تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2703 از 3347 اولاول ... 170322032603265326932699270027012702270327042705270627072713275328033203 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,021 به 27,030 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

باند ۳ اینترنت عادی داره ولی باند ۷ یکم ایراد داره که تو ۴جی پلاس هم خراب میکنه! همه گوشیا و مودمام اولویت اتصالو رو باند ۷ میذارن .احتمالا تستی چیزی دارن میکنن... . که اگرم رو باند ۳ باشی ۱کی ۲ مگ در ثانیه فعلا نرماله خیلی جاها اینطوریه و بستگی به ترافیک و کیفیت سیگنالتم داره(نه قوت) که شاید جای مودم عوض شه فایده کنه. (چون جابجایی سانتی متری هم سرعتو تغییر میده تو اماکن بسته. -۹۹db قوی نیست ولی خوبه.
    بیشتر من خودم SNR رو ملاک قرار میدم
    پلاس بستگی داره به اینکه چقد پهنا داره دکل و اینکه فاصلتون چقده من جایی نزدیک با قدرت خوب SNR 5 نود مگابیت میگیرم
    ولی ته خونه با همون قدرت خوب -5 50 مگابیت بزور میگیرم دیگ زیر دکل 160 تا اینارو میده
    خیلی هم بستگی ب مودم گوشی یا مودم داره خیلی تاثیر گذاره
    البته همین 50 مگابیت بهترین حالت هست چون همین پهنای باند اینترنت رو دارن سرعت بالاتر دیگه اینترانت هست ن اینترنت

2. 2 کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه vahid.tipic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوستان من واقعا از صحبت های بی فایده با پشتیبانی ایرانسل خسته شدم، بنابر شرایط کاریم هم زیاد فرصت تحقیق و بررسی ندارم
    اگر کسی میتونه منو کمک کنه واقعا ممنونش میشم
    من با سیم کارت 4g با گوشی iphone 5s از طریق hotspot با کابل usb به اینترنت وصل میشم
    سرعت دانلودم بالاتر از ۲ مگابایت نمیرفت از بسته های شبانه هم استفاده میکردم
    تا اینکه ۲ ماه پیش یک نقطه ای در منزل رو پیدا کرده بودم که اگه دقیق روی اون نقطه قرار میگرفت سرعت دانلود تا ۴ مگابایت هم بالا میرفت یعنی حتی ۱ سانتیمتر این طرف تر یا اون طرف تر سرعت پایین میومد،حدود ۲ ماهی بود از بسته های شبانه استفاده نمیکردم تا هفته پیش که مجدد خریداری کردم اما نه تنها اون نقطه از منزل دیگه سرعت ۴ مگابایت نمیداد بلکه هر جای خونه رو تست کردم کلا دیگه سرعت دانلود به سختی به ۱ مگابایت میرسه،نزدیک ۱ هفته هم هست هر شب دارم تست میکنم از ۲ بامداد تا ۶ صبح اما کلا همونه وضع ،میخوام بدونم دلیلش چیه واقعا؟من آیا باید مودم بخرم؟اصلا مودم چقدر تاثیر داره؟چون اگه قرار هست با مودم هم همین سرعت رو داشته باشم فایده نداره و اینکه خب اگر گوشیم تواناییش کم بود همون ۲ ماه پیش هم نباید سرعت ۴ مگابایت رو میداد اصولا
    اساتید اگر راهنمایی کنند واقعا ممنون میشم

4. این کاربر از vahid.tipic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

می تونه به خاطر توسعه شبکه و کم شدن پهنای باند دکل باشه
    می تونه به خاطر تداخلات رادیویی هم باشه. وقتی دکلها رو زیاد می کنن تداخلات هم بالاتر میره و افت سرعت هم هست
    با خرید مودم بعیده اتفاقی بیفته مگه اینکه اونجا پلاس باشه و مودم پلاس بگیری. پیشنهاد می کنم توی اونجا با یه سامسونگ پلاس تست بزنی

6. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها greatpouya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوستان من واقعا از صحبت های بی فایده با پشتیبانی ایرانسل خسته شدم، بنابر شرایط کاریم هم زیاد فرصت تحقیق و بررسی ندارم
    اگر کسی میتونه منو کمک کنه واقعا ممنونش میشم
    من با سیم کارت 4g با گوشی iphone 5s از طریق hotspot با کابل usb به اینترنت وصل میشم
    سرعت دانلودم بالاتر از ۲ مگابایت نمیرفت از بسته های شبانه هم استفاده میکردم
    تا اینکه ۲ ماه پیش یک نقطه ای در منزل رو پیدا کرده بودم که اگه دقیق روی اون نقطه قرار میگرفت سرعت دانلود تا ۴ مگابایت هم بالا میرفت یعنی حتی ۱ سانتیمتر این طرف تر یا اون طرف تر سرعت پایین میومد،حدود ۲ ماهی بود از بسته های شبانه استفاده نمیکردم تا هفته پیش که مجدد خریداری کردم اما نه تنها اون نقطه از منزل دیگه سرعت ۴ مگابایت نمیداد بلکه هر جای خونه رو تست کردم کلا دیگه سرعت دانلود به سختی به ۱ مگابایت میرسه،نزدیک ۱ هفته هم هست هر شب دارم تست میکنم از ۲ بامداد تا ۶ صبح اما کلا همونه وضع ،میخوام بدونم دلیلش چیه واقعا؟من آیا باید مودم بخرم؟اصلا مودم چقدر تاثیر داره؟چون اگه قرار هست با مودم هم همین سرعت رو داشته باشم فایده نداره و اینکه خب اگر گوشیم تواناییش کم بود همون ۲ ماه پیش هم نباید سرعت ۴ مگابایت رو میداد اصولا
    اساتید اگر راهنمایی کنند واقعا ممنون میشم
    اگه تونستی حتما با یه سامسونگ که ۴جی پلاس داره مثل اس ۶ یا اس ۷ تست کن ببین چه سرعتی میگیری روش. ولی احتمالش زیاده که جهت دکل رو یکم عوض کرده باشن. چون وقتی کسی شکایت از انتن دهی میکنه یخورده پشتیبانی این چیزارو تغییر میده که در اون صورت مال طرف درس میشه و انتن دهی شما خراب. (البته فعلا که همه دکل هارو ۴جی نکردن و تکمیل نشده ظرفیت). بنابراین اگر از مودم استفاده کنی احتمال زیاد مشکل رفع شه. چون خیلی گیرندگیش بالاس مخصوصا d100. اگر رو سامسونگ با 4g+ سرعت بالاتر گرفتی پس با مودمم حل میشه. چون پهنای باند کم میاوردی با سیگنال ضعیف.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

8. این کاربر از greatpouya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

می تونه به خاطر توسعه شبکه و کم شدن پهنای باند دکل باشه
    می تونه به خاطر تداخلات رادیویی هم باشه. وقتی دکلها رو زیاد می کنن تداخلات هم بالاتر میره و افت سرعت هم هست
    با خرید مودم بعیده اتفاقی بیفته مگه اینکه اونجا پلاس باشه و مودم پلاس بگیری. پیشنهاد می کنم توی اونجا با یه سامسونگ پلاس تست بزنی
    اگه تونستی حتما با یه سامسونگ که ۴جی پلاس داره مثل اس ۶ یا اس ۷ تست کن ببین چه سرعتی میگیری روش. ولی احتمالش زیاده که جهت دکل رو یکم عوض کرده باشن. چون وقتی کسی شکایت از انتن دهی میکنه یخورده پشتیبانی این چیزارو تغییر میده که در اون صورت مال طرف درس میشه و انتن دهی شما خراب. (البته فعلا که همه دکل هارو ۴جی نکردن و تکمیل نشده ظرفیت). بنابراین اگر از مودم استفاده کنی احتمال زیاد مشکل رفع شه. چون خیلی گیرندگیش بالاس مخصوصا d100. اگر رو سامسونگ با 4g+ سرعت بالاتر گرفتی پس با مودمم حل میشه. چون پهنای باند کم میاوردی با سیگنال ضعیف.

خیلی ممنون دوستان
    راهی جز این سامسونگ پلاس نیست؟چون از اطرافیانم کسی این گوشی رو نداره
    یه سوال دیگه: آنتن دهی خود گوشی هم تاثیر داره روی سرعت دریافتی؟
    کلا اینترنت گوشی من ۳ گزینه داره برای اینترنت که میشه یکیشو انتخاب کرد حالت 2g که قرار میدم 5 تا آنتن کامل دارم،3g که قرار میدم ۴ تا انتن و LTE هم ۳ تا آنتن
    روشی نیست آنتن دهی در حالت LTE بیشتر بشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

خیلی ممنون دوستان
    کلا اینترنت گوشی من ۳ گزینه داره برای اینترنت که میشه یکیشو انتخاب کرد حالت 2g که قرار میدم 5 تا آنتن کامل دارم،3g که قرار میدم ۴ تا انتن و LTE هم ۳ تا آنتن
    شما از سرعت 3G محلتون ناراضی هستی؟
    به نظرم اگه از 3G راضی هستی و سیگنالش هم از LTE قوی تره بزار همون 3G بمونه و ازش استفاده کن . من خودم واسه دانلود بعضی وقتا سوییچ میکنم روی 3G چون بهم سرعت بیشتری هم میده نسبت به 4G (دلیلش اینه که همه از 4G استفاده میکنن و پهنای باندش ممکنه کاهش پیدا کنه درحالی که 3G بلا استفاده میمونه و ممکنه سرعت بیشتری هم بده)

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

11. این کاربر از Mohammad Aghaee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

خیلی ممنون دوستان
    چرا با گذاشتن دیش یا ورق الومینیومی و ... پشت گوشی که اموزشاش زیاده تو اینترنت. با ایفون ۶اس و بالاتر هم تست کنی ۴جی + داره. ولی سعی کن با همون گوشی خودت یبار بری پشتبام و ببینی با انتن فول چقد سرعت میده! این ساده ترین راه[emoji192]

13. این کاربر از greatpouya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

شما از سرعت 3G محلتون ناراضی هستی؟
    به نظرم اگه از 3G راضی هستی و سیگنالش هم از LTE قوی تره بزار همون 3G بمونه و ازش استفاده کن . من خودم واسه دانلود بعضی وقتا سوییچ میکنم روی 3G چون بهم سرعت بیشتری هم میده نسبت به 4G (دلیلش اینه که همه از 4G استفاده میکنن و پهنای باندش ممکنه کاهش پیدا کنه درحالی که 3G بلا استفاده میمونه و ممکنه سرعت بیشتری هم بده)

Sent from my SM-A510F using Tapatalk
    نه 3g بیشتر از ۳۰۰ کیلوبایت سرعت دانلود نمیده متاسفانه
    چرا با گذاشتن دیش یا ورق الومینیومی و ... پشت گوشی که اموزشاش زیاده تو اینترنت. با ایفون ۶اس و بالاتر هم تست کنی ۴جی + داره. ولی سعی کن با همون گوشی خودت یبار بری پشتبام و ببینی با انتن فول چقد سرعت میده! این ساده ترین راه[emoji192]

خیلی ممنون تست میکنم ببینم چه افاقی میفته هر چند همین الان هم خیلی نزدیکم به پشت بام و هیچوقت یادم نمیاد گوشیم ۵ تا آنتن داشته باشه مگر رو حالت 2g
    اگر آموزشی واسه افزایش آنتن دهی سیمکارت هم سراغ دارین ممنون میشم برام ارسال کنید.

با سپاس

15. این کاربر از vahid.tipic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

میبخشید یه سوال داشتم ، الان همه جای ایران فرکانس 2600 ایرانسل فعال شده؟

تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

میبخشید یه سوال داشتم ، الان همه جای ایران فرکانس 2600 ایرانسل فعال شده؟
    سلام. نه هنوز. خیلی از شهر های کوچک فقط ۱۸۰۰ دارن.

18. 2 کاربر از greatpouya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •