تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2701 از 3347 اولاول ... 170122012601265126912697269826992700270127022703270427052711275128013201 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,001 به 27,010 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

طبق مطلبی که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته شده عملکرد پلاس در دستگاه شیائومی mi5 مشکل داره و بعیده شما روی این موبایلی که سه تا فرکانس رو هم می تونه تجمیع کنه علامت پلاس رو دیده باشید طبیعتا این باید یک مشکل نرم افزاری هست که ممکنه بعدا با اپدیت درست بشه

Now problem with Mi 5 is the proper deployment of this new technology, it's very fresh but not yet perfect. In fact many Mi 5 users here in the Philippines gets no signal due to the improper integration of the LTE-CA resulting to no signal at all.

The temporary fix is to disable one of the bands which is Band 3 using QXDM, then signal will begin to normalize.

Hope Mi 5 Developers will work on this and give us a good LTE-CA integration in the future updates.

Mitch002 Signing Off!!
    کسانی که گوشیشون روته شاید با این برنامه اطلاعات فرکانس ها رو بهتر ببینن و مدیریت کنند
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 6 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alpha007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نرم افزار ltewatch فقط روی مودم های هوآوی کار میکنه؟
    دی لینک و ... رو چه نرم افزاری شبیه این تغییر فرکانس میده؟

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

نرم افزار ltewatch فقط روی مودم های هوآوی کار میکنه؟
    دی لینک و ... رو چه نرم افزاری شبیه این تغییر فرکانس میده؟

فقط رو هواوی کار میکنه، مودم های دیگه همچین نرم افزاری ندارن، سوالات مربوط به مودم تو تایپیک خودش بپرسید.

Sent from my iPhone using Tapatalk

آخر فروم باز Royce's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

این برنامه مای ایرانسل انگار حالش خوش نیست.حساب کاربری منو نمیشناخت منم از حساب کاربری خارج شدم.الان که میخوام وارد بشم هرچی شمارمو میزنم میگه شماره اشتباه است!!!

داره خودمونی میشه mobile1199's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

این برنامه مای ایرانسل انگار حالش خوش نیست.حساب کاربری منو نمیشناخت منم از حساب کاربری خارج شدم.الان که میخوام وارد بشم هرچی شمارمو میزنم میگه شماره اشتباه است!!!
    تایید میشه با یه گوشی دیگه الان خواستم وارد شم مینویسه no status message in response ... هر چند چیز جدیدی نیست و بارها این مورد تکرار شده

-------------------------------ویرایش--------------------------------

مثل این که اپدیت شده ایرانسل من و یه چیزی به نام کارکرد بهش اضافه کردن (شاید هم جدید نباشه ولی تا الان اصلا فرصت خرید بسته شبانه نداشتم ) .
    Last edited by mobile1199; 14-01-2017 at 06:39.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام یه مشکل دارم گه وقتی اینترنت وصل میکنم همش علامت Hمیره و میاد اما وقتی شروع دانلود میکنم علامتش میمونه و دیگه قطع و وصل نمیشه H یعنی وقتی به صورت بیکار مودمم وصل نت همش قطع و وصل میشه H منم برای گیم میخواستم از پینگش استفاده کنم که با این مشکل با رفتن علامته همش پینگ بالا میره مشکل ازچیه؟مدل مودم D-Link DWM-156

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2016

پيش فرض

سلام یه مشکل دارم گه وقتی اینترنت وصل میکنم همش علامت Hمیره و میاد اما وقتی شروع دانلود میکنم علامتش میمونه و دیگه قطع و وصل نمیشه H یعنی وقتی به صورت بیکار مودمم وصل نت همش قطع و وصل میشه H منم برای گیم میخواستم از پینگش استفاده کنم که با این مشکل با رفتن علامته همش پینگ بالا میره مشکل ازچیه؟مدل مودم D-Link DWM-156
    ۴جی برای گیم مناسب نیست
    من این مشکل شمارو ندارم با این حال نوسال پینگ خیلی زیاده (حداقل منطقه ما که اینطوره، پینگ ۱۰۰ ۱۵۰ تا بالا پایین میشه گاهی وقتا)

گیم فقط سرویس های ADSL, Wireless, TD-LTE به نظر من جواب میده

9. این کاربر از bzr350 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها greatpouya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوستان در نظو داشته باشید که ایرانسل الان شبکه cat 6 داره ولییییی یه چیزی وجود داره و اونم پهنای بانده... . درسته رو ۲ تا فرکانس میده و رو هر کدوم یک کریر ولی کریر اول که روی فرکانس ۱۸۰۰ هست فقط ۱۰ مگاهرتز پهنای باند داره که درواقع کسانی که روی باند ۳ (۱۸۰۰) هستند میتونن تا سقف ۷۵ مگابیت درثانیه(در شرایط عالی) دریافت داشته باشن و ایرانسل روی فرکانس ۲۶۰۰ هم یک کریر با پهنای باید ۱۵ مگاهرتز ارائه کرده که همه اینها به صورت MIMO ارائه میشه که رو این فرکانس(۲۶۰۰) هم میتونید تا سقف حدود ۱۱۲ مگابیت در شرایط عالی دریافت داشته باشید. که درواقع 4g+ این دو فرکانس رو همزمان به استفاده میگیره که پهنای باید ها به ۲۵ مگاهرتز رسیده و throughput یا خروجی ۱۸۳ مگابیت رو میده. در شرایط الان عالی ترین سرعتی که ایرانسل رو ۴جی پلاس میکشه ۱۸۳ مگابیت هست. البته در نظر داشته باشید که واقعا این سرعت رویاییه!!! و در هر کریر امکان اضافه کردن پهنای باند تا ۲۰ مگاهرتز وجود داره و کافیه فقط ایرانسل اراده کنه و اون ۱۰ رو به ۲۰ و ۱۵ رو هم به ۲۰ تبدیل کنه که نهایت سرعت به ۳۰۰ مگابیت میرسه.... . در حال حاضر سرعتی که ایرانسل در شرایط عادی داره ارائه میده ۱۰۰ درصد مث همون سرعتی که مثلا تو امریکا از اپراتورا دریافت میکنن. در نتیجه انقدر ظرفیت این تکنولوژی بالاس که شاید فعلا ایرانسل هیچ نیازی به افزایش پهنای باند نداشته باشه!!! ضمنا مثلا در آلمان به تازگی در مراکز پر جمعیت شهری تا سقف ۳۰۰ مگابیت داره ارائه میشه. که براحتی اون هم قابل ارائه است

این مشکل شبکه بوده که اگر تماس به ۷۰۰ هم میگرفتیم وصل نمیشد به اپراتور... .

معلوم هست چی میگی ؟! 7 مگابیت ؟! قورجی 7مگابیت ؟!

میدونی بیت و بایت چیه ؟! (:
    گوشیتون پشتیبانی میکنه
    زمانی که تحت پوشش TD هم رفتین صد در صد از پلاس میتونن استفاده کنین
    برای من وقتی که فعال شد 4G+ تقریبا 2 هفته دیگش نقشه TD سبز پرنگ شد یجورایی نقشه TD هم نقشه پلاس هم هست
    اگه الانش رو 4g معمولی سرعت خوبی دارین بهتره رو همین تک باند بمونید زمانی که فعال شه نصف میشه سرعتتون چه رو تک باندش و چ روی تجمیع
    شهر ما فقط 4g داره و فعلا پلاس فعال نشده
    ولی شهر بغلیمون پلاس داره
    اونجا تست کردم. وقتی پلاس فعاله سرعتم کمتر از 4g معمولی هست :| نمیدونم چرا
    اره بر عكس هست . [emoji23][emoji23]

Sent from my iPhone using Tapatalk
    میشه بپرسم شما چطوری دستی باند انتخاب میکنید؟
    من مودم D-Link دارم، هرجا گشتم نبود این تنظیم، ولی هر دوباند ۱۸۰۰ و ۲۶۰۰ پشتیبانی میکنه
    یکی از دلایلش که روی h در واقع روی گوشی ها با h+ مشخص میشه نمیمونه و اونجا h میره و روی گوشی h+ به h تبدیل میشه و باعش ایجاد مشکل در بازی هایی مثل کلش رویال اینا میشه، تا اونجا که من تحقیق کردم مربوط به ترافیک بالای شبکه نسل ۳ ایرانسله. نسل ۳ ایرانسل از فرکانس ۲۱۰۰ استفاده میکنه و ترافیکشم خیلی بالاس چون همه ۴جی ندارن. و ظرفیت h+ هم محدوده و دائما بین یوزر ها تقسیم میشه و ... مثلا این مشکل در رایتل نیست به هیچ وجه(نسل ۳) چرا؟؟ چون خیلی کمتر از ایرانسل شلوغه و مشترک کمتر داره و علاوه بر اون شبکه نسل ۳ رایتل تنها شبکه نسل ۳ ایرانه که از ۲ فرکانس پشتیبانی میکنه!! پس اگر هم ۲۱۰۰ ش پر شه یه فرکانس ۹۰۰ باز داره(که ظرفیتش البته از ۲۱۰۰ کمتره) و بنابراین در ۳جی رایتل این مسائل دیده نمیشه. ولی در نسل چهارم بر خلاف رایتل ایرانسل از ۲ فرکانس استفاده میکنه و ترافیکش کمه ولی رایتل فقط از باند ۳(۱۸۰۰Mhz) استفاده میکنه(در نسل ۴).

11. 3 کاربر از greatpouya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان در نظو داشته باشید که ایرانسل الان شبکه cat 6 داره ولییییی یه چیزی وجود داره و اونم پهنای بانده... . درسته رو ۲ تا فرکانس میده و رو هر کدوم یک کریر ولی کریر اول که روی فرکانس ۱۸۰۰ هست فقط ۱۰ مگاهرتز پهنای باند داره که درواقع کسانی که روی باند ۳ (۱۸۰۰) هستند میتونن تا سقف ۷۵ مگابیت درثانیه(در شرایط عالی) دریافت داشته باشن و ایرانسل روی فرکانس ۲۶۰۰ هم یک کریر با پهنای باید ۱۵ مگاهرتز ارائه کرده که همه اینها به صورت MIMO ارائه میشه که رو این فرکانس(۲۶۰۰) هم میتونید تا سقف حدود ۱۱۲ مگابیت در شرایط عالی دریافت داشته باشید. که درواقع 4g+ این دو فرکانس رو همزمان به استفاده میگیره که پهنای باید ها به ۲۵ مگاهرتز رسیده و throughput یا خروجی ۱۸۳ مگابیت رو میده. در شرایط الان عالی ترین سرعتی که ایرانسل رو ۴جی پلاس میکشه ۱۸۳ مگابیت هست. البته در نظر داشته باشید که واقعا این سرعت رویاییه!!! و در هر کریر امکان اضافه کردن پهنای باند تا ۲۰ مگاهرتز وجود داره و کافیه فقط ایرانسل اراده کنه و اون ۱۰ رو به ۲۰ و ۱۵ رو هم به ۲۰ تبدیل کنه که نهایت سرعت به ۳۰۰ مگابیت میرسه.... . در حال حاضر سرعتی که ایرانسل در شرایط عادی داره ارائه میده ۱۰۰ درصد مث همون سرعتی که مثلا تو امریکا از اپراتورا دریافت میکنن. در نتیجه انقدر ظرفیت این تکنولوژی بالاس که شاید فعلا ایرانسل هیچ نیازی به افزایش پهنای باند نداشته باشه!!! ضمنا مثلا در آلمان به تازگی در مراکز پر جمعیت شهری تا سقف ۳۰۰ مگابیت داره ارائه میشه. که براحتی اون هم قابل ارائه است
    بله توی تئوری اینها رو می دونیم اما واقعیت اینه که من با باند سه بین 3 تا 12 مگ می گیرم و خیلی ها هم از عملکرد پلاس رضایت ندارن
    تبلیغ خوبی بود برای ایرانسل البته شک ندارم فعلا ایرانسل بهترین اپراتوره

14. این کاربر از m123f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •