چند تا سوال
1)الان دفترچه بفرستیم ، برج 2 اعزام هست؟ (لیسانس)
2)اگه برج 2 بیفتیم میشه تاریخ رو بندازیم عقب تر ؟(برج 4بشه)
چند تا سوال
1)الان دفترچه بفرستیم ، برج 2 اعزام هست؟ (لیسانس)
2)اگه برج 2 بیفتیم میشه تاریخ رو بندازیم عقب تر ؟(برج 4بشه)
Last edited by aref16; 07-01-2015 at 17:55.
دوستان کسی ستاد مشترک خدمت کرده ؟
Last edited by PNC; 04-05-2015 at 14:16.
اقا برای معاف از رزم هم باید بری کمیسیون؟
بله، باید برید کمیسیون
سلام
هنوز به جبهه پدر، کسری تعلق میگیره ؟ اگه اینطوره شرایطش چیه و به چه صورت اقدام کنیم؟
پیشنهاد من به دوستان اینه که بعد از اینکه یگانشون مشخص شد ( بعد از آموزشی تقسیم شدن ) و اگه جای بدی افتادن برن دنبال معاف از رزمی .
همچنین :
نوع بیماری معاف دائم و معاف از رزم به هیچ عنوان روی کارت پایان خدمت درج نمیشود.
اطلاعات کامل خدمتی شما از ستاد و شعبه افراد محل خدمت فقط به حافظه کارت هوشمند پایان خدمت انتقال داده میشود.
معافیت دائم (معافیت پزشکی)
معافیت رزم (معاف از رزم + مدت زمان خدمت شما در یگان مربوطه)
یکی از دوستان چندسال پیش معافیت پزشکی( صافی کف پا) گرفت... من باور نکردم بعد گفت من کد معافی میدم برو چک کن... چون روی کارت نوع معافی ننوشته.... حالا به نظرتون چه جوری بفهمم چه معافیتی داره؟ سایتی هست کد بزنی بعد نوع معافیت بیاره؟ممنون
آقا نگوووووووو..... اگه میتونی بیشتر پیگیری کن ببینیم اگه راسته تمدید بزنیم زودتر
سردار که گفتی آشنات بود ؟ مال کجا بود ؟ ستاد نیرو ؟!!
بچه ها سلام
من سوالی پرسیدم که یکی از دوستان پاسخ داد ولی یک. سوال دیگر دارم که انروز یادم. رفت بپرسم.
پدر من چندسال پیش نارا حتی اعصاب شیدایی گرفت ک بسیار شدید بود. ولی الان با دارو. بهتر شده و بخاطر اون بیماری اعصاب تا حدودی بدنش از قدرت افتاده و دیسک کمر و گردن هم داره ولی عمل نکرده
از این طرف هم مادرم ناراحتی اعصاب داره ک. باید دارو مصرف بکنه وگرنه بدتر میشه.
یک. برادر 10ساله هم دارم و من پسر اولم.. و تا حدودی زندگی بردوش منه.
میتونم کفالت پدرم ک. 55 سالشه را بگیرم یا نه؟ نمیخوام از. مریضی پدر یا مادرم سو استفاذه بکنم ولی به نوعی تنها دلگرمیشون منم.گرچه امیدم به خداست ولی خب......
دوستان ممنون بابت راهنمایی هاتون
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Last edited by Hidden-Hunter; 07-01-2015 at 19:46.
نه آقا این چه حرفیه .. آقا الان سرباز کمه و همه ارگانا دنبال سرباز
من خودم مدارکم رو برا سپاه دادم ان شاءالله پذیرش بشم
معمولا تا 20ام مدارک رو میگرن و از 20ام به بعد پذیرش برای 2 ماه بعد انجام میشه .. ببر مدارک رو تا دیر نشده
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)