تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2704 از 3745 اولاول ... 1704220426042654269427002701270227032704270527062707270827142754280432043704 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,031 به 27,040 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

چند روزه که سرعت اینترنت من به شدت کم شده طوری که سرور خارجی اصلا باز نمیشه
    قضیه چیه ؟

2. این کاربر از amir169 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال naser.051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام خدمت همگی من سرویش شهاب الان 7 ماه هست که دارم یعنی ازروزاول که آسیاتک دارم الان حول و حوش یک هفته ای میشه که این سرویس ازسایتهای داخلی هم سرعتش حتی محدود شده بطور مثال خط من که دان استریم اون روی 12 بسته شده درساعت رایگان سرعت دانلود بطور مثال ازسایت ------ تا 1.2 مگ راحت میگرفتم یا سایت ِd*w*n*load*ha یا tinyztinymoviez اما الان سرعت دانلود ازاین سایتها درتایم رایگان 750 کیلو بایت شده پشتیبانی هم به من میگه این مشکلی نیست ازاول به همین صورت بوده در صورتی که من در این 6 ماه خورده ای همیشه از این سایتها سرعتم 1.2 مگ درتایم رایگان برای دانلود الان یک هفته ای میشه که حسابی محدود کرده از مابقی دوستانم که سرویس شهاب دارن محدودیت اعمال مثل من ؟
    شما باید زنگ میزدی اسیاتک بهشون میگفتی بروز رسانی انجام بدن بعدش مشکلت حل میشد

Sent from my LT25i

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

Sent from my LT25i
    بنده تماس گرفتم گفتم بروزرسانی انجام بدین سرعت دانلود رایگانم مثل قبل بشه مثل اون دوستمون بهم گفتن دانلود تایم رایگان ربطی به بروز رسانی نداره شما هر چقدر بقیه دانلود میکنن شمام داری دانلود میکنی دقیقا این بروززسانی که میگین به چه اقا یا خانمی باید تماس بگیریم؟ دقیقا بعد بروز رسانی چی حل میشه؟ دقیقا یه فرد خاص با شماره خاص شما دارید یا همون 1544 اگه اینجوره یه کم واضه تر توضیح بدید که بنده هم قبلا شبی 10 گیگ دانلود داشتم با سرویس شهاب الان شده شبی 3 گیگ که دانلود رایگان بهتر بشه.

5. این کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

همیشه در اکثر مواقع تاییدیه رانژه مخابرات به اسیاتک دیر میرسه. جالبه تنها شرکتی هم که اینطوریه فقط اسیاتکه و حتی خط کاربر رانژه شده باشه تا وقتی تاییده نیاد نمیتونن سرویس رو فعال کنن.
    یه پنل داره مخابرات که بعد ار رانژه به شرکت اسیاتک و نمایندگی مربوطه رانژه اعلام میشه از طریق اون پنل و بعد از تایید مخابرات نماینده هم میتونه سرویس رو فعال کنه تا این پروسه انجام نشه فعال نمیکنن سرویس رو حالا میتونه کارمند مخابرات رانژه کرده باشه اما در پنل ثبت نکرده باشه.

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

چند روزه که سرعت اینترنت من به شدت کم شده طوری که سرور خارجی اصلا باز نمیشه
    قضیه چیه ؟
    برای ما هم همینجوره و کمبود پهنای باند بین المللی وجود داره چون برای سرور های داخلی مشکلی نیست و فقط سرور های خارجی حتی تا 10 کیلو بایت هم میرسه!

8. این کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Mehrshad-msv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    زمین - کرج

پيش فرض

منم آسیاتکم
    ولی هنوز صفحه مزخرف فیلتر پا برجاست!!!!!!!
    این قضیه مال 1.5-2سال پیشه یوتیوب راحت باز میشد البته مخابرات اینجور شده بود بقیه شرکتا رو نمیدونم
    البته دوباره فیلتر شد

10. این کاربر از Mehrshad-msv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

Sent from my LT25i
    منم تماس گرفتم گفتن بروز رسانی ربطی به دانلود شبانه نداره خط شما share میشه بین چند نفر بعدم سرعت همینی هست که میگیرین حالا بیا به این پشتیبانی بگو الان یک هفته اینطوری شده قبول نداره میگه ازروز اول اینطوری بوده اصلا باید این مشکل کمبود سرعت random باشه یک شب 750 شب دیگه بطور مثال 1.2 اما الان یک هفته فیکس 750 میده ازسایتهایی که هاست اون روی آسیاتک

اینجا یا مشکل ازکمبود پهنای باند بیشتر ازحد مشترک گرفتن هست یا که اینکه دانلود شبانه محدود شده درهرصورت دوستانی که طرح شهاب دارن ممنون میشم بگن ازسرورهای داخلی شبها تا چنذ مگ سرعت دانلوددارن

