تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 271 از 670 اولاول ... 171221261267268269270271272273274275281321371 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,701 به 2,710 از 6694

نام تاپيک: >> درخواست معرفي بازيها فقط اينجا <<

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تــــهــرانـــــ /

پيش فرض

سلام......من چند وقته دنبال یه بازی میگردم.....اسمشو بلد نیستم......چون خیلی وقت پیش بازی کردم....یعنی 8 سالم بود...تازه کامپیوتر گرفته بودیم که اون بازی هم بود توضیح میدم....ممنون میشم هرکی تونست کمک کنه......بازی 2 بعدی بود...یه قورباغه بود که فکر کنم سکه...یا قارچ...یا گل...درست یادم نیست....جمع میکرد....بازی تو 5 مرحله ی کلی بود که هرکدوم از این مراحل به 4 قسمت تقسیم میشد....تا اونجایی که یادمه مرحله ی اول تو دشت و سبزه زار بود...مرحله ی بعدش تو قلعه...که ارواح و اسکلت و از اینجور چیزا داشت...مرحله ی بعدش مصر بود... یکی از مراحلشم تو قطب بود....ترتیب مراحل رو زیاد یادم نیست فقط توضیح دادم اگر کسی میدونه یه کمکی بکنه....سبکشم تو مایه های سونیک بود.....نمیدونم جای مناسبی پست دادم یا نه....درکل ممنون میشم کمک کنید..........

آخر فروم باز Bs_panzer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Not in your business tough guy !

پيش فرض

من هرچی فکر کردم یادم نیمد

من اولش فکر کردم اونو میگی که از خیابون باید غورباقه رد کنی

3. این کاربر از Bs_panzer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تــــهــرانـــــ /

پيش فرض

من اولش فکر کردم اونو میگی که از خیابون باید غورباقه رد کنی
    نه بابا...گفتم اون موقع بازی درست و حسابیی بود......گفتم تومایه های سونیک...و...کرش....و این جور چیزا.....اینم الان یادم اومد که محیط بازی فانتزی بود..

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

سلام......من چند وقته دنبال یه بازی میگردم.....اسمشو بلد نیستم......چون خیلی وقت پیش بازی کردم....یعنی 8 سالم بود...تازه کامپیوتر گرفته بودیم که اون بازی هم بود توضیح میدم....ممنون میشم هرکی تونست کمک کنه......بازی 2 بعدی بود...یه قورباغه بود که فکر کنم سکه...یا قارچ...یا گل...درست یادم نیست....جمع میکرد....بازی تو 5 مرحله ی کلی بود که هرکدوم از این مراحل به 4 قسمت تقسیم میشد....تا اونجایی که یادمه مرحله ی اول تو دشت و سبزه زار بود...مرحله ی بعدش تو قلعه...که ارواح و اسکلت و از اینجور چیزا داشت...مرحله ی بعدش مصر بود... یکی از مراحلشم تو قطب بود....ترتیب مراحل رو زیاد یادم نیست فقط توضیح دادم اگر کسی میدونه یه کمکی بکنه....سبکشم تو مایه های سونیک بود.....نمیدونم جای مناسبی پست دادم یا نه....درکل ممنون میشم کمک کنید..........

مطمئن نیستم ولی 
    crazy frog 
    نیست

6. این کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ardavan_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

میخواستم یه توضیحی در مورد simcity Societies Deluxe Editionبدید از نسخه ی 4ـش بهتره؟درختان و...طبیعیه یا کارتونی و بچه گونه شده ؟ارزش خرید داره؟

و در مورد قلعه ی 2 یه توضیحی بدید
    کدوم از این 2تا قشنگترن؟(با اینکه سبکشون فرق میکنه کمی)
    Last edited by ardavan_2008; 01-10-2009 at 22:51.

داره خودمونی میشه iman hichkas's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    قائم شهر

پيش فرض

در مورد بازی lost planet کمی توضیح بدهید.

9. این کاربر از iman hichkas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

میخواستم یه توضیحی در مورد simcity Societies Deluxe Edition بدید از نسخه ی 4ـش بهتره؟درختان و...طبیعیه یا کارتونی و بچه گونه شده ؟ارزش خرید داره؟

و در مورد قلعه ی 2 یه توضیحی بدید
    کدوم از این 2تا قشنگترن؟(با اینکه سبکشون فرق میکنه کمی)
    SimCity Societies Deluxe Edition - ترکیب نسخه اصلی یعنی SimCity Societies به علاوه نسخه تکمیلی بازیه یعنی SimCity Societies: Destinations

SimCity Societies - نسبت به SimCity 4 ساده و از جذابیتش هم کم شده. اون مدیریت ریز رو اینجا نمی بینیم. مثلا بدون ساخت مسیر انتقال برق, شهر دارای برق میشه... موتور گرافیکی بازی در زمان خودش کارایی لازم رو نداشت و افت فریم شدیدی وجود داشت. برای اجرای بازی وجود نسخه تکمیلی لازمه چون گیم پلی و پایداری بازی بهبود پیدا کرده.

SimCity Societies - میانگین نمرات بازی از سایت ها و مجلات بازی: 63%
    SimCity Societies: Destinations - میانگین نمرات بازی از سایت ها و مجلات بازی: 62%

Stronghold 2 - این بازی هم نسبت به بازیهای قبلش پسرفت کرد. سر شار از باگ, گرافیک و صدای ضعیف ایراداتی بود که به بازی گرفته شد. برای انجام این بازی نصب پچ ورژن 1.4 به حجم 124 مگ ضروریه.

Stronghold 2 - میانگین نمرات بازی از سایت ها و مجلات بازی: 63%

در مورد بازی lost planet کمی توضیح بدهید.
    مراجعه کنین به پست اول تاپیک خود بازی به آدرس زیر:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

11. این کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Leyth's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام

من یه چند وقتیه از بازی و اینا دورم (چهار-پنج سال!)

بی زحمت می خوام چند تا بازی از سال 2003 و 2004 به بعد تا الان که بد جور کولاک کردند رو معرفی کنید تا
    رو سیستم داداش کوچیکه بازی بنماییم

Fallout و AC رو بازی کردیم حالشو بردیم
    سبکش فرق نمی کنه. RPG و Action و Adventure و ....

پروفشنال ardavan_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

SimCity Societies Deluxe Edition - ترکیب نسخه اصلی یعنی SimCity Societies به علاوه نسخه تکمیلی بازیه یعنی SimCity Societies: Destinations

SimCity Societies - نسبت به SimCity 4 ساده و از جذابیتش هم کم شده. اون مدیریت ریز رو اینجا نمی بینیم. مثلا بدون ساخت مسیر انتقال برق, شهر دارای برق میشه... موتور گرافیکی بازی در زمان خودش کارایی لازم رو نداشت و افت فریم شدیدی وجود داشت. برای اجرای بازی وجود نسخه تکمیلی لازمه چون گیم پلی و پایداری بازی بهبود پیدا کرده.

SimCity Societies - میانگین نمرات بازی از سایت ها و مجلات بازی: 63%
    SimCity Societies: Destinations - میانگین نمرات بازی از سایت ها و مجلات بازی: 62%

یعنی بازی از نسخه ی قبلیش مسخره تر و بدون اون مشاورها و لوله ی اب و...شده؟کارهایی که میشد در 4ش امجام داد اینجا نمیشه انجام داد ؟نمیدونم چجوریه بازیش اگه از 4ش قشنگ تر و جذابتر باشه بخرم ...میشه بیشتر توضیح بدید...

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تــــهــرانـــــ /

پيش فرض

مطمئن نیستم ولی
    crazy frog
    نیست
    نه بابا...................یه قورباغه ی سبز بود......خیلی هم کوچولو بود....منظور اینکه.....مثلا کله اش به پاهاش خیلی نزدیک بود.....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •