داداش قیمت زده 579000 تومان !!!!!!!!
خوب با این قیمت یه اسلیم بخر راحت
داداش قیمت زده 579000 تومان !!!!!!!!
خوب با این قیمت یه اسلیم بخر راحت
سلام
یعنی این دسته که مثلا در سایت orado هست ، تقلبی یا کیفیت دسته ی اصلی Xbox 360 را نداره ؟
ملاک من ، استفاده در Pc هست . کسی این دسته را توصیه میکنه ؟
با تشکر
اوه نکنه گیرز 3 اینجوری باشه !
من رفيقم چند وقت پيش بيسيم خريد خود مايكرسافت هم زده براي كامپيوتر كه همون دسته xbox كه چون بيسيم
هست يه دستگاه كوچك ديگه هم همراهشه چون بيسيم كار كنه![]()
نه من که نمیگم کار نمیکنه خوبم کار میکنم فقط کلمه اشتباه بود من بازم میگم دسته مشترک نداریم دستهpcداریم که بهx360میخوره و برعکس...حالا هر چی این جور دسته ها کار میکنه ولی من میگم تو دسته معمولی ایکس باکس رو به همراه اون دستگاه برای وصل کردن به کامپیوتر بخر بهتره
من توصیه میکنم هیچ جنسی رو از ارادو نخرید! چون هم قیمتش فوق العاده گرونه هم اینکه جنسهاش چون خرید اینترنتی هست تضمین 100 درصد نداره! بهتره بری در مغازه. هنوز خیلی جاها هستن که آرکید دارن و داره خاک میخوره!!!!
برای اینکه بازی های xbox رو رایت کنم چه نوع دی وی دی باید بخرم ؟
به احتمال خیلی زیاد گیرز 3(و بقیه بازی های جدید که میان) هم همینطوره!اوه نکنه گیرز 3 اینجوری باشه !
باید بریم دعا کنیم LT 2 بیاد و از اون مهم تر redline99 این Xbox Backup Creator جدید رو منتشر کنه!
باید DVD9 مرغوب ( مارک T-Gate یا Verbatim ) بگیرید !
---------
دوستان ایکس باکسی که فن هاش 12 ولت شده چجوری میشه کابل پاورش رو برای ال تی ریختن سوزن و کلید زد ؟؟!
یه سیمش وصله به یه جایی دیگه![]()
شهاب جان فکر نکنم فیلم های 3 بعدی رویه DVD از کیفیت خوبی برخوردار باشن.....................
تلفیق کیفیت بلو-ری با تکنولوژی 3D یه چیز دیگس به نظر من.................
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)