اينم افتضاح ما تو كرج : (سرويس 2 مگ!)
![]()
اگه از دانلود شبانه رایگان بتونین استفاده کنین، یعنی لینکهای مستقیم داشته باشین واسه دانلود که بذارین دانلود منیجر براتون دانلود کنه از ساعت 2 تا 7 صبح، من پیشنهاد میکنم یه سرویس محدود 2مگ بگیرین و شبی حداقل 5 تا 6 گیگ رو به راحتی باهاش دانلود کنین.
با 128 محدود در بهترین شرایط و به شرط روشن بودن دائمی کامپیوتر، در کل ماه بتونین 40 گیگ دانلود داشته باشین، اما با این 2مگ محدود حداقل 150 گیگ. ضمن این که هزینهاش هم کمتر از 128 محدوده.
اما اگه لینکاتون مستقیم نیست و خودتون باید بشینین پای سیستم تا بتونین دانلود کنین، که باید همین سرویس 128 نامحدود رو بگیرین.
تست داخلی شما هم شبیه منه. البته چون نمیدونم از کدوم سرور تست گرفتین، نمیتونم زیاد با قطعیت مقایسه کنم. ولی در تستهای دیروزم، در کل پینگ من از سرورای داخلی حدود 70ms بود اما سرعت دانلودم یه کمی بهتر از شما و حدود 4.5 مگابیت در ثانیه بود. ولی همون موقع با IDM از سرورهای خارجی تا 700 کیلوبایت (معادل سرعت 5.5 مگابیت) و از سرور داخلی تا 900 کیلوبایت در ثانیه (معادل سرعت 7 مگابیت) دانلود میتونستم بکنم.
البته خودم که با cmd سرور داخل رو تست میگیرم 50ms هست.
مشکل منم دقیقا همینه قبل اینکه بیام پارس های وب راحت تا 700 با سرویس 1 مگ میشد دان کرد (یعنی مشکل از مرکز مخابراتی نیست) اما پارس فکر کنم کمبود پهنای باند داره کلا, تا الان حتی به 500 هم نرسیده ریت دانلود.
محسن جان واقعا سرعتت تو شب با یک مگ به 100نمی رسه حتی باچند لینک؟
دومگ رو تست نکردی؟
بله. باید یه مشکلی باشه که به پارسآنلاین مربوط میشه. از پشتیبانی مرکزی تو تهران پیگیری کردین این مشکل رو؟
دیروز به 2 مگ ارتقا دادم بابک جان, دیشب سرعت میانگین از 2 تا 4 180 بود از 4 تا 5 هم میانگین 80 بود! از 5 تا 7 هم 180.
نمیدونم واقعا دلیلش چیه؟! یعنی مرکز ما از مرکز فرشچی که شب سرعت 400 میده شلوغ تره؟!
والا جواب درستی که نمیدن... فقط یکیشون مدولاسیون رو برد رو ADSL2+ که الان خطم تا 22 مگ میکشه.
محسن جان ازچه لینک های دان می کنی ؟
چند تا لینک با هم می زاری ؟کانکش ن ها رو16 هستش؟
درضمن این اکانتی که دوستان می فروشن برای ثبات سرعت خیلی خوبه تستش رو بگیر شب اگه خوب بود اونم استفاده کن
از داخل و خارج فرقی نداره 180 بود دیشب با 16 کانکشن. اره امشب تستش میکنم امشب.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)