تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 271 از 3195 اولاول ... 1712212612672682692702712722732742752813213717711271 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,701 به 2,710 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

داره خودمونی میشه Masoud Pro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

آقایون من تو بازی GTA IV تا 30 درصد رفتم و Save هم خود دستگاهم کرد ولی دفعه ی بعد موقع باز کردن اون Auto Save ناپدید شد و حالم رو خراب کرد به نظر شما مشکل از چیه ؟ ( البته تا 20 درصد این مشکل نبود و از 30 در صد این اتفاق افتاد )
    از دیسکه یا از دستگاه ؟
    ولی اینم گفته باشم تا حالا 6 تا بازی کردم و هیچ کدوم تو سیو مشکلی نداشتند .
    Last edited by Masoud Pro; 07-08-2008 at 08:47.

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

بچه ها اين قابليت جديد كه از اول پاييز مي ياد كه مي شه بازي رو روي هارد ريخت تاييد شدست؟من هارد لازم ندارم اما به خاطر اين مسله دارم مي خرم.سرم كلاه نره :d

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

بچه ها اين قابليت جديد كه از اول پاييز مي ياد كه مي شه بازي رو روي هارد ريخت تاييد شدست؟من هارد لازم ندارم اما به خاطر اين مسله دارم مي خرم.سرم كلاه نره :d
    آره تایید شده است ولی حالا نخر و به حرف خیلی ها توجه نکن بذار وقتی اومد و ما ازش استفاده کردیم بعد برو یکی بخر نگران قیمتش هم نباش از اینی که هست دیگه گرونتر نمیشه

آخر فروم باز Little Sparrow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

آقایون من تو بازی GTA IV تا 30 درصد رفتم و Save هم خود دستگاهم کرد ولی دفعه ی بعد موقع باز کردن اون Auto Save ناپدید شد و حالم رو خراب کرد به نظر شما مشکل از چیه ؟ ( البته تا 20 درصد این مشکل نبود و از 30 در صد این اتفاق افتاد )
    از دیسکه یا از دستگاه ؟
    ولی اینم گفته باشم تا حالا 6 تا بازی کردم و هیچ کدوم تو سیو مشکلی نداشتند .
    مسعود جان شما تو بازی start رو بزن.بعد بیا گزینه اول از سمت راست رو انتخاب کن. سیوهات رو بیار و اونی
    رو که مورد نظرت رو لود کن.نمیدونم مشکل چیه ولی برای منم این اتفاق افتاد.save بازیم دو تا شد.یکی خودم می کردم.یکی auto save.
    موفق باشید.

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

مسعود جان شما تو بازی start رو بزن.بعد بیا گزینه اول از سمت راست رو انتخاب کن. سیوهات رو بیار و اونی
    رو که مورد نظرت رو لود کن.نمیدونم مشکل چیه ولی برای منم این اتفاق افتاد.save بازیم دو تا شد.یکی خودم می کردم.یکی auto save.
    موفق باشید.
    دوست عزیزم اینا که خیلی مبتدیه اینا رو خودم هم می دونستم . مشکل من یه چیز دیگه بود که رفعش کردم .
    دست شما هم درد نکنه .
    در ضمن اونی که شما میگین مربوط میشه به Auto Save که اگه روشن باشه دیگه لازم نیست برین خونتون و بعد هم Save کنین اینطوری بعد از هر مرحله خودش Save می کنه و اگه تو خونتون هم Save کنین هنگام لود کردن دو تا گزینه میبینین

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

دوست عزیز توجه کنید نمیشه بازی رو ریخت روی هارد! فقط میشه مقداری از data بازی رو روی هارد ریخت تا مقدار لودینگ ها پایین بیان ... اینطور نیست که بدون دیسک بشه بازی کرد، باید حتما دیسک داخل کنسول باشه.

7. 3 کاربر از p3yman_xl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Little Sparrow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

کسی جواب نداد دوباره میگم.
    از کجا بفهمم سی دیم پچ sealth نداره؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوست عزیز توجه کنید نمیشه بازی رو ریخت روی هارد! فقط میشه مقداری از data بازی رو روی هارد ریخت تا مقدار لودینگ ها پایین بیان ... اینطور نیست که بدون دیسک بشه بازی کرد، باید حتما دیسک داخل کنسول باشه.
    پیمان جان با توجه به اینکه من تو live نمی رم پیشنهاد می کنی بگیرم هاردو یا نه؟به نظرت قیمتاش تغییر می کنه از پاییز به بعد؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    دانشگاه >> اوین<<(!)

پيش فرض

پیمان جان با توجه به اینکه من تو live نمی رم پیشنهاد می کنی بگیرم هاردو یا نه؟به نظرت قیمتاش تغییر می کنه از پاییز به بعد؟
    به live ربطي نداره كلي گفتن ايشون كه در كول با ريختن درصدي از ديتا لود بازيا كاهش يافته و بهتر اجرا ميشن...

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

کسی جواب نداد دوباره میگم.
    از کجا بفهمم سی دیم پچ sealth نداره؟
    من یه چیزایی میدونم میگم

بازی ای که پچ stealth دارن شامل سه فایل PFI-DMI-SS هستن
    برای این که تشخیص بدین بازی stealth هست یا نه به برنامه XDVD Mulleter احتیاج دارین که من لینکشو ندارم!
    بازی رو تو دی وی دی رام کامپیوتر میزارین بعدview iso detail رو میزنین اگه همه گزینه ها تیک خورده بود یعنی بازیتون این پچ رو داره اگه حتی یکیش هم تیک نخورده بود یعنی نیست...

12. 2 کاربر از ali_ranger22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •