4مگ بعد از اتمام ترافیک هدیه 64 کیلوبایت
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
4مگ بعد از اتمام ترافیک هدیه 64 کیلوبایت
سلام
دوستان من دارم نقل مکان میکنم به غرب تهران و میخواستم ایترنت بگیرم اما نمیدونم توی اون منطقه کدوم اینترنت بهتره.
پیش شماره تلفن 4417 هست که میشه منطقه مخابراتی شهید زارعی(منطقه 4 مخابرات)>>>کوی ارم – اندیشه – کوی الهام – کوی سازمان برنامه – سازمان آب – بلوار آسیا
اگر کسی در مورد کیفیت ارائه اینترنت پارس آسیاتک توی این منطقه اطلاع داره،لطفا منو راهنمایی کنه
سپاس
500kb (برای من که اینجوریه)
منم همین سوال رو داشتم
میخواستم ببینم اگه سرعتش خوبه محدود نمیکنن که اینو بخرم
محدود نمیشه بعدشم خطتتون جواب بده کشش داشته باشه سرعت دانلود 10 مگابیت خاهد بود شایدم بیشتر
Last edited by naser.051; 30-01-2016 at 14:18.
دوست محترم مبلغ اسیاتک یا نماینده یا هرکسی هستید لطف کنید به بنده بگید خط بنده 12 مگا بیت ساپورت میکنه و در تماس های مکرر و حتی شکایتهای مکرر بهم میگن کمبود پهنای باند داره اسیاتک و خط بنده رو روی 6 مگ بستند و حتی بنده در سایتهای و سرور های داخلی اسیاتک بالاتر از 250 الی 300 کیلو بایت با دانلود منجیر بیشتر نمیتونم از سرویس شهاب اسیاتک استفاده کنم شمایی که مدام هی میای تبلیغ میکنی شماره یک اقا یا خانم از اسیاتک رو بدید تا بتونم تماس بگیرم که منی که خطم 12 مگا بیت کشش داره حداقل روی 10 مگابیت ببندن و حداقل همون 10 مگا بیت رو از روی سرور های داخلی و خارجی بهم سرویس بدهند .
شما دوست عزیز یه حرفهایی میزنید که حتی خوتونم نمیتونید اثباتش کنید بنده نه برام فرقی میکنه که شما تبلیغ کنی نه هیچ سودی برام داره اما اگرم بخواید پستی بذارید حداقل واقعیت ها رو بگید نه غیر واقعیت ها رو سرویسی که اسیاتک ارائه میده اسمش 10 مگا بیت شهاب هست اما خط شما حتی اگر تا 12 مگا بیت کشش داشته باشه روی 6 مگابیت میبندن یا حتی کمتر دقیقا مخالف حرف شما .... و حتی از سرورهای داخلی و خارجی هم 4 مگابیت بهتون سرویس نمیدهند چیزی که همین الان بنده شاهدش هستم نه برای بنده حتی برای خیلی از دوستان.
متاسفانه سرعت باز کردن پیج های خارجی هنوز درست نشده![]()
برای من درست شده !
به پشتیبانی گفتید ؟
از کی درست شده !؟ نه هنوز زنگ نزدم
-----------------------------------------------
الان تست کردم دوباره ، یه کم بهتر شده ولی هنوز کاملا خوب نشده ( البته چند دقیقه پیش کامل خوب شده بود یعنی مثل صفحه های انجمن با سرعت خوب کامل لود میشدن ولی الان دوباره مشکل به وجود اومد و صفحه کامل لود نمیشه و اون بالا میچرخه !
Last edited by MOHAMMAD2010; 30-01-2016 at 18:38.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)