یه سوال
این وی پی ان از نظر تکنیکی چه تغییری اعمال می کنه که سرعت به این نحو تغییر می کنه؟
یعنی شاتل اومده و تنظیم کرده که برا بعضی از سایت های دانلود ، سرعت عمدا پایین بیاد که با وی پی ان میشه اونو پیچیوند؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
یه سوال
این وی پی ان از نظر تکنیکی چه تغییری اعمال می کنه که سرعت به این نحو تغییر می کنه؟
یعنی شاتل اومده و تنظیم کرده که برا بعضی از سایت های دانلود ، سرعت عمدا پایین بیاد که با وی پی ان میشه اونو پیچیوند؟
حتما همین طور هست دیگه.حتی به جای دامنه اگر ای پی اون سایت ها رو هم بزارم باز هم سرعت بالا نمیره.مگه اینکه با وی پی ان دانلود کنم
شاتل رو چنان نشوندم سرجاش که دیگه از این بازی ها در نیاره:
دیشب زدم به سیم آخر دوباره زنگ زدم به آرانیک قسمت مدیریت
همایون نبود ، یه زنی بود. بهش گفتم این چه وضعشه چرا تو روز روشن دارین حروم خوری میکنین و ...
بعدش نشست رب ساعت برام توضیح دادن که شما سرویستون شیر هست و ما به خاطر این که پهنای باند زیادی
داریم در طول روز به صورت اختصاصی بهتون میدیم ولی شب دیگه حقتون رو بهتون میدیم که جای گله هم نیست.
بعد بهش گفتم چرا به شعور من توهین میکنی اگه شیر بود بالا و پایین میشد
نه این که رو عدد 22 قفل بکنه نه یه کیلو بیشتر بشه نه کمتر
بعد هم گفتم به خاطر این کم فروشیتون فردا میرم تعضیرات و ازتون شکایت میکنم
آخر کار هم یه داد بلند زدم و گفتم اَه (طوری که خودم سرم چنان درد گرفت که رب ساعت بعدش از سردرد مجبور شدم بخوابم
،بدبخت زنه هم بدجور ترسید)
ولی حالا که بلد شدم از خواب، (ساعت 4 ) میبینیم سرعت دانلودم شده در سطح سرعت نور
بچه ها بهتون پیشنهاد میکنم وقتی سرعتتون رو کم کردن نترسین و یه داد مرگبارسرشون بزنین تا کارتون ردیف بشه.
Last edited by ali_santori; 01-12-2010 at 04:08.
نمی دونم جریان چی بود یهو از ساعت 3 سرعت رفت رو 240
دمت گرم دیگه با زبان بی زبانی مسخره میکنی
سرعت خودمو می گم
تا ساعت 3 از 15 بالاتر نمی رفت بعد یهو ترکید![]()
البته یه خوبی داره که سرعتو شبا کم میکنن.ما که سرویس آرت داریم و کلی ماهیانه پول میدیم و کلا نامحدود هستیم روزها سرعتمون عالیه و پینگ عالی ولی شب ها ساعت1 که میشد پر از تایم اوت و سرعت 2-3.الان که اینکارو کردن پینگ عالیه و سرعت دانلد هم مثل روز.
لااقل این خوبیو داشت واسمون
بعد هم میگه پهنا باند کم داریم.تقصیر مخابراته و ...
اینها دردشون فروختن ترافیکه
اره دقیقا.ولی چاییدن
دوستان میتونم یک سوالی بپرسم ؟
چرا سرعت دانلود از روی یک سرور مشخص تو شب با اتصال v p n تغیر میکند ؟
هم اکنون 103 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 103 مهمان)