شاید این مشکل از زیر ساخت باشه
چون برای من هم که از پارس دارم مشکل شما رو داشتم سایت خبر گزاری الف خوب باز میشه ولی فروم ما کند باز میشه و مشکل تایم اوت هم داره
الان هم پارس که میگه زیر ساخت مشکل داره
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
شاید این مشکل از زیر ساخت باشه
چون برای من هم که از پارس دارم مشکل شما رو داشتم سایت خبر گزاری الف خوب باز میشه ولی فروم ما کند باز میشه و مشکل تایم اوت هم داره
الان هم پارس که میگه زیر ساخت مشکل داره
اره اسیا تک هم میگه از زیرساخت هست
ولی اخه چه جور زیر ساختیه که الان چند روز هست سایت های خارجی اینجوری شدن !؟
برای من این همه کندی طولانی مدت سابقه نداشته
تو ایران همه چی یرعکسه، رهبر تشویق به ازدواج میکنه که نکنید! الان هم باید گفت که بخرید که ملت نخرند!
سر خرید خودرو هم که دیدیم چطوری آشغالاشونو فرو کردند با وام و غیره...
پشتیبانی هیچ کاری انجام نمیده فقط 195 پس وقتتونو تلف نکنید
خیلی جالبه yt , fb رو باز میکنند ملت خوشحال میشند دقیقا شده مثل اینکه دلار 100تومن ارزون میشد بعدش 500تومن گرون
این ملت کی میخوان عاقل بشند خدا میدونه
Last edited by WhiteHat; 28-01-2016 at 16:20.
مخابرات دارم منم اینطوریه
این چه وضع اینترنته![]()
انگار سایت های پرداخت انلاین هم درست کار نمیکنن !
bpm.shaparak.ir
3 بار زدم وسطش گیر میکنه !
-----------------------
پیغام Service unavailable میده !
Last edited by MOHAMMAD2010; 28-01-2016 at 17:18.
عزیز ، یعنی این پشتیبانی نمیتونه هیچ کاری بکنه؟!!!!!!
خطم از دیروز صبح رانژه شده ولی تایید نشده و میگه تا تاییدیه رو نفرستن نمیشه!!! امروزم که 5شنبهه و رفت واسه شنبه!!!!!!!!!!
دوباره امروز زنگ زدم پشتیبانی - گفت که ما پیگیر هستیم ولی مشکل از زیر ساخت هست و هنوز به ما نگفتن کی برطرف میشه !
سایت 1544 برای من کامل لود نمیشه و مانده حجم رو نمیزنه
نه هیچ کاری نمیکنن...اگر مخابرات تاییده رو فرستاده باشه هر موقع که داخل سیستم اسیاتک بیاد فعال میشه.(خط من ظهر رانژه شد.تاییدش 2 شب رسید)
+
البته یه بار چند ماه پیش برای خط دومم از اسیاتک گرفتم. همین وضع برام تاییدیه رانژه پیش اومد. از اونجایی که خط اولم رانژه اسیاتک بود گفتم سرویس خط دوم رو با مسئولیت خودم فعال کنید تا از مشخصاتش در خط اول استفاده کنم. بعدش قبول کردن و فعال شد.
نزدیکیهای انتخابات هست باید تا 15 اسفند تحمل کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)