تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2701 از 4105 اولاول ... 1701220126012651269126972698269927002701270227032704270527112751280132013701 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,001 به 27,010 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

درود.

ماکسیموم چقدر طول میکشه تا این کارت پایان خدمت بیاد؟
    برا پیگیری باید بریم نظام وظیفه یا +10 ؟
    سلام باید بری پلیس +10 مال خودم یه هفته بعد از تموم شدن خدمتم اومد یعنی دو هفته پیش

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

درود.

ماکسیموم چقدر طول میکشه تا این کارت پایان خدمت بیاد؟
    برا پیگیری باید بریم نظام وظیفه یا +10 ؟
    قانون خاصى نداره، همش برميگرده به يگان خدمتى شما كه كى مدارك رو فرستاده باشه از پليس +١٠ پيگير باش به محض دريافت مدارك فايل شما توسط نظام وظيفه وضيعت شما از مشمول اعزام به خدمت به پايان خدمت تغيير مي كند

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

3. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ah rad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

والا بچه ها این جور که شما از خدمت وپستاش تعریف میکنید ادم گیر ریگی میفتاد فک کنم خدمتش راحت تر بود
    اما دمتون گرم هرچی خاطره تلخ دارید بگید من با گوش جان میشنوم چراکه میخوام اگه جاهای بد افتادم بدونم شرایط بدتر هم وجود داره واز شکر خدا غافل نشم
    پس هرچی خاطرات سخت از خودتون ودوستانتون دارید بگید.ممنون

5. این کاربر از ah rad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه 4umbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

کسی موزیکایی ک تو رژه گروه موزیک میزنن رو داره واسه دانلود؟

Sent from my HUAWEI G525-U00 using Tapatalk 2

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

والا بچه ها این جور که شما از خدمت وپستاش تعریف میکنید ادم گیر ریگی میفتاد فک کنم خدمتش راحت تر بود
    اما دمتون گرم هرچی خاطره تلخ دارید بگید من با گوش جان میشنوم چراکه میخوام اگه جاهای بد افتادم بدونم شرایط بدتر هم وجود داره واز شکر خدا غافل نشم
    پس هرچی خاطرات سخت از خودتون ودوستانتون دارید بگید.ممنون
    داداش مهم ترین چیز تو خدمت و قبل از اعزام اینه که به شایعه ها توجه نکنی سعی کن با شرایط سخت کنار بیایی و تحملت بالا باشه این دوستان هم که میگن اینجور و اونجور پست دادیم استثنا بودن به عنوان مثال توی سپاه و ارتش یه روز پست میدی به صورت 2ساعت پست 2 ساعت اماده 2 ساعت استراحت همین روال تو 24 ساعت روز بعدش هم off هستی یعنی در اختیار خودت هستی این یه قانونه البته تو بعضی جاها مثل اونجایی که من بودم 2 ساعت پست 4 ساعت استراحت بود بعد از 3 تا 4 ماه هم میری تو قسمتای اداری

8. 2 کاربر از saeedzakhar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

دوستان خدمت جای مناسبی برای مطالعه هست؟
    یعنی میشه اونجا با خودم مثلا 1 کتاب درسی ببرم و توی اوقاتی که بیکارم مطالعه انجام بدم؟
    یا همچین چیزی نیست؟اصن وقت آزاد هست اونجا که بتونم درس بخونم اونجا ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

وقت که داری ولی جو جوری نیست که بتونی درس بخونی

داره خودمونی میشه ehsanla's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

اقا یه سوال دیگه (-:
    سرباز میبری دادسرا فرار کنه مثلا یارو غولی باشه واسه خودش فرار کنه تو باید جرمشی بکشی تا پیدا شه ؟؟؟
    کلا کسایی که مجرم میبرن چه جور تو راه برخورد کنن با مجرمه بهتره خشک و جدی ؟
    خیلی مواظب باشید و اگه میدونید که تنهایی نمیتونید این کارو بکنید.( که قانونا بدرقه متهم باید حد اقل با دو مامور انجام بشه) به هیچ وجه، تاکید میکنم به هیچ وجه زیر بارش نرید.
    من تو دورانم خدمتم دیدم که متهمی که فقط 600 هزار تومن بدهکاری داشت از دست سربازفرار کرد و هیچ کس از اون سرباز حمایت نکرد و فرداش برادران بازرسی و حفا سرباز رو فرستادن دادسرا. بنده خدا سابقه براش درست شد سر هیچ و پوچ. حتی ما سربازا گفتیم که پول میزاریم 600 جور میکنیم و به طلبکار میدیم. اما برادارن حفا که طعمه گیر آورده بودن و میخواستن واسه خودشون عملکرد رد کنن قبول نکردن.
    Last edited by ehsanla; 05-01-2015 at 00:31.

12. 2 کاربر از ehsanla بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

داداش مهم ترین چیز تو خدمت و قبل از اعزام اینه که به شایعه ها توجه نکنی سعی کن با شرایط سخت کنار بیایی و تحملت بالا باشه این دوستان هم که میگن اینجور و اونجور پست دادیم استثنا بودن به عنوان مثال توی سپاه و ارتش یه روز پست میدی به صورت 2ساعت پست 2 ساعت اماده 2 ساعت استراحت همین روال تو 24 ساعت روز بعدش هم off هستی یعنی در اختیار خودت هستی این یه قانونه البته تو بعضی جاها مثل اونجایی که من بودم 2 ساعت پست 4 ساعت استراحت بود بعد از 3 تا 4 ماه هم میری تو قسمتای اداری
    دوست عزیز شما انگار دقت نکردین که تمام کسانی که مال زدند همه از ناجا بودند نه ارتش و سپاه!

دوستان خدمت جای مناسبی برای مطالعه هست؟
    یعنی میشه اونجا با خودم مثلا 1 کتاب درسی ببرم و توی اوقاتی که بیکارم مطالعه انجام بدم؟
    یا همچین چیزی نیست؟اصن وقت آزاد هست اونجا که بتونم درس بخونم اونجا ؟
    از نظر تئوری ممکنه ولی از نظر عملی احتمالش به ثفر میل میکنه.

خیلی مواظب باشید و اگه میدونید که تنهایی نمیتونید این کارو بکنید.( که قانونا بدرقه متهم باید حد اقل با دو مامور انجام بشه) به هیچ وجه، تاکید میکنم به هیچ وجه زیر بارش نرید.
    من تو دورانم خدمتم دیدم که متهمی که فقط 600 هزار تومن بدهکاری داشت از دست سربازفرار کرد و هیچ کس از اون سرباز حمایت نکرد و فرداش برادران بازرسی و حفا سرباز رو فرستادن دادسرا. بنده خدا سابقه براش درست شد سر هیچ و پوچ. حتی ما سربازا گفتیم که پول میزاریم 600 جور میکنیم و به طلبکار میدیم. اما برادارن حفا که طعمه گیر آورده بودن و میخواستن واسه خودشون عملکرد رد کنن قبول نکردن.
    سرباز داشتیم که متهم که یه پیرمرد بود در دادسرا رفته بود دستشویی این هم مشغول سایر پرونده ها بود، جرم طرف یه سر انگشت تریاک بود، فرار کرده بود.

با واسطه دو روز فرصت گرفتن تا طرف را پیدا کنن نشد، سرباز ما چند روز رفت زندان بعد فرمانده پاسگاه با مجرم صحبت کرد که جرم تو سبکه هم سرباز را بدبخت کردی هم خودت را خلاصه طرف اومد خودش را معرفی کرد ولی سرباز ما حدود 1 ماه اضافه خورد و قاضی هم حدود 300 هزار تومن جریمه حکم داد.

===========

درمورد بدرقه متهم من خودم سابقه بدرقه دوبار داشتم البته نه برای دادسرا بلکه برای تست مواد بود، اونم چون شیفتم تموم شده بود، حالت عادی من چون افسر نگهبان و افسر گشت بودم بدرقه نمی کردم ولی متهم را که در تحویل من بود (بازداشت بود) تحویل سرباز میدادم به همراه پرونده.

موقع تحویل ما یه پاراگراف می نوشتیم و سرباز انگشت میزد و میرفت، اون پاراگراف را طوری تنظیم میکردیم که اگه متهم طوری میشد، دستبند و... گم میشد، پرونده کم و یا گم می شد تمامی مسئولیت به عهده تحویل گیرنده بود، حتی مینوشتیم که آموزشهای لازم در مورد بدرقه متهم داده شد.

خاطرات زیاده اینجا که سر صحبت باز میشه یادم میفته و...

14. این کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doctor Splinter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

تا اینجا که یه مقدار با کار ناجا درگیر شدم می بینم که در ناجا به پرسنل وظیفه بها داده نمیشه بر عکس ارتش که همه کارا رو وظیفه ها انجام میدادن و ستون اصلی پرسنل وظیفه بودن
    ولی واقعا زحمتی که پرسنل وظیفه می کشن واقعا زیاده اما به چشم نمیاد!
    فقط ناجا یه خوبی داره اونم اینه که سربازا نیاز نیست بیان صبحگاه ولی تو ارتش اگه صبحگاه نمی رفتیم حسابمون با کرام الکاتبین بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •