اقا شما که معاف از رزم بودی میشه بگید فرق شما با سربازهای دیگه تو چی بود به نظر شما من معاف از رزک بگیرم یا نه؟؟ کلا به درد بخور هست چه مزایایی داره و چه معایبی داره حالا اینم در نظر داشته باشید که من وسواس دارم شدید!!
ممنون میشک راهنمایی کنید
اقا شما که معاف از رزم بودی میشه بگید فرق شما با سربازهای دیگه تو چی بود به نظر شما من معاف از رزک بگیرم یا نه؟؟ کلا به درد بخور هست چه مزایایی داره و چه معایبی داره حالا اینم در نظر داشته باشید که من وسواس دارم شدید!!
ممنون میشک راهنمایی کنید
دوست عزیز حماقت سرباز هم باشه شرایط همینجوری هستش . تا تو کلانتری خدمت نکنی نمی تونی بگی حماقت سرباز هست یا این طرز فکر شماست .
در مورد بند 1 هم گفتم فکر کنم
پست های من هم اغراق نیست دوستانی که تو ناجا خدمت کردن تمامی پست های من رو در خصوص شرایط ناجا تایید می کنن . شما تو هتل خدمتی کردی فکر می کنی این چیز ها اغراق هستش .
تو تهران شرایط همینطوری و گاهی اوقات بد تر هم هست .
وقتی 10 تا متهم را با یه سرباز راننده و یه سربازی پشت نشسته با پیکاپ ببرن دادسرا اصلا به فکرت خطور نمی کنه . بدلیل کمی سرباز همه این چیز ها اتفاق میافته .
Last edited by G U L D A N; 05-01-2015 at 16:44.
دوست عزیز . اول از همه فکر معافیت باش . چون 21 ماه خدمت خودش یک عمری . طول خدمت سخت می گذره .
دوم اینکه در طول خدمت هم می تونی معاف از رزم بشی . یعنی اینکه اگه نتونستی معافیت بگیری . برو خدمت ببین جایی که میافتی چه جوری هستش . مثلا بهت چه کاری رو مدن . شاید افتادی پشت کامپیوتر . یا اگه مرتب باشی و خوشگل و یکم اجتماعی شاید عنبر فرمانده شدی . اگه جات خوب بود و اذیت نشدی معاف از رزم نشو . اگه جایی که افتادی اذیت می شی و اگه با معاف از رزمی جات بهتر می شه طول خدمت بگیر .
بعد از آموزشی که دارن تقسیم می کنن ببین اگه کار دفتری کامپیوتری داشتن سریع برو جلو بگو من بلدم . اگه بلد نبودی بگو بلدم . چون بیشترین کاری این ها دارن با ورد و اکسل هستش .
بازم ممنونم
سوال من این که من کمیسیون استانم و رفتم و فردا میرم کمسیون نظام وظیفه شهرستانمون اونا این قدرتو دارن که من معاف کنن یا کار از کار گذشته؟؟ چون تو شورا گفتن برو یه سال واسه طول درمان
یکی هم من 10 ماه خدمتم به خاطره جانبازی و جبهه پدرم
انشاالله که حله . اون مورد مادر و گریه و زاری فراموش نشه . خیلی ها جواب گرفتن .
اگه 10 ماه خدمت کم شده ارزش نداره معاف از رزم بشی . لیسانس کامپیوتر هم هستی یکم زرنگ باشی جای خوبی می افتی . . .
تک پسر یا تک فرزند هستی ؟
میدونم خیلی دارم سوال میکنم ولی خودتون میدونید که فردا کمیسیونه و کلی استرس و.....
نه تک فرزند و تک پسر نیستم ولی 7 ماه کسری از پدرم دارم 4 ماه هم به خاطره بسیج دارم
پس شما میگید ما فردا خواهشی و گریه و فلانو ...... بکنیم اینا این قدرتو دارن که بگن برو معافی؟؟
چون تو قانون به صراحت نوشته معافیت وسواس برای افرادی که مقاوم به درمانه معافیت کامل داره
منم قبل از کمیسیون استان من و معرفی کردن به دو تا پزشک متخصص اعصاب که اونها هم تایید کرد اتفاقا هم یکیشون تو کمیسیون استان هم بود و گفت با این وضعیت مناسب نیست اقای فلانی بزنید طول درمان!!
الان معاونت وظیفه عمومی فکستنی شهر ما میتونه برگرده بگه اقا شما معافی حله؟؟؟
![]()
اگه توضیح میدادید چه نوع وسواسی دارید بهتر میشد راهنمایی کرد. اما در هر صورت اگر معاف از رزمی نگیرید دستتون به هیچ جا بند نیست و با سرباز های دیگه هیچ فرقی نخواهید داشت. اما در صورت داشتن معاف از رزمی میتونید در مورد کارهایی که مشکل شما رو حاد تر میکنه به معاف از رزم بودنتون در اون مورد خاص استناد کنید. معاف از رزم بودن( البته در ناجا که من تجربشو دارم) به معنای راحت تر بودن در خدمت نیست. مثلا من خودم به علت مشکل پا معاف از رزم شده بودم و نمیتونستم دوره های طولانی سر پا باستم و با استناد به این کمتر پست دادم. و بیشتر خدمتم رو راننده بودم و اسلحه میگرفتم و متهم میبردم و ......
من هم تو ناجا خدمت کردم و تو دو تا شهرستان نسبتا کوچک که همیشه خدا کمبود نیرو داشت. چندین بار هم پیش اومد که از من خواستن کارهای نا معقول مثل کاری که شما در بالا گفتید رو انجام بدم اما من مخالفت کردم و در همه موارد به بازداشتگاه و اضافه خدمت تهدید شدم. همیشه هم بهشون میگفتم که در صورتی که بازداشتگاه برم غیر قانونی هست و گزارشش ر وبه بچه های بالا (خودت میدونی کیو میگم) خواهم داد. و یک بار هم بازداشتگاه نرفتم و یک روز هم اضاف خدمت نکردم. بعد هم اون مورد رو میدادن به کادری ها خودشون انجام میدادن.
همه حرف من اینه نزارید از جهل شما نسبت به قانون سوء استفاده کنن چون در صورتی که کوچکترین اتفاقی بیوفته هیچکس از شما حمایت نمینه. این تجربه بارها و بارها برای من ثابت شده.
دکتر تایید کرده باشه حله .
فقط تو نظام وظیفه 2 یا 3 تا نظامی میشینن مثلا می گن : شما که چیزیت نیست . یا این مورد ها دیگه معافیت نمی دن .
تو هم باید زرنگ باشی بگی دکتر تایید کرده و بابام جانبازه و من برای خوانواده کار می کنم و .... .. .. ( کارت جانبازی پدر رو هم ببر . اگه خودشم تونستی ببر . )
کلا نباید کم بیاری . فردا آخرین مرحلست که یا معاف می شی یا نه . زرنگ باشی معافی .
دست پدرت رو هم از طرف من ببوس . چون زندگی و امنیت الانمون رو مدیونش هستیم .
انشاالله که موفق باشی .
شخصا 21 ماه بدون 1 روز کسری خدمت کردم و منت احدی رو هم نکشیدم. 21 ماه که سهله 21 سال هم من ر وبه اسارت ببرند حاضر نیستم یک لحضه مادرم رو ببینم که به کسی التماس کنه.
جناب M_CO2لطفا این اخلاقیات غیر انسانی رو اینجا تبلیغ نکنید.
کاش تو تهران خدمت می کردی تا معنی خدمت تو کلانتری رو بیشتر حس می کردی .
اون مورد هایی که مثال زدم دقت کرده باشید در خصوص دوستان هم خدمتی من بوده . دیگه هم دوست ندارم این مبحث رو کشش بدم . اما آدم تا یه چیز رو نبینه و تجربه نکنه نمی تونه نظر بده که آیا این آقا راست می گه یا دروغ ! ! ! هر چی هم بود تموم شد و رفت . یادش نخیر
موفق باشی .
هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)