم بارسلونا تمام شده است؟
    من میدانم که هر تیمی یک زمان سخت دارد.آنها دو سال پیش لیگ را بردند و همه از آنها راضی بودند.تیم ها باید جام ها را آرام آرام ببرند.به هر حال من برای آنها آرزوی موفقیت می کنم.

-آیا شما فکر می کنید لیگ انگلیس بهتر از لیگ اسپانیاست؟
    من فکر می کنم برای هر کشوری سخت است که در جمع چهار تیم نیمه نهایی سه تیم برای آن کشور باسد.پس آنها ختما تلاش کردند.اما ما هم باید سال بعد تلاش کنیم تا نشان دهیم فوتبال اسپانیا از انگلیس بهتر است.

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

سلام به همگی:
    1:کسرا جون ادرس میخوای چکار به جون خودم و خودت و همه رئالی های عزیز که من نامرد نیستم و مرد هستم....(گرفتی؟؟)
    2:چارلی عزیز خیییییلی معرکه هستی من که باید فقط بیایم و اینجا و اسپم بدم ولی این شما ها هستین که واقعآ دارین در این تاپیک تلاش میکنید و خبرا رو با سرعت مافوق نور منتقل میکنید پس دست همه شمارو میبوسم و تشکر میکنم از همه زحمت کشان این تاپیک...
    3:یک خبر نسبتآ بد :
    باشگاه اینتر میلان ایتالیا که رئال به دنبال ستاره سوئدی این تیم یعنی زلات ابراهیموویج است در مقابل این بازیکن که قبلا رئال پذیرفته بود دیارا +35میلیون یورو بدهد حال این تیم ایتالیایی دبه کرده و اعلام نموده که فقط در صورت اینکه رئال رود فان نیستلروی رو به انها بدهد حاضر به فروش این بازیکن خواهند شد......

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

سلام به همگی:
    1:کسرا جون ادرس میخوای چکار به جون خودم و خودت و همه رئالی های عزیز که من نامرد نیستم و مرد هستم....(گرفتی؟؟)
    2:چارلی عزیز خیییییلی معرکه هستی من که باید فقط بیایم و اینجا و اسپم بدم ولی این شما ها هستین که واقعآ دارین در این تاپیک تلاش میکنید و خبرا رو با سرعت مافوق نور منتقل میکنید پس دست همه شمارو میبوسم و تشکر میکنم از همه زحمت کشان این تاپیک...
    3:یک خبر نسبتآ بد :
    باشگاه اینتر میلان ایتالیا که رئال به دنبال ستاره سوئدی این تیم یعنی زلات ابراهیموویج است در مقابل این بازیکن که قبلا رئال پذیرفته بود دیارا +35میلیون یورو بدهد حال این تیم ایتالیایی دبه کرده و اعلام نموده که فقط در صورت اینکه رئال رود فان نیستلروی رو به انها بدهد حاضر به فروش این بازیکن خواهند شد......

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •