نه !
به احتمال زیاد 25 درصد
ولی مطمئن نیستم!
ولی از 15 درصد بیشتره!
شاید پیش هم نهایی بشه!
نمیدونم!
نه !
به احتمال زیاد 25 درصد
ولی مطمئن نیستم!
ولی از 15 درصد بیشتره!
شاید پیش هم نهایی بشه!
نمیدونم!
1)ببین عزیزم هفت کنکور به نوبه خودش 1 کتاب تست کامل به حساب نمی اد ولی اگه توجه داشتی من گفتم کنار تست های فیزیک اندیشه به دلیل اینکه نهاتا" تا سال 84 در این کتابها تست است استفاده کنید که با نحوه سوال دهی جدید هم اشنا بشی . 2)ببین خیلی ها که مثل تو سال پیش میخواستن برای کنکور بخونن برای کتاب خریدن این اشتباه رو میکردن که همسطح با سوادشون کتاب نمی خریدن مثلا" اگه کتاب دیفرانسل خوب بخوای من به تو کتاب ( مجیدوماشا...رضوی از انتشارات اندیشه فائق) یا (سید موسوی از مبتکران) یا (اندیشه سازان ) رو معرفی می کنم ولی برای مثال کسی که حسابان 12 گرفته نمیتونه از رضوی یا موسوی شروع کنه چون این کتابا هم سوالای سنگین وهم پاسخ های نامفهوم برای یک تازه کار تو تست دارد به طور کلی اگه وضعیت بدی تو حسابان داری از تست های ساده ( منظور همون تستهای کنکور) و با پاسخ های تشریحی خوب مثل ده استاد استفاده کن اگه وضعیت متوسط رو به خوبی داری از اندیشه سازان استفاده کن واگه وضعیت خوبی داری از تستهای رضوی یا موسوی استفاده کن ولی کلا" کتاب های اندیشه به خاطر اون پاسخ های تشریحی که دارند درس رو برات جا میندازند وپیشنهاد من به تو این که برای کتاب تست های بعدیت ازموسوی یا رضوی استفاده کن. 3) ببین اندیشه فیزیکش 5 جلد داره که اگه می خوای واقعا فیزیکت راه بیفته 5 تا جلدش رو استفاده کن که یکیش( فیزیک1و2 )( فیزیک3)(.پیش1)(پیش1 جلد دوم) و( پیش2)و هست.
به نظر من که 7 کنکور بهترین کتابیه که قلمچی تاحالا منتشر کرده!!!![]()
بچه ها کنکور ریاضی آزاد 5 شنبه است یا جمعه؟
اولین کسی که بعد من پست میدی خواهشا جواب بده دارم میپ.کم نمیدونم چی کار کنم
آزمون غیرپزشکی سال 1387 دانشگاه آزاد اسلامی روزهای سیزدهم و چهاردهم تیرماه به ترتیب زیر برگزار می شود.
مجموعه یک (گروه ریاضی و فنی مهندسی)- زیر مجموعه های 1 و 2 و 3 در صبح روز پنجشنبه مورخ 13/4/87
مجموعه یک (گروه ریاضی و فنی مهندسی)- زیر مجموعه های 4 الی 10 در عصر روز پنجشنبه مورخ 13/4/87
مجموعه 3 و 4 (گروه علوم انسانی) در صبح روز جمعه مورخ 14/4/87
مجموعه 2 (گروه علوم تجربی، کشاورزی و دامپزشکی) و مجموعه 5 (گروه زبان های خارجه) و مجموعه 6 (گروه هنر) در عصر روز جمعه مورخ 14/4/87
من مکانیک نجف آباد زدم کی میشه صبح یا عصر؟
مکانیک فکر کنم عصر باشه!(مطمئن نیستم)
باید جدول رو ببینی!
مکانیک میشه شمارهی چند یعنی اینکه گفته از 4 تا 10 در بعد از ظهر برگزار میشود مکانیک چنده شمارش؟
برو دفترچه دانشگاه ازاد رو که از رو ش انتخاب رشته کردی بیار!
اون صفحه های اولش نوشته شماره مکانیک چنده!
سلام داداش
من تونستم 3 تا فيزيك پيش هاي انديشه رو گير بيارم.(منظورت همونايي هست كه تو جلد سوم فيزيك پيشش انيشتين ويولون ميزنه؟) و نويسندشم زاهدي و محتشم و يكي ديگست.اما 2 و 3 رو نتونستم گير بيارم.چه كار كنم حالا؟
در ضمن كاربرد مشتق و ديفرانسيل رو از رو چي خوندي؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)