تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2705 از 4105 اولاول ... 1705220526052655269527012702270327042705270627072708270927152755280532053705 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,041 به 27,050 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه AshkeMahtab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

چیزی ک زیاده سرباز!!؟؟

والا من الان تو ناجا مرزبانی درحال خدمتم مرز ترکمنستان میریم برجکا بتنی 2تا سربازیم یه کادر
    3ساعت پست 3 ساعت استراحت 45 روز متوالی همینطوری بخداا شبا وایستاده خوابم میبره!!!
    چندسری هم افتادم سرم خورده به پله ها از شدت بی خوابی..کادریمون میگفت یه زمانی تو همین برجکا
    9تاسرباز تا 15تا سرباز بودن واس پست...توپاسگاهم یه سربازمیمونه یه آشپزکه به دلیل کمبودسرباز آشپزمون
    هم پست میده..جالب تراینکه مرزترکمنستان هیچ چیزی نداره. ما نگهبانی میدیم تا نیروهای خودی نیاین خفتمون کنن
    مثلن فرمانده گروهان!!!مسخرس بخدا مسخره

2. 3 کاربر از AshkeMahtab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه AshkeMahtab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

سال 89 عاشورا تاسوعا به مدت 4 شب متوالی نگهبان بودم اونم تو پادگانی که نصف سربازا مرخصی رفته بودن و این نصفه باقی مونده دیزل پست شده بودن،اونم پستی که فقط سرما و تاریکی بودش از سر پست هم که بر می گشتم جارو و تی انتظارم رو می کشید،تا حالا شده از ساعت 5 غروب تا 12 شب آسایشگاه رو بشوری و 12 تا 3 هم بری سر پست از اون طرف هم راس ساعت 5 بیدار بشی و بعد از 10 ساعت کار اداری باز وقتی بر گردی آسایشگاه یه جارو بدن دستت و بعد نظافت هم سر نیزه بگیری و بری سر پست!؟؟؟؟؟

در ناجا خدمت نکردم ولی از هفته آینده به عنوان پلیس افتخاری در آگاهی مشغول میشم،اون وقت بهتر می تونم با شما در مورد سختی خدمت در ناجا یا ارتش صحبت کنم
    چون تجربه جفتش رو دارم اون موقع
    فک نکنم از آگاهی یگان سختتری هم وجود داشته باشه تو ناجا
    اگه هست بگید من برم همون جا به مردم شریف شهر و کشورم خدمت کنم
    یه سربیا ناجا رسته مرزبانی می فهمی دنیا دست کیه داداش
    پاسگاهمون گازنداره با چراغ نفتی خودمونو گرم می کنیم با اینکه یه دکل بزرگ برق کناردرپاسگاهمونه
    اما یه هیتر نمیارن ک گرم شیم!! کمبود برق داره مملکت که واس یه عده سرباز که دارن توسرما کمین میرن
    نگهبانی میدن برجک میرن هیترنمیدن که برق مصرف نشه حتما..
    فقط خوبیش اینکه مرز ترکمنستان امنه و جز شغالو گرگ چیزه دیگه ای از رادار مون رد نمیشه....
    اگه همین بیسیم منو پیج نکنه منکه میخوابم چیز لق روزگار

4. 3 کاربر از AshkeMahtab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سلام، من یه سوال دارم، اما راجبه آموزشی نیست، راجبه یگانه
    من بعد از دوره کد، ستوان 3 شدم، پدافند پرندک، از نظر مسیر، بهم نزدیکه، می خواستم ببینم از نظر پدافند بودن و پرندک بودن و اینا، چطوریه؟ خوبه یا بد؟

روز اول باید چی کار کنم، چی ببرم؟ اصلا این پدافند که می گن، رسته ی منه؟
    نگهبانیم چطوری می شه؟
    Last edited by mohamad6990; 06-01-2015 at 16:24.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doctor Splinter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام، من یه سوال دارم، اما راجبه آموزشی نیست، راجبه یگانه
    من بعد از دوره کد، ستوان 3 شدم، پدافند پرندک، از نظر مسیر، بهم نزدیکه، می خواستم ببینم از نظر پدافند بودن و پرندک بودن و اینا، چطوریه؟ خوبه یا بد؟

روز اول باید چی کار کنم، چی ببرم؟ اصلا این پدافند که می گن، رسته ی منه؟
    نگهبانیم چطوری می شه؟
    پرندک هم از رباط کریم ماشین داره هم از شهریار ولی از شهریار راحت تر میشه رفت
    زمانی که من اونجا بودم گروه 33 توپخانه اونجا بود که از بدترین پادگان های نزاجا بود!
    شما اول که میری معمولا یک یا دو روز طول میکشه تا تقسیم بشید بعدش به شما مرخصی کوتاه میدن برای تهیه وسایل مورد نیاز و خودشون میگن که چه چیزهایی باید تهیه کنید
    دیگه بستگی به مرام فرمانده داره که میتونه از 1 تا 4 روز همون اول مرخصی بده به نیروی جدید

7. این کاربر از Doctor Splinter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

پرندک هم از رباط کریم ماشین داره هم از شهریار ولی از شهریار راحت تر میشه رفت
    زمانی که من اونجا بودم گروه 33 توپخانه اونجا بود که از بدترین پادگان های نزاجا بود!
    شما اول که میری معمولا یک یا دو روز طول میکشه تا تقسیم بشید بعدش به شما مرخصی کوتاه میدن برای تهیه وسایل مورد نیاز و خودشون میگن که چه چیزهایی باید تهیه کنید
    دیگه بستگی به مرام فرمانده داره که میتونه از 1 تا 4 روز همون اول مرخصی بده به نیروی جدید
    وسایل برای چی؟ آموزشی که نیستم، یگانه، مگه نمی زارن بیایم خونه؟ من فکر می کردم روز برگیم

آخر فروم باز G U L D A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Other Land

پيش فرض

یه سربیا ناجا رسته مرزبانی می فهمی دنیا دست کیه داداش
    پاسگاهمون گازنداره با چراغ نفتی خودمونو گرم می کنیم با اینکه یه دکل بزرگ برق کناردرپاسگاهمونه
    اما یه هیتر نمیارن ک گرم شیم!! کمبود برق داره مملکت که واس یه عده سرباز که دارن توسرما کمین میرن
    نگهبانی میدن برجک میرن هیترنمیدن که برق مصرف نشه حتما..
    فقط خوبیش اینکه مرز ترکمنستان امنه و جز شغالو گرگ چیزه دیگه ای از رادار مون رد نمیشه....
    اگه همین بیسیم منو پیج نکنه منکه میخوابم چیز لق روزگار
    بیچاره اونایی که مرزبانی ارومیه و سیستان بلوچستان خدمت می کنن .

داره خودمونی میشه lio messi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوستای عزیز من تو دو راهی گیر کردم حالم گرفته
    این جریان ارسال دفترچه تا قبل از 22 بهمن هست؟ حالا من مشکل بینایی دارم و معاف شدن یا نشدنم 50-50 هست غیبت هم دارم. حالا میخوام اقدام کنم میترسم اگه مشکل بیناییم رو با دفترچه ارسال کنم و بخوام تو کمیسیون ها شرکت کنم اخرش هم معاف نشم مجبور بشم بجای 21 ماه 24 ماه خدمتت کنم + 6 ماه اضافه خدمت :(
    میخوام مطمئن بشم اگه با دفترچه مشکل بیناییم رو ارسال کنم و اخرش معاف نشم و دیر اعزام بشم باز هم این قانون بخشش 22 بهمن و 21 ماه خدمتت شامل من میشه یا نه؟ چون فردا احتمال زیاد دفترچه رو پست میکنم خواهش میکنم جواب من رو بدین. ممنون

آخر فروم باز G U L D A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Other Land

پيش فرض

دوستای عزیز من تو دو راهی گیر کردم حالم گرفته
    این جریان ارسال دفترچه تا قبل از 22 بهمن هست؟ حالا من مشکل بینایی دارم و معاف شدن یا نشدنم 50-50 هست غیبت هم دارم. حالا میخوام اقدام کنم میترسم اگه مشکل بیناییم رو با دفترچه ارسال کنم و بخوام تو کمیسیون ها شرکت کنم اخرش هم معاف نشم مجبور بشم بجای 21 ماه 24 ماه خدمتت کنم + 6 ماه اضافه خدمت :(
    میخوام مطمئن بشم اگه با دفترچه مشکل بیناییم رو ارسال کنم و اخرش معاف نشم و دیر اعزام بشم باز هم این قانون بخشش 22 بهمن و 21 ماه خدمتت شامل من میشه یا نه؟ چون فردا احتمال زیاد دفترچه رو پست میکنم خواهش میکنم جواب من رو بدین. ممنون
    تجربه ثابت کرده همیشه از این بخشش های اضافه خدمت اتفاق میافته . نگران اضافه خدمت نباش .

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

وسایل برای چی؟ آموزشی که نیستم، یگانه، مگه نمی زارن بیایم خونه؟ من فکر می کردم روز برگیم
    شرایط فعلی رو نمی دونم ولی اگه روز برگ نباشید اون وقت وسایلی برای آنکارد کمد نیاز میشه که خودشون میگن
    اگه روز برگ باشید که چه بهتر و نیازی به این وسایل پیدا نخواهید کرد
    زمان ما لیسانس وظیفه ها ستوان ۲ میشدن و ساعت ۱ و نیم خدمتشون تمام و به منزل می رفتن وقتی ستوان ۳ هم شدن در اواسط خدمت ما بازم اوضاع همین بود!
    الان لیسانس دیگه اجر و قرب سابق رو نداره حتی در ارتش چون اگه قرار باشه به همه لیسانس ها ستوان ۲ بدن اون وقت یا کادری ها باید نگهبانی بدن یا منی که چند سال پیش خدمتم تموم شده باید زحمت بکشم بیام نگهبانی بدم جای این دوستان بزرگوار
    البته کسی سختش بود نگهبانی بده بگه من بیام جاش نگهبان وایسم

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

شرایط فعلی رو نمی دونم ولی اگه روز برگ نباشید اون وقت وسایلی برای آنکارد کمد نیاز میشه که خودشون میگن
    اگه روز برگ باشید که چه بهتر و نیازی به این وسایل پیدا نخواهید کرد
    زمان ما لیسانس وظیفه ها ستوان ۲ میشدن و ساعت ۱ و نیم خدمتشون تمام و به منزل می رفتن وقتی ستوان ۳ هم شدن در اواسط خدمت ما بازم اوضاع همین بود!
    الان لیسانس دیگه اجر و قرب سابق رو نداره حتی در ارتش چون اگه قرار باشه به همه لیسانس ها ستوان ۲ بدن اون وقت یا کادری ها باید نگهبانی بدن یا منی که چند سال پیش خدمتم تموم شده باید زحمت بکشم بیام نگهبانی بدم جای این دوستان بزرگوار
    البته کسی سختش بود نگهبانی بده بگه من بیام جاش نگهبان وایسم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •