تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 271 از 399 اولاول ... 171221261267268269270271272273274275281321371 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,701 به 2,710 از 3981

نام تاپيک: ✔ كنكور كارداني به كارشناسي [ قوانین در پست اول !! ]

کاربر فعال انجمن ادبیات Puneh.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    فیس آباد

پيش فرض

بله دوست عزیز دو مرحله ای هست
    اگه مجاز به بشی می تونی در مرحله بعدی انتخاب دانشگاه داشته باشی
    شما می تونی روزانه ها رو توی انتخابت نیاری
    اگه هم آزمایشیه که اصلأ مرحله دوم رو ادامه نده شاید قبول شدی اونوقت حق یکی از ماها از بین می ره
    Last edited by Puneh.A; 25-07-2011 at 11:22.

2. 2 کاربر از Puneh.A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ببخشید این کاردانی به کارشناسی سراسری هست یا نه ؟
    اخه من تو ازاد ثبت نام کردم که 18 امتحانش هست

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

ببخشید این کاردانی به کارشناسی سراسری هست یا نه ؟
    اخه من تو ازاد ثبت نام کردم که 18 امتحانش هست

بله این آزمون سراسری هست که پنجشنبه و جمعه برگزار میشه

5. این کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

متشکر از پاسخهایتان. با عرض شرمندگی برای بار آخر سوالم رو کامل کنم. چون به کنکور سراسری آشنا نیستم. آیا این مراحلی که مینویسم درسته؟

1. در روزهای 6 و 7 مرداد همه داوطلبین گرامی کنکور کاردانی به کارشناسی ناپیوسته میدن.
    2. در روزهای پایانی همین ماه یعنی مرداد نتایج اولیه میاد. این نتایج اولیه دقیقا چیه؟ آیا در سایت سنجش قسمتی باز میشود و جلوی نام هر داوطلب دو عبارت,یا مجاز و یا مجاز نیست (برای انتخاب رشته) را مینویسد؟ یعنی فقط همین را در این مرحله میگویند که آیا شما داوطلب در مجموع میتوانید در یکی از دانشگاه ها در مقطع کارشناسی تحصیل کنید؟ و بعد در اینجا میپرسند که شما میخواید انتخاب رشته بکنید و یا نه؟
    3. در اواخر شهریور ماه اعلام نتایج نهایی است. منظور چیست؟ یعنی در این مرحله میگویند کسانی که در مرحله 2 جلوی اسمشون خورده مجاز به انتخاب حالا بیایند و دفترچه ای بگیرند و مثلا اگر در 40 دانشگاه میتوانند تحصیل کنند بیایند و یکی را انتخاب کنند؟

آیا کنکور سراسری این سه مرحله را دارد یا من اشتباه میکنم؟ حالا من که میخواهم آزمایشی شرکت کنم باید فقط دو مرحله اول را انجام بدم؟ یعنی برای اینکه سال دیگه محروم نشم مرحله سوم (گرفتن دفترچه) رو انجام ندم؟ یعنی به فرض در مرحله 2 اگر گفتند مجاز هستید دیگه نمیتونم ببینم تو کدوم دانشگاه ها قبول شدم؟ با تشکر از شما.

7. این کاربر از Soalziad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahya78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    بجنورد

پيش فرض

متشکر از پاسخهایتان. با عرض شرمندگی برای بار آخر سوالم رو کامل کنم. چون به کنکور سراسری آشنا نیستم. آیا این مراحلی که مینویسم درسته؟

1. در روزهای 6 و 7 مرداد همه داوطلبین گرامی کنکور کاردانی به کارشناسی ناپیوسته میدن.
    2. در روزهای پایانی همین ماه یعنی مرداد نتایج اولیه میاد. این نتایج اولیه دقیقا چیه؟ آیا در سایت سنجش قسمتی باز میشود و جلوی نام هر داوطلب دو عبارت,یا مجاز و یا مجاز نیست (برای انتخاب رشته) را مینویسد؟ یعنی فقط همین را در این مرحله میگویند که آیا شما داوطلب در مجموع میتوانید در یکی از دانشگاه ها در مقطع کارشناسی تحصیل کنید؟ و بعد در اینجا میپرسند که شما میخواید انتخاب رشته بکنید و یا نه؟
    3. در اواخر شهریور ماه اعلام نتایج نهایی است. منظور چیست؟ یعنی در این مرحله میگویند کسانی که در مرحله 2 جلوی اسمشون خورده مجاز به انتخاب حالا بیایند و دفترچه ای بگیرند و مثلا اگر در 40 دانشگاه میتوانند تحصیل کنند بیایند و یکی را انتخاب کنند؟

آیا کنکور سراسری این سه مرحله را دارد یا من اشتباه میکنم؟ حالا من که میخواهم آزمایشی شرکت کنم باید فقط دو مرحله اول را انجام بدم؟ یعنی برای اینکه سال دیگه محروم نشم مرحله سوم (گرفتن دفترچه) رو انجام ندم؟ یعنی به فرض در مرحله 2 اگر گفتند مجاز هستید دیگه نمیتونم ببینم تو کدوم دانشگاه ها قبول شدم؟ با تشکر از شما.
    میگم که اسمتم بهت میاد !
    این همه پست در این جند روزه فقط بخاطر مشکل شما زحمت همه ی دوستان باتجربه زده شده . نمیدونم مشکلتون چی هست که اینقدر پیچیده میکنید .
    1. میری کنکور میدی
    2. بعد بقول خودتون آخر مرداد نتایج اولیه میاد که میزنه شما مجاز هستید یا نیستید . همون موقع دفترچه انتخاب رشته از پست پخش میشه
    3. دوستانی که مجاز هستن اون باصطلاح 40 رشته/مکان رو انتخاب میکنن بر حسب علاقمندی و باتوجه به رتبه شون .
    4. نتایج نهایی که اعلام میشه که شما در یک شهر قبول میشین .
    تمام .
    شما باید فقط مرحله اول رو بری کنکور . بعدشم که کارنامه اولیه اومد رتبه خودت رو ببینی و فقط ببینی و هیچ .
    من واقعا در عجبم که شما چطور کاردانی خوندی !!!!!!!

9. این کاربر از mahya78 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    فیس آباد

پيش فرض

تذكرات مهم:

1- در زمان حضور درجلسه آزمون، همراه داشتن پرينت كارت شركت در آزمون، اصل كارت ملي و يا اصل شناسنامه عكسدار الزامي است.

2- درهاي ورودي حوزه‌هاي امتحاني صبح راس ساعت 7 (هفت) صبح و بعداز ظهر راس ساعت 14.30 (دو و سي دقيقه بعد از ظهر) بسته خواهد شد و شروع فرآيند آزمون صبح راس ساعت 7.30 (هفت و سي دقيقه) و بعد ازظهر راس ساعت 15 (سه بعد از ظهر) آغاز مي گردد. لذا از ورود داوطلبان پس از بسته شدن در سالنهاي امتحاني به حوزه امتحاني ممانعت بعمل خواهد آمد.

3- هر داوطلب براي حضور در جلسه آزمون بايد علاوه بر پرينت كارت شركت در آزمون، اصل كارت ملي و يا اصل شناسنامه عكسدار، چند مداد سياه نرم پر رنگ، مداد تراش، مداد پاكن و يك سنجاق و يا سوزن به همراه داشته باشد.

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    فیس آباد

پيش فرض

ببین دوست عزیز شما که قصدت فقط آزمودن خودته
    پس دیگه نگران نباش
    شما 6 مرداد تشریف ببر کنکور بده
    نتایج مرحله اول که اومد با توجه به رتبه ات می تونی بفهمی در چه حدی بوده اطلاعاتت ؛
    توی این مرحله حتی اگه مجاز شدی هیچ انتخابی نکن
    شما که قصد دانشگاه رفتن نداری به قول خودت کنکور اصلیت سال دیگه است پس انتخاب رشته نکن
    دیگه این همه نگرانی نداره که
    بچه های اینجا امسال کنکور اصلیشونه با این سوالات پی در پی جو متشنج شده والا منم از وقتی اومدم اینجا استرس گرفتم

12. این کاربر از Puneh.A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

بچه هایی که پارسال کنکور دادن لطفا جواب بدن واقعا به ماشین حساب گیر میدن یعنی اگه از این مدلها که گفتن نباشه نمیزارن استفاده کنیم.

کـاربـر بـاسـابـقـه mohsen_gh1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    در جای خشک و خنک، دور از دسترس اطفال

پيش فرض

شما دوتا ماشین حساب ببر نهایتش اینه که یکیشو ازت میگیرن اخر جلسه بهت برمیگردونن

پروفشنال Alijo0on's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران کثیفـــ

پيش فرض

نه آقا جان اونجا به موبایلم گیر نمیدن
    من زیبان تخصیصیو چندتاشو از تو دیکشنری موبایل میزدم ، البته تابلو نه ها
    اما ماشین حسابم دقیق نیستن روش

مراقب هام بعضیاشون عقده ای هستن و فقط اومدن واسه گیر دادن !

فردا کونکــــوره دیگه ، آرزوی موفقیت برای همگی دارم ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •