تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 271 از 2376 اولاول ... 1712212612672682692702712722732742752813213717711271 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,701 به 2,710 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

پيش از ديدار برابر پگاه
    استقلال در هتل كادوس رشت تمرين كرد
    خبرگزاري فارس: تيم فوتبال استقلال امروز و پيش از بازي مقابل پگاه گيلان، در هتل كادوس رشت تمرين كرد.
    به گزارش خبرگزاري فارس، اين تيم فوتبال حدود 29 دقيقه در محوطه هتل و زير نظر محمود فكري تمرين دكرد.
    امير قلعه نويي و صمد مرفاوي نظاره گره عرق گيري بازيكنان بودند.
    استقلال ساعت 45/17 امروز در رشت به مصاف پگاه خواهد رفت؛ آن هم در شرايطي كه وحيد طالب لو و حسين كاظمي را به دليل حضور در تيم ملي در اختيار ندارد.
    انتهاي پيام/

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

هفته آينده پيمانكار باشگاه مشخص مي شود
    مناقصه براي ساخت كمپ استقلال
    خبرگزاري فارس: مديران باشگاه استقلال تهران براي احداث كمپ اختصاصي، اين پروژه را به مناقصه گذاشتند.
    به گزارش خبرگزاري فارس، كلنگ كمپ اختصاصي 16 تير ماه و با حضور محمد علي آبادي رئيس سازمان تربيت بدني به زمين زده شد.
    عمليات عمراني كمپ هنوز به صورت جدي آغاز نشده و مديران باشگاه، ساخت اين كمپ را به مناقصه گذاشتند.
    محمد سعيد نفريه در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: يكشنبه آينده پاكات مناقصه بازگشايي خواهد شد. در اين روز پيمانكري كه قرار است اين كمپ را احداث كند، مشخص مي‌شود. پس از آن، عمليات اجرايي انجام مي‌شود.
    كمپ استقلال در زميني كنار پارك ارم تهران واقع شده است.
    انتهاي پيام/

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

1 ساعت و 45 دقیقه دیگه تا دومین برد و تداوم صدر نشینی

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

آغاز رايزني ها براي ترانسفر مهاجم استقلال
    اکبرپور در آلمان يا ايتاليا

علي فتح الله زاده در سفري که اخيراً به کشور آلمان داشت، مذاکراتي جدي را با يک باشگاه آلماني براي ترانسفر سياوش اکبرپور مهاجم اين تيم انجام داد.

"به گزارش سرويس ورزشي برنا" مديرعامل استقلال پس از بازگشت از آلمان اعلام کرد که سه بازيکن آبي پوش در آستانه ترانسفر قرار دارند اما نامي از آنها نبرد.

يک مقام آگاه در باشگاه استقلال درباره اين موضوع گفت: تنها يک بازيکن در آستانه ترانسفر قرار دارد و آن هم سياوش اکبرپور است که مديرعامل باشگاه در صدد انتقال وي به يک تيم آلماني مي باشد.

در حاليکه نام باشگاه مورد نظر استقلالي ها هنوز فاش نشده، خبر مي رسد که اخيراً مذاکراتي با يک تيم ايتاليايي نيز صورت گرفت و استقلالي ها تمايل دارند که سياوش را راهي کشور ايتاليا نمايند.

هر چند، موضوع ترانسفر اين بازيکن يک مخالف سفت و سخت به نام امير قلعه نويي دارد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

به انگيزه پگاه کاري ندارم،مي رويم تا سه امتياز را بگيريم
    قلعه نويي: سه روز است به روانخواه فکر مي کنم

سرمربي استقلال قدم زنان در انتظار تماس سرپرست تيم بود.قلعه نويي که مي دانست زمان زيادي تا پرواز به رشت باقي نمانده است همچنان اميدوار بود که علي دايي به خروج ملي پوشان استقلال از اردو رضايت دهد،اتفاقي که هرگز نيفتاد.

قلعه نويي قبل از بازي با پگاه در گفتگويي با خبرنگار ورزشي برنا شرکت کرده که متن آن را در زير مي خوانيد:

* حتماً از عدم حضور ملي پوشان خود در رشت ناراحتيد.
    - قطعاً خوشحال نيستم، البته اينجا بحث امير قلعه نويي مطرح نيست، بلکه موضوع مهم ميليون ها طرفدار استقلال هستند که انتظار دارند تيمشان با تمام قوا در ميدان حاضر شود.

* قرار بود سرپرست استقلال با علي دايي تماس بگيرد، آيا اين اتفاق افتاد؟
    - بله، آقاي نظري تماس گرفت اما خب با درخواست ما موافقت نشد.

* در غياب وحيد طالبلو، اشکان نامداري دروازه بان اول استقلال خواهد بود؛ ازاين بابت نگران نيستيد؟
    - اشکان يکي از آماده ترين بازيکنان استقلال است و من کارش را قبول دارم.

* مصدوميت اميدرضا روانخواه در ديدار با ابومسلم، ظاهراً اولين شوک بود براي شما.
    - بله، به خاطر اين بچه خيلي ناراحت شدم، باور کنيد سه روز است که از فکر روانخواه بيرون نمي آيم و ناراحت هستم.

* اولين نمايش مجتبي جباري چشمگير بود و قطعاً شما را به آينده اين بازيکن اميدوار کرد.
    - جباري يک بازيکن خاص است که حضورش در هر تيمي وزن تاکتيکي آن را بالا مي برد. خوشحالم که اين بازيکن امسال هم در استقلال بازي مي کند.

* وضعيت هاشم بيک زاده به کجا رسيد؟
    - هاشم هنوز به شرايط مسابقه نرسيده است.

* در ديدار اول مقابل ابومسلم شما از امير آبادي راست پا در جناح چپ استفاده کرديد. اين روند ادامه خواهد داشت؟
    - البته اميرآبادي يکي از بازيکنان خوب ما بود. در ديدار اول به دليل کمر درد ميثم منيعي نتوانستيم از او در ترکيب اصلي استفاده کنيم و با توجه به عدم آمادگي بيک زاده مجبور شديم امير آبادي را در منطقه چپ زمين به بازي بگيريم.

* درباره بازي امروز(شنبه) مقابل پگاه صحبت کنيد.
    - بنده طي دو سه ماه اخير دو بار با پگاه گيلان روبرو شده ام و به خوبي از شکل بازي آن ها آگاهي دارم.

* پگاهي ها براي انتقام مي آيند و قطعاً با انگيزه بالايي با شما جدال مي کنند.
    - بنده کاري به هدف آنها ندارم، فقط به ميدان مي رويم تا با برد از زمين خارج شويم.

* به عنوان آخرين سوال؛ خيلي ها مي گويندشما قصد نداريد مقابل علي دايي جبهه بگيريد.
    - مگر قرار است جبهه بگيريم؟ وقتي پاي تيم ملي وسط مي آيد انسان بايد خيلي از مسائل را ناديده بگيرد.

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

آغاز رايزني ها براي ترانسفر مهاجم استقلال
    اکبرپور در آلمان يا ايتاليا
    یعنی چی ؟ دلمون خوش بود اکبرپور برگشته به استقلال..
    اینا که دوباره میخوان بفرستنش !

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

به نظر من اینا همش شایعس.

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

به انگيزه پگاه کاري ندارم،مي رويم تا سه امتياز را بگيريم

ما سه امتیاز رو باید بگیریم. انگیزه منگیزه ی پگاه سرمون نمیشه..

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

به نظر من اینا همش شایعس.
    آره، میتونه باشه.. منم واسه همین تعجب کرده بودم دیگه..
    مثل شایعه ی اینکه میگفتن مجتبی رفته صبا باتری و حتماً قرارداد میبنده.. میخوان تیم رو ببرن تو حاشیه..

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

من تازه اومدم، پستا خیلی زیاده که بخوام بگردم.. بعداً میخونم..
    بازی ساعت 17:15 برگذار میشه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •