یه چیز دیگه؛ رفتم چت با پشتیبانی همینو مطرح کردم، چی بگه خوبه؟
ping 85.15.1.12 time=?
منم هیچی نگفتم، پنجره رو بستم!
میگم جمع کنیم بریم از ایران![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
یه چیز دیگه؛ رفتم چت با پشتیبانی همینو مطرح کردم، چی بگه خوبه؟
ping 85.15.1.12 time=?
منم هیچی نگفتم، پنجره رو بستم!
میگم جمع کنیم بریم از ایران![]()
اقا چطور شد الان ؟... شما راضب هستید یا ناراضی ؟
من می خوام 512 شاتل بگیرم .... از مشکلاتش برام بگید ؟
اگه بخوایم از مشکلاتش بگیم باید یه تاپیک جدا باز کنیم
بهتره شاتل رو فراموش کنید
اگه دنبال دانلود شبانه نیستی و پینگ بالای 500 و ساعتی یه بار قطعی و هر ماه قانون های من دراوردی جدید اذیتت نمی کنه ، به شاتل خوش آمدی
بچه ها دیشب بعد از 25 شب محدودیت دانلود رایگان از ساعت 3.30 به بعد سرعتم به 250 برگشت و تا ساعت هفت 2 گیگ دانلود کردم
به نظر شما اگه دوباره شبا زیاد دانلود کنم بازم محدود میشه یا فقط توی هر دوره 1 بار محدود میشی در صورت استفاده بیش از حد؟
بچه ها دیشب بعد از 25 شب محدودیت دانلود رایگان از ساعت 3.30 به بعد سرعتم به 250 برگشت و تا ساعت هفت 2 گیگ دانلود کردم
به نظر شما اگه دوباره شبا زیاد دانلود کنم بازم محدود میشه یا فقط توی هر دوره 1 بار محدود میشی در صورت استفاده بیش از حد؟
سلام
چرا ping ها اينقدر بالا هست
نه از ----- شكن استفاده كرده ام- - و نه در ساعت ترافيك رايگان هستيم كه خط شلوغ باشه
یاد اوری میکنم که سرویسم art1 هستم - پول ۲ برابر سرویس eco هم دادم که از سرویسم استفاده کنم نه اینکه فقط نگاهش کنم.
قطعي هم بالا هست
يك صفحه رو چند بار بايد refresh كنم .صد رحمت به dial up
این هم نمونه ping
ping 85.15.1.10
bytes=32 time=2082ms TTL=61
bytes=32 time=2512ms TTL=61
bytes=32 time=3805ms TTL=61
واقعا که............. امیدوارم این سری جواب قانه کننده داشته باشید و مثل هر سری یکسری حرفهای copy & paste تحویل ندهید.
راستی چرا پشتیبانیتون جواب نمیده چند بار بهش پیام دادم - چون حرف حق و حساب جواب نداره !!!!
__________________________________________________ ___________________________
مشترک گرامی جناب
سرویس شما بررسی شد و مشکلی از جهت پارامتر سرعت مشاهده نشد. شما می توانید به داکیومنت "راهنمای افت سرعت " که در لینک shatel.ir/docs مراجعه نمایید و تنظیمات و موارد ذکر شده در آن داکیومنت را انجام دهید.
شما می توانید در صورت وجود مشکل با یکی از 5 روش زیر با ما در ارتباط باشید :
1. در سایت "Shatel.ir" در قسمت "چت آنلاین" با کارشناسان پشتیبانی فنی چت فرموده و سوالات و مشکلات خود را مطرح بفرمایید.
2. در سایت "My.Shatel.ir" بعد از Login کردن در قسمت "گزارش مشکلات" مورد خود را توضیح دهید ، در کوتاه ترین زمان ممکن کارشناسان ما پاسخگوی شما خواهند بود.
3. به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایمیل ارسال کنید (با ذکر مشکل ، مشخصات و شناسه کاربری خود) تا در کمترین زمان ممکن همکاران ما پاسخ گوی شما باشند.
4. با مراجعه به "سایت شاتل" و مطالعه داکیومنت های قرار داده شده در این قسمت مشکلات خود را بدون نیاز به تماس تلفنی حل بفرمایید.
5. با دانلود برنامه "سیستم هوشمند پشتیبانی شاتل " بدون نیاز به تماس تلفنی و در کوتاه ترین زمان ممکن مشکلات سرویس اینترنت خود را برطرف بفرمایید
محمد رضا عباسی
کارشناس پشتیبانی فنی
__________________________________________________ _______________________________________
جواب من
شرمنده كه به اين لحن صحبت ميكنم
اما شركت شاتل هميشه راست ميگه و كاربران دروغ گو هست
بهتره اين مطالب براي كسي ارسال كنيد كه سواد شبكه و كامپيوتر نداره نه براي كسي كه مدرك مهندسي شبكه داره
Last edited by anahita2002_anahita2002; 30-11-2010 at 19:05.
من دیگه از شاتل نگیرم باید حتما بهشون اعلام کنم نمیخام؟هزینه ازم نگیرن بابت رانژه موندن خطم؟
شما یه اکانت ماهواره ای بگیرید خودتونو راحت کنیدنوشته شده توسط anahita2002_anahita2002 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این شاتل دیگه درست نمیشه
من دو ماه و نیم از قراردادم مونده
زنگ زدم گفت آره ما محدودت کردیم و تا یک ماه دیگه هم درست نمیشه
گفت تو مرکز شما 1500 نفر اشتراک دارن که فقط 20 نفرشون مثل تو هستن که همشون هم محدود کردیم
خدارو شکر هم گفت اگه فسخ کنی 1 قرون بهت پس نمیدیم
در حالی که حداقل برای دوماه دیگه باید 35 هزار بهم پس بدن
راهی هست که حداقل پولم رو بعد از فسخ ازشون پس بگیرم؟
هم اکنون 66 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 66 مهمان)