تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 271 از 358 اولاول ... 171221261267268269270271272273274275281321 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,701 به 2,710 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    روی مرکز زمیــن

پيش فرض

واللا در رابطه با همین قضیه سه سفینه که میخوان دنیا رو بگیرن من یه دوست مجازی دارم توی همین فروم جناب mahdy2021 که ارادتم دارم بهشون با اینکه کلا عقایدمون 180 درجست، فروم هم دارن خودشون همیشه سر میزنم.
    چند وقت پیش، شاید 1/5 سال، در رابطه با قضیه 2012 ایشون میگفتن حرکت جهانی در حال سوق اذهان به سوی پایان جهان ه و یکی از ابزارها استفاده از عقیده تهاجم موجودات فضایی به زمین ه.اون موقع خبری از تهاجم یوفوها نبود. (شاید هم کمرنگ بود) ولی الان این پروژه پررنگ تر شده و محسوس تر.....

به خاطر همین من عقایدم نسبت به سوق اذهان جهانی به سمت پروژه های اینچنینی کمی ملایم تر شده و مثل قبل نمیکوبم این مسائل رو. و الان اینجور فکر میکنم که میشه روی حرکت جهانی هم فکر کرد، اگه الزاما معتقد نباشیم بهش.
    من که خودم چند ماهه به این مسئله فکر میکنم و تحقیق...نمیدونم حالا این تحقیق ما هم کی میخواد تموم بشه و به یه ثبات فکری برسیم.
    سلام
    به نظر من یه جریانی قصد داره مردم رو از این پدیده های آخر الزمانی اشباع کنه!
    حالا میتونه مقصد اش پول درآوردن از این حس کنجکاوی باشه یا چیز دیگه!
    داستان چوپان دروغگو که یادتونه؟! یه همچین چیزی!
    البته اگه این رو هم دوستان "Conspiracy Theory" ننامند ...

یه پرونده ای "کافه سینما" منتشر کرده در مورد سوژه های آخرالزمانی هالیوود!
    از قدیم الایام این حس رو بر میانگیختند و انصافا هم خوب پولی به جیب میزدند!!
    اما خب ساده انگارانه است اگه بخوایم درآمد رو تنها انگیزه ی چنین کارهایی بدونیم!
    من این طور فکر میکنم.

پروفشنال Shayan Arya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    این حرف ها چیه عزیز من؟ حساسیت چیه دیگه؟
    شما اگر فکر میکنی دانشمند یا کارشناسی چیزی هستی برو سر تحقیق و زندگی ات!
    کسی انتظاری ازت نداره که برادر من ...

شما داری رسما ذهن کنجکاو و پویای یه شخص سوم رو له میکنی.
    یعنی اگر کسی سوال کنه "کودک قربانی" هست
    وظیفه ی امثال شماست که وقت بذاری و نهایتا بزنی تو سرش و با یه برچسب جدید در دنیای خودش رهاش کنی که فلانی "بی سواده" یا "متوهمه" یا ... ؟
    والا چی میشه گفت!

گیرم که چنین افراد متوهمی هم وجود دارند!
    فرق اونها با شما چیه؟ جز این هست که هر دو به یک اندازه حق دارید از حقیقت آگاه بشید؟

نخیر دوست من! وظیفه ی شما کمک به کودکان قربانی نیست!
    وظیفه ی هر انسانی [فارق از هر برچسبی که شما بهش اشاره کردی اعم از بی سواد و متوهم و معلم و ...]
    نزدیک شدن به حقیقت و کمک رسوندن به بقیه در این راه هست!
    هیچ کس نمیتونه بگه "من دانای کل هستم"،
    همه به دنبال حقیقت اند ...
    الان شما هر چی که دوست داری از حرف های من برداشت کردی اونوقت من رو متهم میکنی که چرا بقیه رو متهم کردم؟
    بعد هم مگه روی صحبت من با شخص شما بود که عصبانی شدی و حرفی میزنی که اصلا در صلاحیتت نیست و البته در شخصیت من که بخوام جوابت رو بدم.

فقط پیشنهاد میکنم یک بار دیگه فکر کن و ببین کجا خودم رو دانشمند معرفی کردم و منظورم از کودک قربانی یا اشخاص بیسواد و متوهم چه کسانی بود.

محتوای مخفی:  
    دوست عزیز، ایراد من به سیستم بیماری هست که افراد بی سواد و متهم اون رو اداره میکنند و برادران و خواهران کوچک من و تو رو از بچگی با افکار بیمار خودشون درگیر میکنند.
    شما موافق این سیستم یا منکر بیمار بودن اون هستی؟

---------- Post added at 02:50 AM ---------- Previous post was at 02:47 AM ----------

واللا در رابطه با همین قضیه سه سفینه که میخوان دنیا رو بگیرن من یه دوست مجازی دارم توی همین فروم جناب mahdy2021 که ارادتم دارم بهشون با اینکه کلا عقایدمون 180 درجست، فروم هم دارن خودشون همیشه سر میزنم.
    چند وقت پیش، شاید 1/5 سال، در رابطه با قضیه 2012 ایشون میگفتن حرکت جهانی در حال سوق اذهان به سوی پایان جهان ه و یکی از ابزارها استفاده از عقیده تهاجم موجودات فضایی به زمین ه.اون موقع خبری از تهاجم یوفوها نبود. (شاید هم کمرنگ بود) ولی الان این پروژه پررنگ تر شده و محسوس تر.....

به خاطر همین من عقایدم نسبت به سوق اذهان جهانی به سمت پروژه های اینچنینی کمی ملایم تر شده و مثل قبل نمیکوبم این مسائل رو. و الان اینجور فکر میکنم که میشه روی حرکت جهانی هم فکر کرد، اگه الزاما معتقد نباشیم بهش.
    من که خودم چند ماهه به این مسئله فکر میکنم و تحقیق...نمیدونم حالا این تحقیق ما هم کی میخواد تموم بشه و به یه ثبات فکری برسیم.

در مورد مسائل آموزشی هم که...ای بابا...چه بگوییم که نگفتن بهتر است.
    پست شما هم لب مرز نیست . اینجا لاقل تا حدودی (قبول دارم کم ولی خب هست، چون دست و بال ما هم بسته هست) دموکراسی عقاید رعایت میشه و احترام داره هر عقیده ای.....
    پیش بینی دوست شما با توجه به اینکه مبلغین اصلی داستان پایان جهان و یا تهاجم یوفوها همون اشخاص شناخته شده ای هستند که سالها از این حرفها میزنند (به اشکال مختلف) این ایده رو در من تقویت میکنه که دوستتون از سمت فکری این افراد متوهم آگاهی داشته نه اینکه احتمالا در جلسه کسانی که دنیا رو کنترل میکنند شرکت کرده یا فیلم مذاکرات سری اربابان دنیا رو تماشا کرده.

از طرفی اذهان جهانی یک شکل نیست و اون بخشی که الان به این موضوعات سوق پیدا کرده قبلا هم به موضوعات مشابه دیگر مشغول بوده و کلا به مرحله خود تولیدی رسیده و نیازی به توطئه های آنچنانی و هزینه های فراوان نداره.

محتوای مخفی:  
    بله من از شرایط مدیران انجمن اطلاع دارم و میدنم که اگر جایی حذف میکنند از روی اجبار هست و خودشون هم راضی نیستند.

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

دوستان خیلی از محور دور شدیم.

برگردیم به بحث شیرین بشقاب های پرنده.

لطفا.

4. 4 کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mehran-King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

میگم چرا این بشقاب پرنده ها خودشون رو مخفی میکنن ؟ البته تابلو هست که وجود دارن با این همه عکس و فیلم و ... اما در تعجبم با وجود این همه آدم که 70 درصد انسان ها باور دارن! و 30 درصد انسان ها باور ندارن! این برام عجیبه!

من که خودم باور دارم! چون رسانه ها به وجود موجودات فضایی پی نمی برند و چون باعث نگرانی و استرس در جهان خواهد شد از فاش کردن این موضوع جلوگیری کرده اند ! این همه خبر از فضایی ها میاد! که از زمان قوم مایا در کره زمین بودن و قوم مایا هم در دیوار هاشون عکس بشقاب پرنده هارو کشیدن! نتیجه میگیریم بی خود نکشیدن اون عکسارو یه چیزی هست که کشیدن !

در ضمن این همه سیاره وجود داره این همه کهکشان وجود داره ، پس امکانش هست یه موجود فضایی هم وجود داشته باشه

اما بر خلاف بعضی ها که باور ندارند چنین موجودی وجود ندارند و دروغ هستند! سخت در اشتباه هستند!

چون ناسا خودش اعلام نمیکنه و میگه چیزی بنام Alien وجود نداره دروغه چرا؟ چون ناسا خودش میخواد اول با اونا در ارتباط باشه

تا شاید به نفع خودش پیش بره و بتونن اونارو رام کنن و علیه دیگر کشور ها استفاده کنن!

البته این موضوع و این خبر های ناسا دیگه بیشترش دروغ شده چون ناسا می بینه اگه این خبر نفعی براش نداشته باش و به ضررش باشه اون خبرو فاش نمیکنه!

اینم یه عکس از کالبد شکافی یه alien

Last edited by Mehran-King; 02-06-2011 at 12:47.

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

جنرال گرامی . میشه یه لطفی بکنید؟ میشه شما که ماشالا اینقدر به این موضوع علاقه دارین زحمت بدین به خودتون یه بار تاپیک رو از اول مرور کنید ؟ قبلا اون 40 درصد ( این درصد ها رو از کجا اوردین ؟) تو این تاپیک اشاراتی کردن به اینکه چرا باور ندارن به حضور بیگانگان در زمین.

7. 2 کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Aref_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

آقا جنرال مهران اون 60 درصد { به گفته شما } به موجودات فضایی باور دارن نه به بشقاب پرنده
    تازه به موجودت فضایی در کهکشان های دیگه باور دارن و نمی گن که داخل زمین یوفو وجود داره
    منم همیشه یکم به ناسا شک داشتم ولی شما طوری حرف می زنید که انگار داخل ناسا کار می کردید!

راستی این یوفو ها سرعت نور دارن؟ از یه کهکشان دیگه راحت می یان کره زمین می رن. شاید از سیاه چاله ها رد می شن

9. این کاربر از Aref_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mehran-King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

آقا جنرال مهران اون 60 درصد { به گفته شما } به موجودات فضایی باور دارن نه به بشقاب پرنده
    تازه به موجودت فضایی در کهکشان های دیگه باور دارن و نمی گن که داخل زمین یوفو وجود داره
    منم همیشه یکم به ناسا شک داشتم ولی شما طوری حرف می زنید که انگار داخل ناسا کار می کردید!

راستی این یوفو ها سرعت نور دارن؟ از یه کهکشان دیگه راحت می یان کره زمین می رن. شاید از سیاه چاله ها رد می شن
    قدرت هوشی اونا 100 برابر انسانه!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    روی مرکز زمیــن

پيش فرض

پیش بینی دوست شما با توجه به اینکه مبلغین اصلی داستان پایان جهان و یا تهاجم یوفوها همون اشخاص شناخته شده ای هستند که سالها از این حرفها میزنند (به اشکال مختلف) این ایده رو در من تقویت میکنه که دوستتون از سمت فکری این افراد متوهم آگاهی داشته نه اینکه احتمالا در جلسه کسانی که دنیا رو کنترل میکنند شرکت کرده یا فیلم مذاکرات سری اربابان دنیا رو تماشا کرده.

از طرفی اذهان جهانی یک شکل نیست و اون بخشی که الان به این موضوعات سوق پیدا کرده قبلا هم به موضوعات مشابه دیگر مشغول بوده و کلا به مرحله خود تولیدی رسیده و نیازی به توطئه های آنچنانی و هزینه های فراوان نداره.

محتوای مخفی:  
    بله من از شرایط مدیران انجمن اطلاع دارم و میدنم که اگر جایی حذف میکنند از روی اجبار هست و خودشون هم راضی نیستند.
    لطفا این شخصیت ها رو با ذکر نام یاد کنید ممنون میشم.
    خیلی کمک میکنه به روشن گری هاتون ...

مبلغین اصلی
    کسانی که سالها از این حرف ها میزندد [به اشکال مختلف اش رو هم توضیح بدید]
    افراد متوهم
    کسانی که دنیا رو کنترل میکنند
    اربابان دنیا

متشکرم از روشن گری هاتون ، پیشاپیش.

آخر فروم باز Aref_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

قدرت هوشی اونا 100 برابر انسانه!
    اگه اینطوریه پس چطوری در چنگال ناسا قرار گرفتن

---------- Post added at 11:38 AM ---------- Previous post was at 11:36 AM ----------

اینجا هم یه حرف های زدن
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

13. این کاربر از Aref_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

این هم یه جایی دیدم گفتم جالبه اینجا بزارم
    --------------
    فرازمینی ها در ماه

.: مشاهدات نيل ارمسترانگ و ادوين الدرين اولين انسانهايي كه پا بر كره ماه نهادند :
    طبق اظهارات نيل ارمسترانگ موجودات پيشرفته فرازميني داراي پايگاههايي در كره ماه هستند و وقتي اين فضانوردان براي اولين بار به كره ماه رفتند فرازمينيها هشدارهايي مبني بر ترك ماه به انهادادند. اين فضانوردان مدت كوتاهي پس از فرود تاريخي خود بر سطح ماه در 21 جولاي 1969 بشقابهاي پرنده اي را مشاهده كردند. همچنين طبق اظهارات يكي از كارمندان ناسا بنام اتو بايندر وي مكالماتي را به شرح زير توسط دستگاههاي گيرنده راديويي وي اچ اف خود دريافت كرد كه بين فضانوردان اپولو و مركز فرماندهي در جريان بود:
    ناسا: انجا چه ميبينيد؟ (مركز كنترل خطاب به اپولو11)
    اپولو11:اينها خيلي بزرگند قربان! بسيار عظيم الجثه! خداي من باور نميكنيد!من به شما ميگويم كه سفاين فضايي ديگري نيز بيرون ماه هستند. انها دورتر از دهانه اتشفشان ماه در يك رديف قرار دارند.

پروفسوري معروف كه نخواست نامش فاش شود در جريان يك سمپوزيوم ناسا مصاحبه اي كوتاه با نيل ارمسترانگ داشته كه بخشي از ان بشرح زير است :
    پروفسور:واقعا چه اتفاقي در جريان پرواز اپولو11 رخ داد؟
    ارمسترانگ: باور كردني نبود. البته ما هميشه ميدانستيم كه امكان برخورد با بيگانگان فضايي وجود دارد.
    پروفسور:منظورتان از اينكه به شما هشدار داده شده چيست؟

ارمسترانگ:نميتوانم وارد جزئيات شوم.تنها به همين اكتفا ميكنم كه انها از هر لحاظ بر ما برتري دارند. اكنون هيچ شكي در مورد وجود پايگاه در ماه وجود ندارد.
    پروفسور:اما ناسا بعد ها پروازهاي ديگري را نيز به ماه داشته است.
    ارمسترانگ:طبيعتا! اما ناسا در همان زمان متعهد شده بود كه ازايجاد هر گونه هراس در ميان مردم زمين خودداري كند و سفرهاي بعدي تنها يك رفت و برگشت كوتاه بود.

جالب است بدانيد ارمسترانگ خبري را به مركز كنترل مخابره نمود مبني بر اين كه پس از فرود كپسول فضايي در ماه انها دو شئ عجيب و بزرگ در حال مراقبت از انها بودند. اين بخش از گزارش كه ان زمان بطور مستقيم براي مردم جهان پخش ميشد سانسور گرديد و نتها ايستگاههاي معدودي در سراسر دنيا ان را رد يابي كردند. فضا نوردان از اين اشيا عكسها و فيلمهاي جالبي نيز گرفتند كه بعضي از انها فاش شده اند.

.: مشاهدات سرهنگ گوردون كوپر:
    سرهنگ گوردون كوپر كه يكي از معتقد ترين افراد به وجود بشقاب پرنده هاست يكي از فضانوردان فضاپيماي مركوري و اخرين امريكايي كه به تنهايي در فضا راه پيمايي كرد در15 مي 1963 توسط كپسول مركوري به فضا پرتاب شد. قرار بود وي 22 مدار را دور كره زمين طي كند.
    در جريان طي اخرين مدار سرهنگ گوردون كوپر طي تماسي با مركز رهگيري سفينه در موچه آ (استراليا) اعلام نمود كه يك شئ درخشان برنگ سبز را كه بسرعت از جلو به كپسول وي نزديك ميشود مشاهده ميكند. اين شئ توسط رادار مركز رهگيري نيز رد يابي شد.
    وقتي سفينه فرود امد به كليه گزارشگران تذكر داده شد كه از پرسيدن هر گونه سوال راجع به بشقاب پرنده بطور جدي خودداري كنند.
    ده سال پيش از ان نيز كوپر در جريان هدايت يك فروند بر فراز اسمان المان غربي يك شئ متاليك Sabre F-68 جت ديسكي شكل را مشاهده نمود كه قادر بود سريعتر از هرجنگنده اي در ان زمان پرواز كند و مانور هاي اعجاب انگيزي انجام دهد.
    وي در يك مصاحبه ويديويي چنين ميگويد :

طي سالهاي متمادي من با يك راز زندگي كرده ام! رازي كه در قلب تمامي فضانوردان وجود دارد. اكنون ميتوانم فاش كنم كه هر روز در اكريكا رادارهاي ما قادر به ثبت اشيا پرنده ناشناخته اي هستند كه ماهيت انها براي ما نامشخص است....

15. این کاربر از yashgin128 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •