تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2706 از 3195 اولاول ... 17062206260626562696270227032704270527062707270827092710271627562806 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,051 به 27,060 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

اگه نباشه جاش خالی می مونه S.J-REZ2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

منظورشون از کنسول مرده کنسولیه که فرمویرش پاک شده
    دوستان این جی تگ چه جوریاست؟ آموزشی چیزی مثل اینکه قطعه ای چیزی میخواد؟
    پارسا بیچاره بن شده سوالاشو تو یاهو میپرسه من باید بیام اینور بپرسم
    بابا خیلی تازست...صبر کنید دوستان ترجمه کنند بعد انشاالله میزارن برامون...
    آره یکسری قطعات میخواد...

آخر فروم باز HESAM_5700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    North of Hell , Left Side :D

پيش فرض

فعلا تنها بدي اين جي تگ بن شدنه !! اول بريم ٣ ماه لايو رو بزنيم تموم شد بريم جي تگ

Sent from my iPod touch using Tapatalk .

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت

پيش فرض

فعلا تنها بدي اين جي تگ بن شدنه !! اول بريم ٣ ماه لايو رو بزنيم تموم شد بريم جي تگ

Sent from my iPod touch using Tapatalk .
    البته من بازم اینو میگم برای کاربران عدی اصلا توصیه نمیشه این کار چون هم سخته هم اینکه تو لایو رفتن دچار مشکل میشن البته این jtagهم احتمالا بعد از یه آپدیت ماروسافت از بین میره......و بازی های جدید هم اون آپدیت رو خواهن خواست برای همین من توصیه نمیکنم.....
    این jtagبیشتر برای هکر ها کاربرد داره و کسانی که میخوان کنسول مردشونو نجات بدن ویا...
    از دوستان خواهش میشه از این به بعد بحث های مربوط بهjtagرو اینجا ادامه بدند
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز Squall Leonhart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

البته من بازم اینو میگم برای کاربران عدی اصلا توصیه نمیشه این کار چون هم سخته هم اینکه تو لایو رفتن دچار مشکل میشن البته این jtagهم احتمالا بعد از یه آپدیت ماروسافت از بین میره......و بازی های جدید هم اون آپدیت رو خواهن خواست برای همین من توصیه نمیکنم.....
    این jtagبیشتر برای هکر ها کاربرد داره و کسانی که میخوان کنسول مردشونو نجات بدن ویا...
    کد:
    دوستان عریز فقط محض اطلاع عرض کنم که این جی تگ دیگه قابل حل به وسیله هیچ نوع آپدیتی از طرف ماکروسافت نیست! چون داره از نقطه ضعفی استفاده میکنه که از طرف خود شخص اول CPU هست! و فقط ماکروسافت باید یه CPU جدید تولید بکنه تا بتونه جلوی این جی تگ رو بگیره!

and is unpatchable via software updates by Microsoft.
    و به قول یکی از دوستان :

It's interesting how something's biggest strength can become it's greatest weakness overnight, don't u think?
    ترجمه کنم یا واضع هست؟!

واسه بازی های جدید هم یه فکری میکنن نگران اون نباشین. فقط مسئله اصلی همون لایو هست که به هیچ عنوان نمیشه کاریش کرد و صد در صد قابل شناسایی و بن شدن هست!

5. 2 کاربر از Squall Leonhart بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hosein ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

سلام.دوستان میه سوال ساده دارم ازتون.
    من داشتم توی wikipedia لیست بازی های انحصاری xbox رو نگاه میکردم که دیدم 5 بازی با نام halo شروع میشوند ولی نفهمیدم اون بازی halo ای که همه دوسش دارن و همه از اون خوششون میاد کدومه.میشه شما بگین؟

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت

پيش فرض

من داشتم توی wikipedia لیست بازی های انحصاری xbox رو نگاه میکردم که دیدم 5 بازی با نام halo شروع میشوند ولی نفهمیدم اون بازی halo ای که همه دوسش دارن و همه از اون خوششون میاد کدومه.میشه شما بگین؟
    دقیقا همه ی اونhaloهارو مردم دوست دارن به جز من
    البته جای سوالتون اینجا نبود ها.................
    من توصیه میکنم برای بازی از مجله بازی رایانه و سایت بازی سنتر استفاده کنید

8. 3 کاربر از S.J-REZ2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

من بهت میگم داداش......... .

بازی halo 1 و halo 2 روی xbox 1 منتشر شدن..... .

بازی halo 3 هم روی xbox 360 منتشر شده..... .و 3 نسخه فرعی که شامل odst و reach و wars هستن هم برای xbox 360 منتشر شدن....... .

تمام این بازیهایی که نام بردم همشون فوق العاده محبوب هستن و تمامی نسخه ها فروش چند میلیونی دارن برای مثال halo3 حدود 11 میلیون و halo reach حدود 8 میلیون فروش کرده .......

هیچ بازی انحصاری بین دو کنسول x360 و ps3 اینقدر فروش نداشته و این بازی در این زمینه رکوردار فروش هست...

.
    .
    .

10. 2 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    یونان دست راست :d

پيش فرض

کد:
    مساله به پاور یوزر مربوط نیست اصلا. جی تگ قدیمیا فرق داشتن با این جدیدا. همون طور که Squall عزیز گفت این جی تگ دقیقا از سی پی یو استفاده میکنه و توسط هیچ آپدیتی هیچیش نمیشه. این جی تگه کلا خیلی بهبود پیدا کرده واس همین طوری نیست که فقط پاوریوزر ها باهاش حال کنن.
    +
    این جی تگ از اون جایی که باگ هاش خیلی کمه و برای تمام کنسول ها هست ، مسلما خیلی فراگیر خواهد شد و از LT+ هم مصرفش بالاتر خواهد رفت یه روزی و به همین دلیل روز به روز نرم افزار ها و از این جور چیزای بیشتری واسش میاد.

12. این کاربر از legolas 224 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

مساله به پاور یوزر مربوط نیست اصلا. جی تگ قدیمیا فرق داشتن با این جدیدا. همون طور که Squall عزیز گفت این جی تگ دقیقا از سی پی یو استفاده میکنه و توسط هیچ آپدیتی هیچیش نمیشه. این جی تگه کلا خیلی بهبود پیدا کرده واس همین طوری نیست که فقط پاوریوزر ها باهاش حال کنن.
    +
    این جی تگ از اون جایی که باگ هاش خیلی کمه و برای تمام کنسول ها هست ، مسلما خیلی فراگیر خواهد شد و از LT+ هم مصرفش بالاتر خواهد رفت یه روزی و به همین دلیل روز به روز نرم افزار ها و از این جور چیزای بیشتری واسش میاد.
    حتی ممکنه یه شبکه براش درست کنن مثل لایو که همه اونایی که jtag کردن بتونن توش بازی کنن!(البته منظروم این نیست امکانات لایو رو داشته بشه فقط بشه آنلاین بازی کرد)
    در کل برای ما خیلی چیز خوبیه!دیگه برای بازی های آرکید و DLC ها مشکلی نداریم.........

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت

پيش فرض

+
    بله بعید نیست چون ما باlt+فقط درایو رو -- میکنیم ولیjtagکل کنسول رو -- میکنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •