تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2703 از 4428 اولاول ... 1703220326032653269326992700270127022703270427052706270727132753280332033703 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,021 به 27,030 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دیروز به 2 مگ ارتقا دادم بابک جان, دیشب سرعت میانگین از 2 تا 4 180 بود از 4 تا 5 هم میانگین 80 بود! از 5 تا 7 هم 180.
    نمیدونم واقعا دلیلش چیه؟! یعنی مرکز ما از مرکز فرشچی که شب سرعت 400 میده شلوغ تره؟!
    والا جواب درستی که نمیدن... فقط یکیشون مدولاسیون رو برد رو ADSL2+ که الان خطم تا 22 مگ میکشه.
    تا حالا این جور وقتا امتحان کردی ببینی اگه مودم رو ری‌بوت (یا خاموش و روشن) کنی تا یه IP جدید بگیره، تأثیری داره یا نه. به نظرم بعضی IPهایی که تخصیص داده می‌شه مشکل‌دارن. من که این جور موقع‌ها چندباری مودم رو ری‌بوت می‌کنم و هر بار از سرورهای مشخص داخلی و خارجی با اسپیدتست، تست می‌گیرم. روی بعضی IPها نتیجه بهتر می‌شه. هم پینگ و هم سرعت دانلود.

آخر فروم باز M0hsen3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

تا حالا این جور وقتا امتحان کردی ببینی اگه مودم رو ری‌بوت (یا خاموش و روشن) کنی تا یه IP جدید بگیره، تأثیری داره یا نه. به نظرم بعضی IPهایی که تخصیص داده می‌شه مشکل‌دارن. من که این جور موقع‌ها چندباری مودم رو ری‌بوت می‌کنم و هر بار از سرورهای مشخص داخلی و خارجی با اسپیدتست، تست می‌گیرم. روی بعضی IPها نتیجه بهتر می‌شه. هم پینگ و هم سرعت دانلود.
    یه مسیر هست که از Oman رد میشه که پینگ و سرعت تک کانکشن با این مسیر واسم خیلی خوب هست مثلا الان که اوج مصرف هست تک کانکشن از سرور خارجی و داخلی 200 هست. اما مشکل همون کمبود پهنای باند هست چون دیشب هرجور تست کردم فایده ای نداشت.

تست آمستردام با همین مسیر که همین الان گرفتم

و اینم تست از سرور تهران

این دو تا تست کاملا مشخص میکنه که کمبود پهنای باند وجود داره وگرنه هیچ محدودیتی درکار نیست چون سرعت سرور داخلی و خارجی یکیه!
    Last edited by M0hsen3D; 15-12-2013 at 13:31.

3. این کاربر از M0hsen3D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ardal 254's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

اينم افتضاح ما تو كرج : (سرويس 2 مگ!)

شما کجای کرجی دوست عزیز؟

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

من 256 دارم قبلنا روزا سرعتم تا 350-400 میرفت ، الان از 200 بالاتر نمیره ! شبا هم که چند روزه افتضاحه !

6. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان من دوتا خط دارم که اولیش الان روش از پارس اینترنت هست میخواستم بعدا دومی رو هم از همین پارس اینترنت بگیرم، محدودیتی نیست که به هر نفر فقط یه بار ADSL بدن؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان من دوتا خط دارم که اولیش الان روش از پارس اینترنت هست میخواستم بعدا دومی رو هم از همین پارس اینترنت بگیرم، محدودیتی نیست که به هر نفر فقط یه بار ADSL بدن؟
    نه، فکر نمی‌کنم محدودیتی باشه. سهمیه‌بندی که نداره.

بازم برای این که مطمئن بشی زنگ بزن فروش تهران.

9. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

الان کیفیت چطوره دوستان؟
    2 مگ محدود شبا چه سرعتی میده؟ و حداقل چقدر دانلود میشه کرد تو تایم رایگان؟ سرویس بالاتر از 2 مگ ندارن؟

راستی من یادمه تو تابستون یه طرحی بود که هر کی سرویس 1 ماهه میگرفت براش دوماه میزدن...
    الان از این طرحا نذاشتن؟
    کلا چه موقع میصرفه ثبت نام کنم؟

مرسی.

11. این کاربر از alex_pk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

الان کیفیت چطوره دوستان؟
    2 مگ محدود شبا چه سرعتی میده؟ و حداقل چقدر دانلود میشه کرد تو تایم رایگان؟ سرویس بالاتر از 2 مگ ندارن؟

راستی من یادمه تو تابستون یه طرحی بود که هر کی سرویس 1 ماهه میگرفت براش دوماه میزدن...
    الان از این طرحا نذاشتن؟
    کلا چه موقع میصرفه ثبت نام کنم؟

مرسی.
    والا سرعت دانلود از اونجایی که من میدونم رابطه مستقیم داره با مخابراتتون و وضعیت سرویس دهیش اما بیشتر دوستان در بهترین حالت ۵تا۶ گیگ رو دانلود میکنن( البته لینک مستقیم و سرور داخلی)
    بالاتر از ۲ مگ هم ندارن
    و این طرح ها هم معمولا مناسبتی جشنی چیزی باشه میزارن

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

چیزی که معلومه اینه که دارن یه کارایی میکنن که هم قطعی داره و هم افت سرعت

14. این کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها aydin_eb7777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز
    بنده 10 اردیبهشت سال 1387 از ADSL پارس آنلاین استفاده می کنم
    مدتیه که این شرکت سرعت اینترنت رو بالا برده و واقعا لذت بخش بود
    اما بعد از اضافه شدن سرویسهای به ترافیک نامحدود بنده اقدام به تهیه یکی از این سرویسها کردم و بعد از یک ماه دیدم که به شدت سرعتم پایین اومد و اعتراض خودم رو به پشتیبانی اعلام کردم و در جواب به من گفتن که خب اگه دوست داری سرعت پایین نباشه از سرویس با ترافیک محدود استفاده کن تا سرعت بالا رو همیشه داشته باشی که من هم طبق گفته پشتیبانی اشتراک ماه بعد رو هم با ترافیک محدود تمدید کردم و باز هم سرعتم بالا رفت!
    بعد از مدت یکی دو ماه دیدم که سرعتم بین 7 صبح تا 10 صبح خیلی خوبه اما بعد از ساعت 10 حتی یک دهم سرعت رو هم ندارم و با اعتراضی که کردم جواب شنیدم که چون کار شرکتها و موسسات از 10 به بعد شروع میشه افت سرعت پیدا میشه و اونم اینقدر فاحش!!!
    روز تعطیل هم امتحان کردم و دیدم کاملا حرفشون بی پایه و اساس بوده و در روزهای تعطیل هم همین مشکل وجود داره و 3 بار به پشتیبانی گزارش دادم اما انگار هیچ کس نمی خواد قبول کنه که سرویس رو به عمد اینگونه تنظیم کردند!!
    من که از ترافیک محدود استفاده می کنم و به محض اتمام ترافیک دوباره اقدام به شارژ کردم قبل از سررسید قرارداد!
    فیلمی هم از سرعت دانلودم بین ساعت 7 تا 10 صبح و بعد از 10 صبح آماده کردم که امیدوارم دانلود کنید و تماشا کنید و خودتون قضاوت کنید که واقعا چه کسی دروغ می گه!!
    اگر مخابرات کشش نداره چطور توی ساعت گفته شده خوبه و به محض اینکه از ساعت 10 میگذره اینقدر سرعت کم میشه؟
    اگر اوج ترافیک مصرف ادارجاته چرا در روزهای تعطیل هم همینجوره؟
    اگر ترافیک نامحدود این مشکل رو داره چرا با ترافیک محدود هم این بازیها اجرا میشه؟
    به حدی عصبی شدم که به پشتیبانی گفتم مطمئن باشید این موضوع رو در انجمنهای پر طرفدار به اشتراک میزارم که با کمال پررویی و بی احترامی گفت این کار رو انجام بدم! و اصلا به تاریخچه اشتراک بنده که اینقدر خوش حساب بودم هم دقت نکرد و به راحتی گفت می تونی بیای کنسل کنی!!
    در آخر با دیدن فیلم قضاوت کنید و در انتخاب شرکت خدمات دهنده اینترنت دقت کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    منتظر نظرات شما هستم
    موفق باشید

16. 8 کاربر از aydin_eb7777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •