[SIZE=3]دوستان پارس آنلاینی...
سرعت دانلود شبانه سرویس 512 محدود چند+شهر+5ساعت چند گیگه؟
[SIZE=3]دوستان پارس آنلاینی...
سرعت دانلود شبانه سرویس 512 محدود چند+شهر+5ساعت چند گیگه؟
اهان پس همونه ولی من این داستان 512 نفهمیدم بالاخره هست رو 9 مگ یا نیست
دوست عزیز بهت پیشنهاد میکنم بری 10 صفحه اخره تاپیک شاتل و بخونی مثل اینکه شبا محدود کاره خیلی ناجور حتی سرورهای داخلی هم نمیتونن دانلود کنن
شبانه واسه من از 2 تا 4 رو 180 میچرخه از 4 تا7 هم نهایت رو 300 میره از سرور داخلی من کرجم شبی 2 نهایت 3 گیگ فکر کنم بشه اگه دانلود شبانه زیاد مهمه روش میخوای حساب باز کنی 2 مگ بگیر ماهی 3 گیگ واسه شبانه خیلی بهتره تا 512 منم تموم شه 2مگ تمدید میکنم
بر اساس اون چیزی که نوشته بودن، کلیه سرویسهای محدود بالاتر از 128 (که شامل 512 هم میشه) رفتن روی این 9مگ انفجاری. اون جملهای که من تو پستم به نقل از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشتم، یه سؤال-جواب نمونه است که تو این صفحه نوشته شده و به جای 512 میتونی هر سرعتی از 256 گرفته تا 2مگ رو بگذاری.
اما این که آیا سرویست تغییری کرده یا نه. پارسآنلاین داره میگه این امکان فقط در ساعتهایی که شبکه یا مرکز مخابراتی ترافیک کمی داره، عملاً به چشم میآد و قرارداد شما و سطح خدماتش در کل مطابق همونی که از اول قرارداد بسته شده.
ظاهراً طبق نوشتههای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در ساعتهای شلوغ اولویت با سرویسهای با سرعت بالاتره:
11- من با اینکه سرویس اینترنت پر سرعت ADSL خود را افزایش داده ام مثلا 1M به 2M چرا تفاوت چندانی روی سرعت ADSL مشاهده نمی کنم و همان نرخ دانلود سابق را دارم ؟
به دلیل اینکه BURST خط برای کاربران اینترنت ADSL در نظر گرفته می شود که باعث می شود شما در زمانی که سرویس اینترنت پرسرعت ADSL پایینتری داشتید بتوانید در صورت آزاد بودن ترافیک در مرکز مخابرات بیش از سرویس خریداری شده سرعت داشته باشید مطمئناً شما در زمان اوج مصرف تفاوت را احساس خواهید کرد.
اگه منظورت سرویس 2مگ محدوده، آره. تازه بالاتر هم میره. شبانه رایگان من بین 5 تا 7 صبح تا سرعت 7 مگابیت هم بعضی وقتا میرسه. متوسط میشه شبی 6 تا 7 گیگ دانلود کرد. چون ساعتهای اول رایگان شبانه (معمولاً بین 2 تا5) خیلی شلوغه. اما من تو همون موقعها هم تا 4مگ سرعت دارم.
شما الآن سرویست چیه؟
این سایت خیلی دقیق سرعت تک کتنکشن رو نشون میده . اون 950 که میگی مربوط به دانلود منیجر هست
ای کاش سرویس ها روی همون 4 مگ میموند که انقدر مجبور نشن شبانه را مانیتور کنن.
اینطوری برا دانلودر ها بد شد.
فکر کنم پارس به این نتیجه رسید که بعد عمری شبانه را اسمی کنه.
همه جا نوشته چون همه تو این ساعات دانلود میکنن سرعت افت میکنه ولی ما که خر نیستیم خودتون سرعت را لیمیت می کنید چرا دروغ می گید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by M.Sadegh.M; 16-12-2013 at 14:12.
چرا اینجوری شده آخه به گند کشیده شده نت
یه داناودر کار نمیکنه دیگه همه https بستس هیچ بازی آنلاینی نیمشه دانلود کرد همشون با دانلودر هستن
هیچ سایت https باز نمیشه...
اینم از دانلود شبانه ما با سرویس 2 مگ حتی با استفاده از اون اکانت
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)