تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2707 از 4428 اولاول ... 1707220726072657269727032704270527062707270827092710271127172757280732073707 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,061 به 27,070 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

الان شبه پنجمه سرعت شبانم داغونه !
    دیشب فقط 200 مگ تونستم دانلود کنم !
    آقا راهی نیست درست بشه ؟
    نکنه کلا میخوان تا آخرش سرعتمو اینجوری بزارن !
    کسی مثل شبانش اینجوری داغون شده یا نه ؟

آخر فروم باز M0hsen3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اینم از دانلود شبانه ما با سرویس 2 مگ حتی با استفاده از اون اکانت

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

والله من نزدیک 4 سال از این شرکت اینترنت دارم و ازش راضیم. اما هیچ وقت از دانلود شبانش راضی نبودم.
    برای همین می خوام شاتل بگیرم آخه شبانش خیلی خوبه لا مصب.
    کسی هست بگه این کار و بکنم یا نه؟
    من هم شنیدم که شاتل خیلی محدودیت‌های بدی می‌ذاره واسه کسایی که دانلود زیاد می‌کنن و صحبت‌های دوستان رو تأیید می‌کنم:

شنیدم شاتل خیلی محدودیت میزاره
    دوست عزیز بهت پیشنهاد میکنم بری 10 صفحه اخره تاپیک شاتل و بخونی مثل اینکه شبا محدود کاره خیلی ناجور حتی سرورهای داخلی هم نمیتونن دانلود کنن

اما من الان نزدیک چند شب دانلود شبانه می کنم از شاتل دوستم. خیلی صورت خفنی داره.
    سرویس این دوستت از شاتل چیه؟ این سرعت خفنی که می‌گی یعنی چقدر؟ تو یک ساعت چقدر تونستی دانلود کنی؟ تو کل رایگان شبانه چقدر؟

حالا به نظر شما چی کار کنم
    با توجه به این که پارس آنلاین این سرویس انفجاری (burst) خودش رو تازه 1 ماه نیست شروع کرده، اگه می‌تونی یه مدت دیگه صبر کن تا وضعیتش تثبیت بشه بعداً تصمیم بگیر. در ضمن، به نظر من با اون چیزی که تو سایت شاتل دیدم و تجربه یک ماهه‌ام از سرویس 2مگ محدود پارس‌آنلاین، به نظرم شبانه پارس آنلاین بهتر از شاتله. شاتل تو سرویس ECO 8192 (که یعنی سرویس 8مگابیت با رایگان شبانه) گفته برای این سرویس سرعت از ساعت 1 تا 8 بامداد یعنی ساعت‌های رایگانش سرعت دریافت از 1024 تا 3072کیلو بیت بر ثانیه تغییر می‌کنه، یعنی حداکثر 3مگابیت. تازه اگه زیاد دانلود کنی:

اما چنانچه برای سرویس های نامحدود یا در ساعات مصرف رایگان، کاربری به صورت پیوسته با ابزارهای به اشتراک گذاری فایل، به مصرف بی رویه تا جایی ادامه دهد که کاربران دیگر را تحت فشار قرار دهد یا در شبکه یا در مهندسی ترافیک اختلال ایجاد کند، با هدف حفظ کیفیت برای همه کاربران دیگر، به صورت خودکار و تدریجی ضریب به اشتراک گذاری و کیفیت سرویس وی مطابق قرارداد خواهد شد و تا مدت زمانی نمی توانند از این ویژگی فراتر از قرارداد بهره مند شوند.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اینم از دانلود شبانه ما با سرویس 2 مگ حتی با استفاده از اون اکانت

مشکل شما اساسیه. سرویس 2 مگ نباید این جوری باشه. در بدترین حالت باید همون 2مگ رو که بده. با چیزی هم که من دیدم، باید حداقل 250 تا 300 کیلوبایت رو شبانه بهت بده.

راستی ممکن ایراد از سروری باشه که داری ازش دانلود می‌کنه یا برای همه سرورها این جوریه؟

آخر فروم باز M0hsen3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

مشکل شما اساسیه. سرویس 2 مگ نباید این جوری باشه. در بدترین حالت باید همون 2مگ رو که بده. با چیزی هم که من دیدم، باید حداقل 250 تا 300 کیلوبایت رو شبانه بهت بده.

راستی ممکن ایراد از سروری باشه که داری ازش دانلود می‌کنه یا برای همه سرورها این جوریه؟
    از هر سروری که بگین تست کردم
    کلا داخلی خارجی بیشتر از همین سرعت یعنی حداکثر 200 نمیده بهم توش شب
    تو روز هم که حداکثر 450 هست که خطم رو 9 مگ هست به حساب!! همون 4 مگ یعنی 512 رو هم نمیده!!! یعنی تاحالا رنگ سرعت بالای 450 460 رو ندیدم...

پروفشنال M.Sadegh.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نصفِ جهان

پيش فرض

بعد از 9 مگ شدن همه را اسمی کردن اسمی 2 مگ هم میشه 256

زنگ که بزنی میگن شما از حداقل خیلی بالاترید.

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

جالبه آپدیت ویندوزم از کار افتاد همش ارور میده
    از پس که نتمون درسته

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

آقا ما بخوایم هم سرویس 128 نامحدود داشته باشیم هم دو مگ محدود، هیچ راهی جز گرفتن خط جدید نیست؟ دیروزم زنگ زدم به پشتیبانی مرکزی که بپرسم به یه نفر چندبار ADSL میدید جواب زیاد درستی بهم نداد.

کسی هست اینجا که همزمان دوتا سرویس از پارس آنلاین داشته باشه؟؟

پروفشنال M.Sadegh.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نصفِ جهان

پيش فرض

آقا ما بخوایم هم سرویس 128 نامحدود داشته باشیم هم دو مگ محدود، هیچ راهی جز گرفتن خط جدید نیست؟ دیروزم زنگ زدم به پشتیبانی مرکزی که بپرسم به یه نفر چندبار ADSL میدید جواب زیاد درستی بهم نداد.

کسی هست اینجا که همزمان دوتا سرویس از پارس آنلاین داشته باشه؟؟
    روی یک خط که نمیتونید 2 تا سرویس داشته باشید.
    ولی اگه خط خالی دارید میتونید روی اون سرویس متفاوتی بگیرید.

پروفشنال nima_ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سرعت 1مگ محدود ریت دانلود چقدر هستش؟ ریت دانلود در ساعت رایگان ؟

ثبت نام اینترنتی کردم چندساعت پیش از پشتیبانی پارس آنلاین تماس گرفتن. گفتش ما تنها شرکتی هستیم که واسه مشترک ها روی 9مگ میبندیم. فعلآ که مخابرات هستش ارزش داره برم پارس؟

این سرعت 9مگ واسه تمام تعرفه ها میبندن؟
    Last edited by nima_ir; 16-12-2013 at 17:16.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •