بشدت سرباز کم شده
علتش هم اینه که یکی نسل جوان ها کم شده
دوم انگیزه ای برای جوان نیستش که بخواد بره خدمت نه پول خارج رفتن داره نه استخدامی هستش
سوم مشکلات زندگی زیاد شده
بشدت سرباز کم شده
علتش هم اینه که یکی نسل جوان ها کم شده
دوم انگیزه ای برای جوان نیستش که بخواد بره خدمت نه پول خارج رفتن داره نه استخدامی هستش
سوم مشکلات زندگی زیاد شده
سلام امسال متولدین چه ماهیو میفرستن سربازی ؟ ایا سال 75 روهم امسال میفرستن؟ چون تازه 18سالم تواین 3روزه تموم شده سریع میخوام برم سربازی ومتولد سال 75 هستم چجوریاست؟
توجه کنید که وقتی سرباز کم بشه به هر وسیله ای کمبودش جبران میشه که در درجه اول با بخشش اضافه خدمت و سنوات و در درجات بعدی کار به بازداشت و سربازگیری میرسه
پس عقل سلیم حکم میکنه که انسان با پای خودش بره خدمت تا این که دستگیر بشه و با اضافه خدمت و خفت و خواری رو به رو بشه!
هر چند که با سهل شدن شرایط ورود به دانشگاه ها متاسفانه جوانان زیادی برای فرار از خدمت به این دانشگاه های بدون کنکور رو آوردن که همین باعث شده که عده ای که در حال حاضر مشغول خدمت هستن خدمت سخت تری رو به خاطر کم بودن نیرو تجربه کنن که دوست عزیزمون فرمودن که به صورت 3 ساعت پست و 3 ساعت استراحت نگهبانی میدن که در واقع باید به ازای 3 ساعت پست ایشون 6 ساعت استراحت داشته باشند
در اینجا از دوستانی که این پست رو میخونن و در مورد اعزام به خدمت دو دل هستن یا تصمیم گرفتن اصلا نرن توصیه میکنم که تا فرصت باقیست و اضافه خدمت و سنوات به کار نیست این وظیفه مقدس رو انجام بدن چون همیشه این شرایط بر قرار نیست![]()
در حال حاضر متولدین سال 1375 تا برج دی یعنی 10 همین ماه اعزام هستن و میتونن دفترچه پست کنن
البته 2ماه دیگه اقدام میکنم تا 18سالگی یه ذره عرقش خشک بشه درکل
خدایا مارادرمناطق جنگی ومرزیه دورافتاده قرار بده امین یا رب العالمینیکی از اهداف وارزوهامه
اره میتونی بهترین کار رو میکنی که داری زود میری
انچنان سخت نیست مشکلم که کارت قرمز بدن . یه مشکل عادیه .
بعد اقدام کنم چند وقت طول میکشه که برای معاینه و چیزای دیگه نامه بدن ؟؟
بعد یه چیزه دیگه . شنیدم اگه معاف نشی 1 هفته بعد تاریخ اعزامت میاد برات .
درسته ؟
Last edited by gigi_alex; 07-01-2015 at 00:19.
سلام.اکثر دوستای من که تا حالا سربازی رفتن آموزشیو تو عجب شیر گذروندن.امروز یکی از دوستام میگفت چون عجب شیر دی ماه نیرو برداشته دیگه من که اسفند اعزامم آموزشیم اونجا نمیوفته.راس گفته؟
از دوستانی که عجب شیر آموزشیو گذروندن بگن چجور جاییه؟من شنیدم فضاش و سخت گیریاش یکم تلطیف شده![]()
آقا کلا آموزشی زنگ تفریحه خدمته حالا هر جا میخواد باشه!
کلا فضای پادگان ها دیگه خشونت سابق رو نداره و البته بحث نظارت هم سال به سال بهتر و دقیق تر انجام میشه که باعث شده که کادری ها از ترس بازرسی و قضایی هر کاری که دلشون میخواد انجام ندن![]()
اقدام کنی تا دو هفته طول میکشه که زنگ بزنن یا اس ام اس بدن بگن بیا واسه معاینه
بله درسته
هم اکنون 19 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 19 مهمان)