12. این کاربر از reza.karimi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

منم تماس گرفتم گفتن بروز رسانی ربطی به دانلود شبانه نداره خط شما share میشه بین چند نفر بعدم سرعت همینی هست که میگیرین حالا بیا به این پشتیبانی بگو الان یک هفته اینطوری شده قبول نداره میگه ازروز اول اینطوری بوده اصلا باید این مشکل کمبود سرعت random باشه یک شب 750 شب دیگه بطور مثال 1.2 اما الان یک هفته فیکس 750 میده ازسایتهایی که هاست اون روی آسیاتک

اینجا یا مشکل ازکمبود پهنای باند بیشتر ازحد مشترک گرفتن هست یا که اینکه دانلود شبانه محدود شده درهرصورت دوستانی که طرح شهاب دارن ممنون میشم بگن ازسرورهای داخلی شبها تا چنذ مگ سرعت دانلوددارن
    حالا شما باز خوبه 750 برای منکه قبلا 600 بود الان شده 250 من با همون 600 شبی 9 تا 10 گیگ دانلود میکردم از سرورهای اسیاتک الان شده 3 گیگ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    اصفهان - شاهین شهر

پيش فرض

دوستان این همه ناله فایده نداره همه ی شرکت های اینترنت دهی تو ایران همیجورین
    تا وقتی که ما ملت ایران از اینترنت اینا بخریم وضع هیچ تغییری نمیکنه
    مملکت همش شده دزدی اون از اون پیامای ایرانسل و همراه اول
    اون از اون مسابقات ماهواره ای که معلومه دستشون با یک سری افراد پشت پرده تو یه کاسست ( خط های خارجی گذاشتن زنگ می زنی بر نمیدارن فقط دقیقه ای 1000 تومان از شما کم میشه و قبض براتون میوفته ) { Royal Time TV + ... }
    این از اون طهرح های بی نهایتشون که سرعتت به جایی میرسه که اون موقع بی نهایت برات معنا پیدا میکنه ( آره بینهایت عصبانی شدن )
    اون از وضع قیمت گذاری ها و ...
    وارد بقیه ی جنبه ها نمیشیم ...
    خدیا تا کی قراره این ملت ایران توسط یک سری افراد سود جو مورد سو استفاده قرار بگیرن ؟!
    به قول معلم تاریخمون ملت ایران همیشه اینحوری بودن اگه میرزای شیرازی فتوای شکستن قلیون ها رو نمیداد میدونین ملت چقدر ظرر میکرد ؟!
    الان سیگارو باید پاکتی 20 هزار تومن میخریدن ...
    بیاییم و نخریم تنها راه بهتر شدن اوضاع همینه بیاییم و قلیان ها رو بشکنیم ...

خواهش میکنم اونایی که تواناییشو دارن هر جور میتونن نخریدن اینترنت و ... تبلیغ کنن
    کمپین بزنین و ... بالاخره باید یه کاری بکنیم ! دست رو دست گذاشتن و لعنت کردن هیچ قایده ای نداره ... !

این پیغامو هر جا که میتونین پخش کنین ... نزارین ازتون سو استفاده بشه ... !

-------------------------------------------------------------------------------------------------------+
    میدونین فرق کشور های جهان سوم و ما با کشوار های پیشرفته چیه ؟
    عکس العمل ما با خریدن اینترنت گیگی 3700 و .... : ما میگیم لعنت بر پدرو مادرتون و باز میریم از خدماتشون استفاده میکنیم حتی بیشتر پول میدیم که خدماتو بهتر کنیم ولی روز به روز شرایت بد تر میشه .....
    عکس العمل اون با خریدن اینتنت گیگی 200 تومن ( مثلا ) و چند تومن گرون شدنش : اونا میگن شرکتش داره گرون میفروشه یا داره ضعیف میشه در نتیجه ازش نمیخرن و تحریمش میکنن تا بهتر بشه و بهترم میشه ...
    اگه یکمی تغییر کنیم میتونیم همه چیو تغییر بدیم و خیلی راحت تر زندگی کنیم ...
    Last edited by asgharpalang; 28-01-2016 at 14:08.

15. 2 کاربر از asgharpalang بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

فروم خودمون خیلی دیر باز میشه ولی مثلا فروم سافت 98 سرعتش عالیه !
    اینقدر مشکل داره که اصلا صفحه کامل برام لود نمیشه ! همش بالای صفحه داره میچرخه !
    هر سایتی سرور خارجی باشه افتضاح شده
    خواهشا دوستان زنگ بزنن پشتیبانی اینا بفهمن مشکل دارن
    Last edited by MOHAMMAD2010; 28-01-2016 at 14:16.

17. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •