تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2702 از 4105 اولاول ... 1702220226022652269226982699270027012702270327042705270627122752280232023702 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,011 به 27,020 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه METZELDER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

مرسی از همتون

و یه سوال خیلی خیلی خیلی مهم

1-دوستان من امروز مدارک رو بردم پلیس +10 و ثبت کردم و گفتم برام تاریخ پیشنهادی بزن 1 /12 گفت که سیستم یک اسفند رو بسته دیگه ظرفیت نداره به هیچ وجه ثبت کنم خطا میده به نظرتون راست گفت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    2- بعد یه برگه بهم داده که نوشته تاریخ اعزام شما 1/2/94 میباشد یعنی همون لحظه تاریخمو مشخص کرد مگه میشه اینجوری ؟؟؟؟؟
    قبلا بعد ده روز میومد که چه ماهی میری و تعجیل و تمدید داشت الان تو این برگه مستقیما نوشته شما اردیبهشت میری .....بعد تو برگه نه تعجیل داره نه تمدید

3- برا همه همینجوری شده ؟؟؟؟؟ اسفند واقعا بسته شده ؟؟؟؟

4- بعد دوستان الان من این برگه رو دارم چه زمانی مشخص میشه کجا افتادم ؟؟؟؟؟
    5- من بخوام با پارتی اموزشی نه بعد اموزشی رو تو شهرمون باشم باید چیکار کنم ؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام
    دوستان من یه سوال فوری داشتم چون جلسه شورای پزشکی نظام وظیفه شهرمون فرداست
    دوستان من به علت مشکلات وسواس اقادم کردم ولی فک میکرد یا معاف میشم یا معاف از رزم یا اعزام میشم ولی تو شورای پزشکی استان به من گفتن 1 سال طول درمان برات درخواست میکنیم فعلا و بازم اگه مقاوم به درمان بود یه سال دیگه اضافه میکنیم و در نهایت در سال سوم معاف میشی!!!!!!!!!
    الان فردا من میتونم در جلسه بگم نیمخوامو.... و میخوام برم سربازی؟؟
    الان قظیه این معاف از رزم چه طوری است من بگیرمش یا نه؟؟ راسته معاف از رزم سرایداره و باید wc ها رو بشور(احه من با این وسواس چه طوری این کارو بکنم؟؟)
    کلا معاف از رزم چی کار میکنن؟؟ واسه ادمی با شرایط من خوبه؟؟

یکی هم درسته معاف از رزم در سپاه پذیرش نمیشه؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doctor Splinter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

الان قظیه این معاف از رزم چه طوری است من بگیرمش یا نه؟؟ راسته معاف از رزم سرایداره و باید wc ها رو بشور(احه من با این وسواس چه طوری این کارو بکنم؟؟)
    عرضم خدمتتون که در آموزشی که معاف ار رزم هیچ نقشی نداره مگر این که فرمانده شما به یقین برسه که قادر به رژه نیستید،خب طبیعتا وقتی کاراهایی مثل رژه یا تیراندازی رو انجام ندید اون موقع باید نسبت به دیگران نظافت بیشتری بکنید و بخش های ناخوشایند نظافت رو انجام بدید!
    در یگان هم افراد معاف ار رزم رو نمی تونن بفرستن برای نگهبانی با اسلحه یا همون یگان پاسدار ولی میتونن به عنوان نگهبان با سر نیزه و یا در بهترین حالت نگهبان آسایشگاه استفاده کنن از این افراد!
    در مورد سایر فعالیت ها مانند صبح گاه یا ورزش هم باز باید فرمانده به یقین برسه که نفر قادر به انجام این اعمال نیست،در مورد کاراهایی که انجام می دید، خب کارهای خدماتی هستش،کارهای اداری هست،تایپ هست و چیزای دیگه که بستگی به یگان خدمتی داره!
    اگه بتونید خدمت خود رو در بوفه یا فروشگاه بندازید خیی خوب میشه البته باید خیلی سرتون به حساب و کتاب باشه تا مشمول غرامت نشید

5. 2 کاربر از Doctor Splinter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

عرضم خدمتتون که در آموزشی که معاف ار رزم هیچ نقشی نداره مگر این که فرمانده شما به یقین برسه که قادر به رژه نیستید،خب طبیعتا وقتی کاراهایی مثل رژه یا تیراندازی رو انجام ندید اون موقع باید نسبت به دیگران نظافت بیشتری بکنید و بخش های ناخوشایند نظافت رو انجام بدید!
    در یگان هم افراد معاف ار رزم رو نمی تونن بفرستن برای نگهبانی با اسلحه یا همون یگان پاسدار ولی میتونن به عنوان نگهبان با سر نیزه و یا در بهترین حالت نگهبان آسایشگاه استفاده کنن از این افراد!
    در مورد سایر فعالیت ها مانند صبح گاه یا ورزش هم باز باید فرمانده به یقین برسه که نفر قادر به انجام این اعمال نیست،در مورد کاراهایی که انجام می دید، خب کارهای خدماتی هستش،کارهای اداری هست،تایپ هست و چیزای دیگه که بستگی به یگان خدمتی داره!
    اگه بتونید خدمت خود رو در بوفه یا فروشگاه بندازید خیی خوب میشه البته باید خیلی سرتون به حساب و کتاب باشه تا مشمول غرامت نشید
    ممنونم از لطفتون دوست عزیز
    در کل اینم بگم که به خدا قسم من در معاینه نگفتم وسواس درام فقط گفتم کف دستم خیس میشه بعد دکتر گفت مشت کن و حرف بزن بعد چند دقیقه گفت دستت و باز کن یه دفعه مچمو گرفت(انگار دزد گرفته!!) گفت چرا نمیگی وسواس داری اگه نگی من خودم هم میفهمم!! حتی من ازش خواستم من سال بزنه ولی گفت تو 90 درصد معافی
    چون من در کل 10 خدمتم و اون موقع خدتمتم می افتاد اسفند که نشد من نمیدونم این طول درمان چه صیغه ای اخه؟؟!!
    الان من فردا من میتونم بگم من اماده خدمتم بزارید من برم خدمت یا نه؟؟ چون شورای استان برای من 1 سال معافیت موقت پزشکی در خواست کرده
    در ضمن پس من بی خیال این معاف از رزمم بسم دبگه؟؟ حداقل کار با اسحله رو هم یاد بگیرم

آخر فروم باز G U L D A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Other Land

پيش فرض

خیلی مواظب باشید و اگه میدونید که تنهایی نمیتونید این کارو بکنید.( که قانونا بدرقه متهم باید حد اقل با دو مامور انجام بشه) به هیچ وجه، تاکید میکنم به هیچ وجه زیر بارش نرید.
    من تو دورانم خدمتم دیدم که متهمی که فقط 600 هزار تومن بدهکاری داشت از دست سربازفرار کرد و هیچ کس از اون سرباز حمایت نکرد و فرداش برادران بازرسی و حفا سرباز رو فرستادن دادسرا. بنده خدا سابقه براش درست شد سر هیچ و پوچ. حتی ما سربازا گفتیم که پول میزاریم 600 جور میکنیم و به طلبکار میدیم. اما برادارن حفا که طعمه گیر آورده بودن و میخواستن واسه خودشون عملکرد رد کنن قبول نکردن.
    قانون یه چیز می گه واقعیت یه چیز دیگه . داشتیم 10 تا متهم دادن دست یه سرباز

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Other Land

پيش فرض

سلام
    دوستان من یه سوال فوری داشتم چون جلسه شورای پزشکی نظام وظیفه شهرمون فرداست
    دوستان من به علت مشکلات وسواس اقادم کردم ولی فک میکرد یا معاف میشم یا معاف از رزم یا اعزام میشم ولی تو شورای پزشکی استان به من گفتن 1 سال طول درمان برات درخواست میکنیم فعلا و بازم اگه مقاوم به درمان بود یه سال دیگه اضافه میکنیم و در نهایت در سال سوم معاف میشی!!!!!!!!!
    الان فردا من میتونم در جلسه بگم نیمخوامو.... و میخوام برم سربازی؟؟
    کلا معاف از رزم چی کار میکنن؟؟ واسه ادمی با شرایط من خوبه؟؟

یکی هم درسته معاف از رزم در سپاه پذیرش نمیشه؟؟
    پیشنهاد می شه معافیت بگیری ( خصوصا الان که دور ور پر از جنگ هستش ) . سعی کن مادرت رو هم ببری یکم خواهش التماس و گریه و زاری که کار از محکم کاری عیب نمی کنه .

در خصوص معاف از رزم . پیشنهاد میشه که نگیری . به چند دلیل :
    1- فکر کنم تو کارت خدمت یه جاش قید بشه یا یه کد خاصی داره برای معاف از رزم و تو استخدام یکم اذیت می کنن . ( دوستم معاف از رزم بود تو استخدام بهش گیر دادن گفتن نمی شه شرایط استخدامش مثل معافیت پزشکی هست )
    2- تو کلانتری و بهتر بگم ناجا نگاه نمی کنن شما معاف از رزم هستی یا نه . نیرو کم باشه ( که هست ) همون کاری رو باید انجام بدی که دیگران ( افراد عادی ) انجام می دن
    پیشنهاد میشه اگه تو سپاه پارتی کلفت داری و کارت سبز بری اونجا . وگر نه بهتره ارتش بری . چون ارتش نسبت به جاهای دیگه قانونمند تره .

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Other Land

پيش فرض

تا اینجا که یه مقدار با کار ناجا درگیر شدم می بینم که در ناجا به پرسنل وظیفه بها داده نمیشه بر عکس ارتش که همه کارا رو وظیفه ها انجام میدادن و ستون اصلی پرسنل وظیفه بودن
    ولی واقعا زحمتی که پرسنل وظیفه می کشن واقعا زیاده اما به چشم نمیاد!
    فقط ناجا یه خوبی داره اونم اینه که سربازا نیاز نیست بیان صبحگاه ولی تو ارتش اگه صبحگاه نمی رفتیم حسابمون با کرام الکاتبین بود
    ناجا صبح گاه داره اونم 3 روز تو هفته . از ساعت 7 تا 8 صبح . رژه نداره .
    تو ارتش به درجه احترام می زارن . اما تو ناجا خیر ( منظور پرسنل وظیفه بود ) .
    اگه سرباز تو ناجا مخصوصا کلانتری ها نباشه مملکت فلج می شه . سرباز داشتیم صبح تا ساعت 5 بعد از ظهر متهم بدرقه می کرد . 5 میومد ناهار 5:30 می رفت ابلاغیه تا 10 شب بعد میومد آش و لاش . . .
    این کار هر روزش بود .
    یه چیز عادی هستش . این ها رو نمی گم که بترسونم .
    خدمت تو ناجا آدم رو پخته تر می کنه . من خودم راضی هستم که تو کلانتری خدمت کردم چون هر چی پدر سوختگی بود رو یاد گرفتم

10. این کاربر از G U L D A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

پیشنهاد می شه معافیت بگیری ( خصوصا الان که دور ور پر از جنگ هستش ) . سعی کن مادرت رو هم ببری یکم خواهش التماس و گریه و زاری که کار از محکم کاری عیب نمی کنه .

1- فکر کنم تو کارت خدمت یه جاش قید بشه یا یه کد خاصی داره برای معاف از رزم و تو استخدام یکم اذیت می کنن . ( دوستم معاف از رزم بود تو استخدام بهش گیر دادن گفتن نمی شه شرایط استخدامش مثل معافیت پزشکی هست )
    2- تو کلانتری و بهتر بگم ناجا نگاه نمی کنن شما معاف از رزم هستی یا نه . نیرو کم باشه ( که هست ) همون کاری رو باید انجام بدی که دیگران ( افراد عادی ) انجام می دن
    پیشنهاد میشه اگه تو سپاه پارتی کلفت داری و کارت سبز بری اونجا . وگر نه بهتره ارتش بری . چون ارتش نسبت به جاهای دیگه قانونمند تره .
    واقعا ممنونم که کمک میکنید و لطف دارید
    واقعیتش من کارت سبز ندارم و پارتی هم در سپاه ندارم اما لیسانس کامپیوتر هستم و قصد دارم رشته پزشکی رو بخونم اونم در ترکیه که نظام وظیفه گیر داده که بدون پایان خدمت امکان تحصیل در مقطع پاینتر نیست!! حالا چرا خدا میدونه
    الان من مجبورم برای ادامه تحصیل این سربازی رو حل کنم الان سوال اینه که تو قانون وظیفه نوشته شده که وسواسی معاف هست که مقاوم به درمان باشه یعنی امکان داره فردا با اسرار ما(مادرم بخوام یا نخوام با من میاد!!!!) طول درمانو به معافیت کامل تغیر بدن اینم بگم که من شورای پزشکی استانمو رفتم که اونو پ سال طول درمان گفتن (به صورت شفاهی به خودم)فردا شورای پزشکی شهرمون یه همون نظام وظیفه میریم تو دست اینا قدرتی هست یا اینا فقط حکم کمیسیون استان و ابلاغ میکنن؟؟
    ممنون میشم بازم راهنمایی بفرمایید

داره خودمونی میشه ehsanla's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

قانون یه چیز می گه واقعیت یه چیز دیگه . داشتیم 10 تا متهم دادن دست یه سرباز
    این کار حماقت محض سرباز بوده چون تمام مسئولیتش با خودشه.

دوست عزیز اطلاعات شما در این مورد اشتباه است.
    پست های قبلی شما هم چاشنی اغراق دارد و در این پست(بند 1) هم همینطور. بنده معاف از رزم بودم و کارتم یک ماهی میشه که اومده و هیچ چیزی توش ننوشته و هیچ کدی هم در مورد معاف از رزمی نداره.
    Last edited by ehsanla; 05-01-2015 at 15:01.

13. این کاربر از ehsanla بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

pm1

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •