من مرکز شهر بودم و یه جای شلوغ
حداقل می بینه پهنای باند کمه یه کاری بکنه
اضاف کنه یا پلاس کنه
من مرکز شهر بودم و یه جای شلوغ
حداقل می بینه پهنای باند کمه یه کاری بکنه
اضاف کنه یا پلاس کنه
آدرس ایمیل ایرانسل چیه ؟ برای رفع مشکل انتن میخواستم چند تا عکس بفرستم از محل دقیق
سلام دوستان یه سوال من بسته ۶تا۱۲ ماهانه دارم میخاستم بدونم الان بخام قبل اینکه تموم بشه بسته نوع هفتگیشو بگیرم پشت این بسته میوفته؟و بعد تموم شدن این فعال میشه یا از همین موقع شروع میشه تا هفته بعد؟توجه کنید گفتم بسته ۶تا ۱۲ماهانه با مدل هفتگیش اشتباه با بقیه بسته ها نگیرید
2 هفته هست که . این برنامه ایرانسل من گاهی اوقات که می خام بسته بخریم کلا وصل نمی شه به سرور .... این رو همه دوستان تجربه کردن یا فقط من ؟
قبلا خیلی خوب بود
تمام بسته ها از همون زمان خرید شروع میشن
اول از هفتگی کسر می کنه بعد میره سراغ ماهانه
البته این مسأله در جایی که مثلا بسته ماهانه شما سه روز دیگه تموم میشه برای خودم سواله اما خودم فکر می کنم اولویت با بسته ای هست که تاریخ انقضاش جلوتر پس در چنین فرضی احتمالا اول از ماهانه کسر می کنه و الا اگر باقیمانده بسته ماهانه بیش از یک هفته باشه حتماً از هفتگی کسر می کنه
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
مخصوصا شب ها که شبانه میخوای بگیری پنجشنبه و جمعه ها کلا میخوابه
به 195 شکایت کن با ایمیل ایرانسل برات کاری رو انجام نمیدن هرچند این احتمالم هست که که وضعیتت رو بیشتر خراب کنن
به 195 شکایت کنی اونا بیشتر پیگیرن تا خود ایرانسل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان گوشی S7 سامسونگ از 4g پلاس ایرانسل پشتیبانی میکنه؟کسی هست اینجا با این گوشی تست سرعت گرفته باشه؟حداکثر سرعتی که با این گوشی میشه گرفت از ایرانسل چقدره؟
بله ساپورت میکنه، این گوشی تا سرعت ۴۵۰ مگابیت ساپورت میکنه که ایرانسل هنوز ۴جی پلاسش بعیده به یه همچین سرعتی برسه.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
امروز یه بسته وفاداری 100 گیگ یکروزه به یکی از سیم کارت هام دادن
ازون سیم کارتم استفاده ای نداشتم تقریبا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)