تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2707 از 4751 اولاول ... 1707220726072657269727032704270527062707270827092710271127172757280732073707 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,061 به 27,070 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه hadiceberg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دو شبه دقت کردم سرعت شبانه تا ساعت ۳ حدود ۱۲۸ هست و درست سر ساعت ۳ به ۵۱۲ می‌رسه! اصلا به نظر نمی‌رسه که به خاطر شلوغی مرکز باشه!

اکو ۵۱۲
    یه چیز دیگه؛ رفتم چت با پشتیبانی همینو مطرح کردم، چی بگه خوبه؟

‪ping 85.15.1.12 time=?

‬منم هیچی نگفتم، پنجره رو بستم!

میگم جمع کنیم بریم از ایران

حـــــرفـه ای مرتضی nvcd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

اقا چطور شد الان ؟... شما راضب هستید یا ناراضی ؟

من می خوام 512 شاتل بگیرم .... از مشکلاتش برام بگید ؟

آخر فروم باز parsa5564's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    هرجا که هوا هست

پيش فرض

اگه بخوایم از مشکلاتش بگیم باید یه تاپیک جدا باز کنیم
    بهتره شاتل رو فراموش کنید

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اگه دنبال دانلود شبانه نیستی و پینگ بالای 500 و ساعتی یه بار قطعی و هر ماه قانون های من دراوردی جدید اذیتت نمی کنه ، به شاتل خوش آمدی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بچه ها دیشب بعد از 25 شب محدودیت دانلود رایگان از ساعت 3.30 به بعد سرعتم به 250 برگشت و تا ساعت هفت 2 گیگ دانلود کردم
    به نظر شما اگه دوباره شبا زیاد دانلود کنم بازم محدود میشه یا فقط توی هر دوره 1 بار محدود میشی در صورت استفاده بیش از حد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بچه ها دیشب بعد از 25 شب محدودیت دانلود رایگان از ساعت 3.30 به بعد سرعتم به 250 برگشت و تا ساعت هفت 2 گیگ دانلود کردم
    به نظر شما اگه دوباره شبا زیاد دانلود کنم بازم محدود میشه یا فقط توی هر دوره 1 بار محدود میشی در صورت استفاده بیش از حد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه anahita2002_anahita2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    در افق ابی

پيش فرض

سلام
    چرا ping ها اينقدر بالا هست
    نه از ----- شكن استفاده كرده ام- - و نه در ساعت ترافيك رايگان هستيم كه خط شلوغ باشه

یاد اوری میکنم که سرویسم art1 هستم - پول ۲ برابر سرویس eco هم دادم که از سرویسم استفاده کنم نه اینکه فقط نگاهش کنم.
    قطعي هم بالا هست
    يك صفحه رو چند بار بايد refresh كنم .صد رحمت به dial up
    این هم نمونه ping

ping 85.15.1.10

bytes=32 time=2082ms TTL=61
    bytes=32 time=2512ms TTL=61
    bytes=32 time=3805ms TTL=61

واقعا که............. امیدوارم این سری جواب قانه کننده داشته باشید و مثل هر سری یکسری حرفهای copy & paste تحویل ندهید.

راستی چرا پشتیبانیتون جواب نمیده چند بار بهش پیام دادم - چون حرف حق و حساب جواب نداره !!!!

__________________________________________________ ___________________________
    مشترک گرامی جناب

سرویس شما بررسی شد و مشکلی از جهت پارامتر سرعت مشاهده نشد. شما می توانید به داکیومنت "راهنمای افت سرعت " که در لینک shatel.ir/docs مراجعه نمایید و تنظیمات و موارد ذکر شده در آن داکیومنت را انجام دهید.

شما می توانید در صورت وجود مشکل با یکی از 5 روش زیر با ما در ارتباط باشید :

1. در سایت "Shatel.ir" در قسمت "چت آنلاین" با کارشناسان پشتیبانی فنی چت فرموده و سوالات و مشکلات خود را مطرح بفرمایید.

2. در سایت "My.Shatel.ir" بعد از Login کردن در قسمت "گزارش مشکلات" مورد خود را توضیح دهید ، در کوتاه ترین زمان ممکن کارشناسان ما پاسخگوی شما خواهند بود.

3. به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایمیل ارسال کنید (با ذکر مشکل ، مشخصات و شناسه کاربری خود) تا در کمترین زمان ممکن همکاران ما پاسخ گوی شما باشند.

4. با مراجعه به "سایت شاتل" و مطالعه داکیومنت های قرار داده شده در این قسمت مشکلات خود را بدون نیاز به تماس تلفنی حل بفرمایید.

5. با دانلود برنامه "سیستم هوشمند پشتیبانی شاتل " بدون نیاز به تماس تلفنی و در کوتاه ترین زمان ممکن مشکلات سرویس اینترنت خود را برطرف بفرمایید

محمد رضا عباسی
    کارشناس پشتیبانی فنی

__________________________________________________ _______________________________________

جواب من
    شرمنده كه به اين لحن صحبت ميكنم

اما شركت شاتل هميشه راست ميگه و كاربران دروغ گو هست

بهتره اين مطالب براي كسي ارسال كنيد كه سواد شبكه و كامپيوتر نداره نه براي كسي كه مدرك مهندسي شبكه داره
    Last edited by anahita2002_anahita2002; 30-11-2010 at 19:05.

آخر فروم باز iceweek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

من دیگه از شاتل نگیرم باید حتما بهشون اعلام کنم نمیخام؟هزینه ازم نگیرن بابت رانژه موندن خطم؟

آخر فروم باز parsa5564's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    هرجا که هوا هست

پيش فرض

سلام
    چرا ping ها اينقدر بالا هست
    نه از ----- شكن استفاده كرده ام- - و نه در ساعت ترافيك رايگان هستيم كه خط شلوغ باشه

یاد اوری میکنم که سرویسم art1 هستم - پول ۲ برابر سرویس eco هم دادم که از سرویسم استفاده کنم نه اینکه فقط نگاهش کنم.
    قطعي هم بالا هست
    يك صفحه رو چند بار بايد refresh كنم .صد رحمت به dial up
    این هم نمونه ping

ping 85.15.1.10

bytes=32 time=2082ms TTL=61
    bytes=32 time=2512ms TTL=61
    bytes=32 time=3805ms TTL=61

واقعا که............. امیدوارم این سری جواب قانه کننده داشته باشید و مثل هر سری یکسری حرفهای copy & paste تحویل ندهید.

راستی چرا پشتیبانیتون جواب نمیده چند بار بهش پیام دادم - چون حرف حق و حساب جواب نداره !!!!

__________________________________________________ ___________________________
    مشترک گرامی جناب

سرویس شما بررسی شد و مشکلی از جهت پارامتر سرعت مشاهده نشد. شما می توانید به داکیومنت "راهنمای افت سرعت " که در لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه نمایید و تنظیمات و موارد ذکر شده در آن داکیومنت را انجام دهید.

شما می توانید در صورت وجود مشکل با یکی از 5 روش زیر با ما در ارتباط باشید :

1. در سایت "Shatel.ir" در قسمت "چت آنلاین" با کارشناسان پشتیبانی فنی چت فرموده و سوالات و مشکلات خود را مطرح بفرمایید.

2. در سایت "My.Shatel.ir" بعد از Login کردن در قسمت "گزارش مشکلات" مورد خود را توضیح دهید ، در کوتاه ترین زمان ممکن کارشناسان ما پاسخگوی شما خواهند بود.

3. به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایمیل ارسال کنید (با ذکر مشکل ، مشخصات و شناسه کاربری خود) تا در کمترین زمان ممکن همکاران ما پاسخ گوی شما باشند.

4. با مراجعه به "سایت شاتل" و مطالعه داکیومنت های قرار داده شده در این قسمت مشکلات خود را بدون نیاز به تماس تلفنی حل بفرمایید.

5. با دانلود برنامه "سیستم هوشمند پشتیبانی شاتل " بدون نیاز به تماس تلفنی و در کوتاه ترین زمان ممکن مشکلات سرویس اینترنت خود را برطرف بفرمایید

محمد رضا عباسی
    کارشناس پشتیبانی فنی

__________________________________________________ _______________________________________

جواب من
    شرمنده كه به اين لحن صحبت ميكنم

اما شركت شاتل هميشه راست ميگه و كاربران دروغ گو هست

بهتره اين مطالب براي كسي ارسال كنيد كه سواد شبكه و كامپيوتر نداره نه براي كسي كه مدرك مهندسي شبكه داره
    شما یه اکانت ماهواره ای بگیرید خودتونو راحت کنید
    این شاتل دیگه درست نمیشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_santori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

من دو ماه و نیم از قراردادم مونده

زنگ زدم گفت آره ما محدودت کردیم و تا یک ماه دیگه هم درست نمیشه

گفت تو مرکز شما 1500 نفر اشتراک دارن که فقط 20 نفرشون مثل تو هستن که همشون هم محدود کردیم

خدارو شکر هم گفت اگه فسخ کنی 1 قرون بهت پس نمیدیم

در حالی که حداقل برای دوماه دیگه باید 35 هزار بهم پس بدن

راهی هست که حداقل پولم رو بعد از فسخ ازشون پس بگیرم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 66 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 66 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •