متشکر از پاسخهایتان. با عرض شرمندگی برای بار آخر سوالم رو کامل کنم. چون به کنکور سراسری آشنا نیستم. آیا این مراحلی که مینویسم درسته؟
1. در روزهای 6 و 7 مرداد همه داوطلبین گرامی کنکور کاردانی به کارشناسی ناپیوسته میدن.
2. در روزهای پایانی همین ماه یعنی مرداد نتایج اولیه میاد. این نتایج اولیه دقیقا چیه؟ آیا در سایت سنجش قسمتی باز میشود و جلوی نام هر داوطلب دو عبارت,یا مجاز و یا مجاز نیست (برای انتخاب رشته) را مینویسد؟ یعنی فقط همین را در این مرحله میگویند که آیا شما داوطلب در مجموع میتوانید در یکی از دانشگاه ها در مقطع کارشناسی تحصیل کنید؟ و بعد در اینجا میپرسند که شما میخواید انتخاب رشته بکنید و یا نه؟
3. در اواخر شهریور ماه اعلام نتایج نهایی است. منظور چیست؟ یعنی در این مرحله میگویند کسانی که در مرحله 2 جلوی اسمشون خورده مجاز به انتخاب حالا بیایند و دفترچه ای بگیرند و مثلا اگر در 40 دانشگاه میتوانند تحصیل کنند بیایند و یکی را انتخاب کنند؟
آیا کنکور سراسری این سه مرحله را دارد یا من اشتباه میکنم؟ حالا من که میخواهم آزمایشی شرکت کنم باید فقط دو مرحله اول را انجام بدم؟ یعنی برای اینکه سال دیگه محروم نشم مرحله سوم (گرفتن دفترچه) رو انجام ندم؟ یعنی به فرض در مرحله 2 اگر گفتند مجاز هستید دیگه نمیتونم ببینم تو کدوم دانشگاه ها قبول شدم؟ با تشکر از شما.