سلام
صافی کف پا نرم به همراه دیسک مهره 5 و 4 معافی دایم داره؟
روز کمیسیون به تیپ قیافه هیچ اهمیتی نداره؟ مثلا یخورده تو تصمیمشون![]()
سلام
صافی کف پا نرم به همراه دیسک مهره 5 و 4 معافی دایم داره؟
روز کمیسیون به تیپ قیافه هیچ اهمیتی نداره؟ مثلا یخورده تو تصمیمشون![]()
رایتب نرمی مفاصل در چه حد معافی داره؟ مثلا انگشت خم بشع رو به عقب؟
مهرداد خودتی؟
منم تا یه ماه آینده که فارغ التحصیلی اقدام میکنم به این جمع اضافه میشم... نمیدونم برم برای معافیت پزشکی یا برم سربازی...![]()
هر کس که میتونه معافیت پزشکی بگیره بره اقدام کنه!
اگه قرار باشه جایی به شما کار بدن با کارت معفیت پزشکی هم اون کار رو میدن به جز مشاغل نظامی البته![]()
گذشت اون زمون که راحت معافی پزشکی بدن الان مگر جنازتون رو بیارین نظام پزشکی شاید
معاف دائم کننوگرنه همه رو معاف از رزم میکنن ما اموزشی یه گروهان 150 نفری همشون معاف از رزم
بودن صافی کف پا عرق شدید کف دست پا پرانتزی و غیره اینارو دیگه معاف دائم نمی کنن فقط معاف از رزم
چه فایده بازم باید خدمتی کنی...بازم 2 سال حبسی دیگه
اینجوری هم می گید نیست . مگه اینکه تو نظام وظیفه گیره آدم بدی بیوفتی . .
طرف اگه مشکل داشته باشه معمولا معاف می شه
عه توام که اینجاییچه خبره پیتی نمیای ؟
برو سربازی![]()
این معافی رو بدن خلاص شیما![]()
یکمی کار دارم... کمتر سر میزنم.
من میترسم اقدام کنم معاف نشم، اعزامم کنن
به نظر شما احتمال معاف شدن من با شرایط زیر چقدره.
من سال پیش بیماریم که کولیت اولسراتیو باشه شدید شد و تا لب گور رفتم ولی خدا رو شکر بعد از دو ماه بیماریم از. اوج افتاد و حدود ۶ ماه طول کشید تا به حالت عادی برگشتم.
خونریزی و عفونت شدید روده. عکس های کولونوسکپی هم هست. ولی مثل اینکه میگن برای معافی دوباره باید کولونوسکپی بشم.
دکتر گفته که اگر رعایت نکنم و استرس داشته باشم و یا کار سنگین بکنم، بیماریم عود میکنه.
تا حالا که هر کی با این بیماری رفته، معافیتشو گرفته. ولی الان...
Sent from my ST15i using Tapatalk
سلام؛ 1 اسفند اعزامم. شنیدم اسفند سپاه سرباز نمیگیره و سربازها رو میفرستن ناجا
البته این شایعه رو از یه سردار شنیدم، دیگه نمیدونم ما رو سر کار گذاشت یا جدی گفت!
به نظرتون اگه بیفتیم ناجا تو این وضعیت بیشتر احتمال داره کجا بندازنمون؟ راهنمایی رانندگی یا جاهای دیگه؟
اصلاً آیا قابل حدس زدن هست؟
هیچ کس قطعا نمی تونه بگه معاف میشه یا خیر باید حتما اقدام کنید و کمیسیون پزشکی تصمیم بگیره اگه خیلی اقبال یار باشه با شما معافیت و در غیر این صورت معاف از رزم که هیچ ارزشی نداره به شما میدنبه نظر شما احتمال معاف شدن من با شرایط زیر چقدره.
من سال پیش بیماریم که کولیت اولسراتیو باشه شدید شد و تا لب گور رفتم ولی خدا رو شکر بعد از دو ماه بیماریم از. اوج افتاد و حدود ۶ ماه طول کشید تا به حالت عادی برگشتم.
خونریزی و عفونت شدید روده. عکس های کولونوسکپی هم هست. ولی مثل اینکه میگن برای معافی دوباره باید کولونوسکپی بشم.
دکتر گفته که اگر رعایت نکنم و استرس داشته باشم و یا کار سنگین بکنم، بیماریم عود میکنه.
تا حالا که هر کی با این بیماری رفته، معافیتشو گرفته. ولی الان...![]()
هم اکنون 33 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 33 مهمان)