تعلق میگیره به دو شرط : 1- شما متولد قبل از 1372 باشین 2- پدر شما بالای 6 ماه در جبهه های نبرد حق علیه باطل حضور داشته باشن!
تعلق میگیره به دو شرط : 1- شما متولد قبل از 1372 باشین 2- پدر شما بالای 6 ماه در جبهه های نبرد حق علیه باطل حضور داشته باشن!
این جبهه ی داوطلبی هست؟ پدر من تو دوران سربازیش 6 ماه جبهه بوده. و بقولی اجباری بوده. خودمم متولد 71، تعلق میگیره؟![]()
آقا شما بسیج فعال بودی ؟ بدون کارت سبز بسیج و با 6 ماه بسیج عادی میشه اقدام کرد یا مسخرمون میکنن ؟
دوستان این که میگن بدون پارتی واسه تحصیل کرده ها سپاه خوب نیست و اذیت میشید صحت داره ؟؟ چجوریاست کلآ ؟
شما تکمیلی داشتید؟
نگفتن کی جواب پذیرش می یاد؟
تو شهر ما که سپاه گفته بود ثبت نام جهت پذیرش فقط به صورت اینترنتی صورت می گیره منم دو ماه قبلش ثبت نام کردم و برگ اعزام اسکن شده براشون فرستادم (تکمیلی ندارم) ولی تا الان خبری نشده
البته خودم هم رفتم سپاه ولی روی در و دیوارش زده بودن ثبت نام جهت پذیرش سرباز فقط به صورت اینترنتی صورت می گیرد و از مراجعه حضوری جهت پیگیری خودداری کنید منم دیگه نرفتم دنبالش![]()
لیسانس کامپیوتر اعزام اسفند
دوستان به شددددددددت سرباز زیاد شده امروز باز رفتم پلیس به اضافه 10 برا تعجیل که اسفند برم گفت برو خدارو شکر کن اردیبهشت ثبت شدی چون تا یک هفته دیگه اردیبهشت هم پر میشه طرف اشنا بود.. پادگان اموزشی مرزبانی ناجا سراب نیلوفر کرمانشاه 1800 نفر ظرفیت داره امار ماه اسفند 2100 نفر هست و بیش از اندازه پذیرش کردن اردیبهشت هم همینطوره ..من رفتم برا واکسن یه 40 نفر تو صف بودن واقعا همه حجوم اوردن و شک نکنید این به نفع اونایی میشه اسفند و اردیبهشت میرن کمتر پست میخوره بهشون.
من شنبه هفته قبل تعجیل زدم (6 دی ) قبول نکردن منم تاریخ اعزامم اول اردیبهشت هستش . تازه الان خوبه چون تا آخره این ماه یه سری از دانشجوها امتحاناشون تموم میشه و نهایتا تا وسط بهمن نمره هاشون میاد و فارغ التحصیل میشن و اونا هم میخان بخاطر همین قانون 24 ماه که گذاشتن زودتر دفترچه بفرستن .
امیدوارم الان که یکم سرباز نسبت به قبل بیشتر شده همه شرایط خدمتشون بهتر بشه .
البته به نظر من اینکه الان همه هجوم آوردن که برن سربازی باعث میشه سال های بعدی کم بودن سرباز بیشتر احساس بشه چون خیلی از افرادی که به هر دلیل قصد نداشتن برن سربازی مثل اونایی که میخاستن ادامه تحصیل بدن با این قانون 24 ماه نظرشون عوض شد که این خودش باعث میشه سال های بعدی خیلی سرباز کم تر بشه .
Last edited by infernal704; 07-01-2015 at 23:20.
من اعزام مجدد بودم . آموزشی دریایی شهید نامجو، اعزام مجدد هم همون جا افتادم، سوم دی ماه رفتیم دو هفته مرخصی دادن امروز هم یگان ها مشخص شد اکثرا جنوب کشور حتی بعضی از متأهلا، لباس هم فقط به کسایی دادن که تا حالا لباس نگرفته بودن مثل امریه ها ما که رفتیم
الان سرباز زیاد شده چون هم اضافه خدمت سنواتی بخشیده میشه و هم این که سال آینده خدمت 24 ماه خواهد شد ولی فقط یه مقطع کوتاه اوضاع این طوره و بعد از چند ماه باز به اوضاع سابق باز خواهیم گشت!
ولی به نظرم سازمان وظیفه ترفند خوبی به کار برد که هم به نفع مشمولین غایب هستش هم برای مقطعی بحث کمبود نیرو حل میشه و برادران ما در خدمت کمتر اذیت میشن
تنها دعام اینه که هیچ جوونی به خاطر خدمت سربازی در زندگیش به مشکل بر نخوره و وقتی هم به خدمت میره شرایط خوبی تجربه کنه!
هنوز که هنوزه شبا وقتی میخوابم به یاد سربازایی هستم که الان دارن روی برجک ها با اسلجه پست میدن
کسانی که در مرزها هستن که دیگه شرایط بدتری رو دارن
واقعا جوانانی که غیبت میکنن و یا به هر نحوی خدمت رو دور می زنن مدیون این برادران عزیز هستن که به جای اونا باید چندین شب متوالی نگهبانی بدن![]()
اگه همین فردا بفرستی احتمال 80 درصد اره اردیبهشت میری اما معطل کنی میفتی تیر ولی تمدید راحته میتونی تو تاریخ پیشنهادی بزنی تیر ماه تو پلیس+10 میتونه بزنه تیر اگرم نزد تمدید میکنی راحت
والا من خراسان جنوبیم .. نصف تیپ رفته چابهار 3 ساله چابهار دست سپاه خراسان جنوبیه ... اونایی که پذیرش میشن نصف نصف تقسیم میشن بین چابهار و کل استان
من آره دوره تکمیلی جدید که دو قسمت 30 روزه و 15 روزه شده رو 30 روزش رو تو شهرویور رفتم و الان فقط با دوره تکمیلی افسر پذیرش میکنن ..سرباز صفر برای پست دادن میخوان که بدون تکمیلی هم قبول میکنن البته الان همه پست میدن ولی خوب ..سرباز صفر دوره تکمیلی رو حین خدمت میره ...دوره تکمیلی به صورت 30/15 روزه اولین بار امسال تو شهریور انجام شد ولی خاطرم هست گفتن برج 8 میخوان یه دوره دیگه برگزار کنن که نکردن ... یه شرطی هم داره این دوره جدید گردانی که دوره 30/15 جدید رو برگذار میکنه فرد مورد آموزش حداقل 6 ماه بسیج فعالی که با پارتی میشه دورش زد و اینکه 6 ماه بعدش هم باید در خدمت گردان اموزش دهنده باشی شاید هفته ای یه جلسه 2 ساعته بزارن
تحصیلات تو سپاه معنا نداره فقط و فقط پارتی اونم برای اینکه جای خوب بیفتی ...سرباز کم باشه فرمانده دستور بده همه باید پست بدن .. طرف با ستوان 3 بودن داره 24/48 پست میده کجای کاریی .... تو سپاه پذیرشش منوط به دوره تکمیلی هست واسه همین خیلی کم سرباز داره البته طرف ما اینجوریه ...افسر پست برجک میده به راحتی ... ..اون قدیم بود افسر ماهی یه بار پاس بخش میشد ..خدا بیامرزه اون دوران رو
ما که دستی باید میرفتیم تحویل میدادیم ..چون به هر حال باد هوا که نیست باید مدرک داشته باشی و تحویل بدی ... توصیم اینه حتما تلاشت رو بکن اگر مخوای شهر خودت بیفتی
شما که لیسانس کامپیوتری به هر حال یه جایی تو دفتر به کار میای باقی رشته ها هیچ تضمینی نداره
Last edited by TATU_TATY; 08-01-2015 at 02:52.
هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)