تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2704 از 4105 اولاول ... 1704220426042654269427002701270227032704270527062707270827142754280432043704 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,031 به 27,040 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز G U L D A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Other Land

پيش فرض

شخصا 21 ماه بدون 1 روز کسری خدمت کردم و منت احدی رو هم نکشیدم. 21 ماه که سهله 21 سال هم من ر وبه اسارت ببرند حاضر نیستم یک لحضه مادرم رو ببینم که به کسی التماس کنه.
    جناب M_CO2لطفا این اخلاقیات غیر انسانی رو اینجا تبلیغ نکنید.
    این موارد نه غیر انسانی بود و نه تبلیغ . راه حل بود و پیشنهاد . به روح لطیف تون برخورده باشه اون مشکل من یا بقیه نیست . تو خدمت پخته نشدی دوست من . هنوز مونده سردی و گرمی روزگار بکشی . با پنبه سر می برن . این کارا که چیزی نیست . اون دوست مون می خواد معافیت بگیره شما که نمی خوای معافیت بگیری . شما استرس خدمت نداری . همه مثل هم نیستن . لطفا هم موردی هست پ خ بزارید درست نیست اینجا به کسی توهین بشه یا دروغ گو خطاب بشه به کسی
    تا فردا خداوند نگهدارتون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

دوستان بی خیال اصلا کلا بی خیال شید ول کنید این حرف ها رو و از هر دو شما دوستان هم مچکرم که راهنمایی فرمودید
    پس من فردا شانس اینو دارم که معاف بشم
    دعا کنید که معاف بشم پدر هم 15٪ جانبازه و 11 ماه هم جبهه داره
    مشکل من هم وسواس هست (ocd) و تو قوانین نظام وظیفه نوشته اگه مقاوم به درمان باشه معافه و این مقاوم به درمانی 24 ماه طول میکشه حالا امیدوارم فردا یا معاف بشم یا اعزام به خدمت بشم
    فقط نرم واسه طول درمان

اگه نباشه جاش خالی می مونه 4umbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

ما از سمنان ک اموزشی تموم شد دوره کد توپ خوردیم تبربز ..کسی اطلاعاتی داره پدافند؟

Sent from my HUAWEI G525-U00 using Tapatalk 2

اگه نباشه جاش خالی می مونه METZELDER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

اگه منم سوالام زیاده شرمنده

مرسی از همتون

و یه سوال خیلی خیلی خیلی مهم

1-دوستان من امروز مدارک رو بردم پلیس +10 و ثبت کردم و گفتم برام تاریخ پیشنهادی بزن 1 /12 گفت که سیستم یک اسفند رو بسته دیگه ظرفیت نداره به هیچ وجه ثبت کنم خطا میده به نظرتون راست گفت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    2- بعد یه برگه بهم داده که نوشته تاریخ اعزام شما 1/2/94 میباشد یعنی همون لحظه تاریخمو مشخص کرد مگه میشه اینجوری ؟؟؟؟؟
    قبلا بعد ده روز میومد که چه ماهی میری و تعجیل و تمدید داشت الان تو این برگه مستقیما نوشته شما اردیبهشت میری .....بعد تو برگه نه تعجیل داره نه تمدید

3- برا همه همینجوری شده ؟؟؟؟؟ اسفند واقعا بسته شده ؟؟؟؟

4- بعد دوستان الان من این برگه رو دارم چه زمانی مشخص میشه کجا افتادم ؟؟؟؟؟
    5- من بخوام با پارتی اموزشی نه بعد اموزشی رو تو شهرمون باشم باید چیکار کنم ؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

اگه منم سوالام زیاده شرمنده

مرسی از همتون

و یه سوال خیلی خیلی خیلی مهم

1-دوستان من امروز مدارک رو بردم پلیس +10 و ثبت کردم و گفتم برام تاریخ پیشنهادی بزن 1 /12 گفت که سیستم یک اسفند رو بسته دیگه ظرفیت نداره به هیچ وجه ثبت کنم خطا میده به نظرتون راست گفت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    2- بعد یه برگه بهم داده که نوشته تاریخ اعزام شما 1/2/94 میباشد یعنی همون لحظه تاریخمو مشخص کرد مگه میشه اینجوری ؟؟؟؟؟
    قبلا بعد ده روز میومد که چه ماهی میری و تعجیل و تمدید داشت الان تو این برگه مستقیما نوشته شما اردیبهشت میری .....بعد تو برگه نه تعجیل داره نه تمدید

3- برا همه همینجوری شده ؟؟؟؟؟ اسفند واقعا بسته شده ؟؟؟؟

4- بعد دوستان الان من این برگه رو دارم چه زمانی مشخص میشه کجا افتادم ؟؟؟؟؟
    5- من بخوام با پارتی اموزشی نه بعد اموزشی رو تو شهرمون باشم باید چیکار کنم ؟؟؟؟
    1- يه ماهه كه تاريخ اعزام رو 94/2/1 ميزنن، احتمالا راست ميگه كه سيستم قبول نميكنه تنها كساني كه تو پليس + 10 كار ميكنن ميتونن صحت اين موضوع رو تاييد بكنن

2- چرا نميشه عزيزم، علم پيشرفت كرده!

3- شما يه چند روز بعد برو پليس + 10 و درخواست تعجيل بده، اما احتمالش خيلي كمه كه با درخواستتون موافقت بشه چون اسفند ماه پر شده اما شما تلاشتون رو بكنيد

4- يك هفته الي ده روز مونده به تاريخ اعزامتون، اما حدودا بيست روز مونده به تاريخ اعزامتون اگه از نظام وظيفه بپرسين احتمالا بگه كجا افتادين

5- نميدونم، اما اگه پارتي درست و حسابي داشته باشين خودش ميدونه چيكار بايد بكنه

موفق باشيد

در ضمن مسوت اوزيل رو خيلي خيلي دوست داشتم و دارم، اما اشتباه كرد از رئال رفت بيشتر خودش ضرر كرد

6. 2 کاربر از s-james بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال gigi_alex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    آپادانا

پيش فرض

دوست عزیز ما که نمی تونیم به جای شما تصمیم بگیریم معافیت پزشکی بگیرین یانه، شما باید شرایط خودت را در نظر بگیرین.

ولی این را میشه گفت که الان کار آنچنانی وجود نداره علی الخصوص از نوع دولتی! ولی در صورتی که وجود داشته باشه دولتی و یا خصوصی معتبر کلا معافیت پزشکی را نمیگیرن.

معاف از رزم هم تفاوت خاصی نداره، شاید بعضی جاها پست ندین، بعضی جاها پست با اسلحه ندی، بعضی جاها کارهای خدماتی بدن و...

نسبت به جا، یگان و درجه و شرایط متفاوت هست.

من که نمیگم تصمیم بگیرید از طرف من . من فقط راهنمایی میخوام . که تصمیمو بگیرم . تصمیمی که درست باشه برام و گند نزنه به آینده ام .
    بزارید کلا توضیح بدم شرایطمو :

من امسال کنکور ارشد دارم و به امید خدا قبول بشم 3 سال دانشگاه دارم . میشه 27 سالم . بعدش بخوام ادامه تحصیل بدم یا برم سربازی کلا میانگین میزنم 30 سال .
    من میخوام ببینم اگه مشکله خیلی حادی برام پیش نمیاد برم دنبال معافی پزشکی که بتونم از الان برم سر کار که یه پولی دربیارم . یا اینکه نه بعد پایان تحصیلات برم سربازی ؟ بعدش برم سراغ کار ؟
    بعد اینم بگم که تمام تلاشمو میکنم که بتونم از ایران برم برای ادامه تحصیل و کار . (البته میگم نه پولدارم که راحت برم نه چیز دیگه ای فقط میخوام تلاشمو بکنم تا بتونم شانسمو برای اونورم امتحان کنم . مثلا شانسمو 20% حساب کنید تو این مورد ) .

یکی از سخترین تصمیمات زندگیمه
    خیلی ممنون میشم با راهنمایی هاتون کمکم کنید .

ضمنا دوباره مشکلمو میگم :
    خش چهارم: بيماريهاي داخلي مغز و اعصاب بند 11
    و
    زخم دوازدهه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام دوستان
    من دفترچه رو گرفتم تو مدارک نوشته اصل اخرین مدرک تحصیلی ولی دانشگاه که الان اصل مدرکو تحویل نمیده پس من چیو باید ببرم؟

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Other Land

پيش فرض

سلام دوستان
    من دفترچه رو گرفتم تو مدارک نوشته اصل اخرین مدرک تحصیلی ولی دانشگاه که الان اصل مدرکو تحویل نمیده پس من چیو باید ببرم؟
    یه کپی یا معرفی نامه ، دانشگاه برای نظام وظیفه به شما می ده که فارغ شدی !!! و مشمول خدمت . همون کفایت می کنه .

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Other Land

پيش فرض

من که نمیگم تصمیم بگیرید از طرف من . من فقط راهنمایی میخوام . که تصمیمو بگیرم . تصمیمی که درست باشه برام و گند نزنه به آینده ام .
    بزارید کلا توضیح بدم شرایطمو :

من امسال کنکور ارشد دارم و به امید خدا قبول بشم 3 سال دانشگاه دارم . میشه 27 سالم . بعدش بخوام ادامه تحصیل بدم یا برم سربازی کلا میانگین میزنم 30 سال .
    من میخوام ببینم اگه مشکله خیلی حادی برام پیش نمیاد برم دنبال معافی پزشکی که بتونم از الان برم سر کار که یه پولی دربیارم . یا اینکه نه بعد پایان تحصیلات برم سربازی ؟ بعدش برم سراغ کار ؟
    بعد اینم بگم که تمام تلاشمو میکنم که بتونم از ایران برم برای ادامه تحصیل و کار . (البته میگم نه پولدارم که راحت برم نه چیز دیگه ای فقط میخوام تلاشمو بکنم تا بتونم شانسمو برای اونورم امتحان کنم . مثلا شانسمو 20% حساب کنید تو این مورد ) .

یکی از سخترین تصمیمات زندگیمه
    خیلی ممنون میشم با راهنمایی هاتون کمکم کنید .

ضمنا دوباره مشکلمو میگم :
    خش چهارم: بيماريهاي داخلي مغز و اعصاب بند 11
    و
    زخم دوازدهه
    البته این مشکل مغز و اعصاب یکم پیچیدست . می گن کارت قرمز می دن و ....
    یکم سخته تصمیم گیریش . ببین کارت معافیتی که میدن درست مثل معافیت چشم و عینک هست بگیر . باید تحقیق کنی

11. این کاربر از G U L D A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

یه کپی یا معرفی نامه ، دانشگاه برای نظام وظیفه به شما می ده که فارغ شدی !!! و مشمول خدمت . همون کفایت می کنه .
    ممنون از اینکه جواب دادید
    من دانشجویه کارشناسی ارشد بودم انصراف دادم باید برگه انصرافو ببرم یا همون گواهی مدرک کارشناسی کفایت میکنه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 24 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 24 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •