تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظرتون راجع به مطالب و محتوای اونها در این تاپیک چیه؟؟

راي دهنده
141. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالیه!!!

43 30.50%
  • خوبه

50 35.46%
  • متوسطه

17 12.06%
  • ضعیفه

8 5.67%
  • خیلی ضعیفه!!

23 16.31%
صفحه 271 از 285 اولاول ... 171221261267268269270271272273274275281 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,701 به 2,710 از 2844

نام تاپيک: کنکوري های 87 بيان تو (حتما قوانين تاپيک رو در پست اول مطالعه کنيد !! )

پروفشنال soheilsmart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

ای باباب اینجا که همه بچه علامه هستن خوب منم هستم راستی بچه ها (مخصوصا شما سهیل خان)برای مایی که امسال میریم پیش به نظرتون کنکور هم همین 15 درصده؟(منظورم تاثیر معدل در کنکوره.)
    نه !
    به احتمال زیاد 25 درصد
    ولی مطمئن نیستم!
    ولی از 15 درصد بیشتره!
    شاید پیش هم نهایی بشه!
    نمیدونم!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

1)هفت کنکور بدرد میخوره؟
    2)اموزش دیفرانسیل رمزینه کافیه برای تست اگه نیست یه کتاب تست توپ واسه دیفرانسیل معرفی کن.
    3)پک کامل 5جلد چیه؟
    1)ببین عزیزم هفت کنکور به نوبه خودش 1 کتاب تست کامل به حساب نمی اد ولی اگه توجه داشتی من گفتم کنار تست های فیزیک اندیشه به دلیل اینکه نهاتا" تا سال 84 در این کتابها تست است استفاده کنید که با نحوه سوال دهی جدید هم اشنا بشی . 2)ببین خیلی ها که مثل تو سال پیش میخواستن برای کنکور بخونن برای کتاب خریدن این اشتباه رو میکردن که همسطح با سوادشون کتاب نمی خریدن مثلا" اگه کتاب دیفرانسل خوب بخوای من به تو کتاب ( مجیدوماشا...رضوی از انتشارات اندیشه فائق) یا (سید موسوی از مبتکران) یا (اندیشه سازان ) رو معرفی می کنم ولی برای مثال کسی که حسابان 12 گرفته نمیتونه از رضوی یا موسوی شروع کنه چون این کتابا هم سوالای سنگین وهم پاسخ های نامفهوم برای یک تازه کار تو تست دارد به طور کلی اگه وضعیت بدی تو حسابان داری از تست های ساده ( منظور همون تستهای کنکور) و با پاسخ های تشریحی خوب مثل ده استاد استفاده کن اگه وضعیت متوسط رو به خوبی داری از اندیشه سازان استفاده کن واگه وضعیت خوبی داری از تستهای رضوی یا موسوی استفاده کن ولی کلا" کتاب های اندیشه به خاطر اون پاسخ های تشریحی که دارند درس رو برات جا میندازند وپیشنهاد من به تو این که برای کتاب تست های بعدیت ازموسوی یا رضوی استفاده کن. 3) ببین اندیشه فیزیکش 5 جلد داره که اگه می خوای واقعا فیزیکت راه بیفته 5 تا جلدش رو استفاده کن که یکیش( فیزیک1و2 )( فیزیک3)(.پیش1)(پیش1 جلد دوم) و( پیش2)و هست.

پروفشنال babak_deghat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شــیــر ا ز

پيش فرض

به نظر من که 7 کنکور بهترین کتابیه که قلمچی تاحالا منتشر کرده!!!

آخر فروم باز saeed_h1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهانو میدوستم !

پيش فرض

بچه ها کنکور ریاضی آزاد 5 شنبه است یا جمعه؟
    اولین کسی که بعد من پست میدی خواهشا جواب بده دارم میپ.کم نمیدونم چی کار کنم

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

آزمون غیرپزشکی سال 1387 دانشگاه آزاد اسلامی روزهای سیزدهم و چهاردهم تیرماه به ترتیب زیر برگزار می شود.
    مجموعه یک (گروه ریاضی و فنی مهندسی)- زیر مجموعه های 1 و 2 و 3 در صبح روز پنجشنبه مورخ 13/4/87
    مجموعه یک (گروه ریاضی و فنی مهندسی)- زیر مجموعه های 4 الی 10 در عصر روز پنجشنبه مورخ 13/4/87
    مجموعه 3 و 4 (گروه علوم انسانی) در صبح روز جمعه مورخ 14/4/87
    مجموعه 2 (گروه علوم تجربی، کشاورزی و دامپزشکی) و مجموعه 5 (گروه زبان های خارجه) و مجموعه 6 (گروه هنر) در عصر روز جمعه مورخ 14/4/87

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهانو میدوستم !

پيش فرض

من مکانیک نجف آباد زدم کی میشه صبح یا عصر؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

من مکانیک نجف آباد زدم کی میشه صبح یا عصر؟
    مکانیک فکر کنم عصر باشه!(مطمئن نیستم)
    باید جدول رو ببینی!

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهانو میدوستم !

پيش فرض

مکانیک میشه شمارهی چند یعنی اینکه گفته از 4 تا 10 در بعد از ظهر برگزار میشود مکانیک چنده شمارش؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

مکانیک میشه شمارهی چند یعنی اینکه گفته از 4 تا 10 در بعد از ظهر برگزار میشود مکانیک چنده شمارش؟
    برو دفترچه دانشگاه ازاد رو که از رو ش انتخاب رشته کردی بیار!
    اون صفحه های اولش نوشته شماره مکانیک چنده!

آخر فروم باز mohsensoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    روی زمین

پيش فرض

1)ببین عزیزم هفت کنکور به نوبه خودش 1 کتاب تست کامل به حساب نمی اد ولی اگه توجه داشتی من گفتم کنار تست های فیزیک اندیشه به دلیل اینکه نهاتا" تا سال 84 در این کتابها تست است استفاده کنید که با نحوه سوال دهی جدید هم اشنا بشی . 2)ببین خیلی ها که مثل تو سال پیش میخواستن برای کنکور بخونن برای کتاب خریدن این اشتباه رو میکردن که همسطح با سوادشون کتاب نمی خریدن مثلا" اگه کتاب دیفرانسل خوب بخوای من به تو کتاب ( مجیدوماشا...رضوی از انتشارات اندیشه فائق) یا (سید موسوی از مبتکران) یا (اندیشه سازان ) رو معرفی می کنم ولی برای مثال کسی که حسابان 12 گرفته نمیتونه از رضوی یا موسوی شروع کنه چون این کتابا هم سوالای سنگین وهم پاسخ های نامفهوم برای یک تازه کار تو تست دارد به طور کلی اگه وضعیت بدی تو حسابان داری از تست های ساده ( منظور همون تستهای کنکور) و با پاسخ های تشریحی خوب مثل ده استاد استفاده کن اگه وضعیت متوسط رو به خوبی داری از اندیشه سازان استفاده کن واگه وضعیت خوبی داری از تستهای رضوی یا موسوی استفاده کن ولی کلا" کتاب های اندیشه به خاطر اون پاسخ های تشریحی که دارند درس رو برات جا میندازند وپیشنهاد من به تو این که برای کتاب تست های بعدیت ازموسوی یا رضوی استفاده کن. 3) ببین اندیشه فیزیکش 5 جلد داره که اگه می خوای واقعا فیزیکت راه بیفته 5 تا جلدش رو استفاده کن که یکیش( فیزیک1و2 )( فیزیک3)(.پیش1)(پیش1 جلد دوم) و( پیش2)و هست.
    سلام داداش
    من تونستم 3 تا فيزيك پيش هاي انديشه رو گير بيارم.(منظورت همونايي هست كه تو جلد سوم فيزيك پيشش انيشتين ويولون ميزنه؟) و نويسندشم زاهدي و محتشم و يكي ديگست.اما 2 و 3 رو نتونستم گير بيارم.چه كار كنم حالا؟
    در ضمن كاربرد مشتق و ديفرانسيل رو از رو چي خوندي؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •