سلام باید بری پلیس +10 مال خودم یه هفته بعد از تموم شدن خدمتم اومد یعنی دو هفته پیش
سلام باید بری پلیس +10 مال خودم یه هفته بعد از تموم شدن خدمتم اومد یعنی دو هفته پیش
قانون خاصى نداره، همش برميگرده به يگان خدمتى شما كه كى مدارك رو فرستاده باشه از پليس +١٠ پيگير باش به محض دريافت مدارك فايل شما توسط نظام وظيفه وضيعت شما از مشمول اعزام به خدمت به پايان خدمت تغيير مي كند
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
والا بچه ها این جور که شما از خدمت وپستاش تعریف میکنید ادم گیر ریگی میفتاد فک کنم خدمتش راحت تر بود
اما دمتون گرم هرچی خاطره تلخ دارید بگید من با گوش جان میشنومچراکه میخوام اگه جاهای بد افتادم بدونم شرایط بدتر هم وجود داره واز شکر خدا غافل نشم
پس هرچی خاطرات سخت از خودتون ودوستانتون دارید بگید.ممنون![]()
کسی موزیکایی ک تو رژه گروه موزیک میزنن رو داره واسه دانلود؟
Sent from my HUAWEI G525-U00 using Tapatalk 2
داداش مهم ترین چیز تو خدمت و قبل از اعزام اینه که به شایعه ها توجه نکنی سعی کن با شرایط سخت کنار بیایی و تحملت بالا باشه این دوستان هم که میگن اینجور و اونجور پست دادیم استثنا بودن به عنوان مثال توی سپاه و ارتش یه روز پست میدی به صورت 2ساعت پست 2 ساعت اماده 2 ساعت استراحت همین روال تو 24 ساعت روز بعدش هم off هستی یعنی در اختیار خودت هستی این یه قانونه البته تو بعضی جاها مثل اونجایی که من بودم 2 ساعت پست 4 ساعت استراحت بود بعد از 3 تا 4 ماه هم میری تو قسمتای اداری
دوستان خدمت جای مناسبی برای مطالعه هست؟
یعنی میشه اونجا با خودم مثلا 1 کتاب درسی ببرم و توی اوقاتی که بیکارم مطالعه انجام بدم؟
یا همچین چیزی نیست؟اصن وقت آزاد هست اونجا که بتونم درس بخونم اونجا ؟![]()
وقت که داری ولی جو جوری نیست که بتونی درس بخونی
خیلی مواظب باشید و اگه میدونید که تنهایی نمیتونید این کارو بکنید.( که قانونا بدرقه متهم باید حد اقل با دو مامور انجام بشه) به هیچ وجه، تاکید میکنم به هیچ وجه زیر بارش نرید.
من تو دورانم خدمتم دیدم که متهمی که فقط 600 هزار تومن بدهکاری داشت از دست سربازفرار کرد و هیچ کس از اون سرباز حمایت نکرد و فرداش برادران بازرسی و حفا سرباز رو فرستادن دادسرا. بنده خدا سابقه براش درست شد سر هیچ و پوچ. حتی ما سربازا گفتیم که پول میزاریم 600 جور میکنیم و به طلبکار میدیم. اما برادارن حفا که طعمه گیر آورده بودن و میخواستن واسه خودشون عملکرد رد کنن قبول نکردن.
Last edited by ehsanla; 05-01-2015 at 00:31.
دوست عزیز شما انگار دقت نکردین که تمام کسانی که مال زدند همه از ناجا بودند نه ارتش و سپاه!
از نظر تئوری ممکنه ولی از نظر عملی احتمالش به ثفر میل میکنه.
سرباز داشتیم که متهم که یه پیرمرد بود در دادسرا رفته بود دستشویی این هم مشغول سایر پرونده ها بود، جرم طرف یه سر انگشت تریاک بود، فرار کرده بود.
با واسطه دو روز فرصت گرفتن تا طرف را پیدا کنن نشد، سرباز ما چند روز رفت زندان بعد فرمانده پاسگاه با مجرم صحبت کرد که جرم تو سبکه هم سرباز را بدبخت کردی هم خودت را خلاصه طرف اومد خودش را معرفی کرد ولی سرباز ما حدود 1 ماه اضافه خورد و قاضی هم حدود 300 هزار تومن جریمه حکم داد.
===========
درمورد بدرقه متهم من خودم سابقه بدرقه دوبار داشتم البته نه برای دادسرا بلکه برای تست مواد بود، اونم چون شیفتم تموم شده بود، حالت عادی من چون افسر نگهبان و افسر گشت بودم بدرقه نمی کردم ولی متهم را که در تحویل من بود (بازداشت بود) تحویل سرباز میدادم به همراه پرونده.
موقع تحویل ما یه پاراگراف می نوشتیم و سرباز انگشت میزد و میرفت، اون پاراگراف را طوری تنظیم میکردیم که اگه متهم طوری میشد، دستبند و... گم میشد، پرونده کم و یا گم می شد تمامی مسئولیت به عهده تحویل گیرنده بود، حتی مینوشتیم که آموزشهای لازم در مورد بدرقه متهم داده شد.
خاطرات زیاده اینجا که سر صحبت باز میشه یادم میفته و...
تا اینجا که یه مقدار با کار ناجا درگیر شدم می بینم که در ناجا به پرسنل وظیفه بها داده نمیشه بر عکس ارتش که همه کارا رو وظیفه ها انجام میدادن و ستون اصلی پرسنل وظیفه بودن
ولی واقعا زحمتی که پرسنل وظیفه می کشن واقعا زیاده اما به چشم نمیاد!
فقط ناجا یه خوبی داره اونم اینه که سربازا نیاز نیست بیان صبحگاه ولی تو ارتش اگه صبحگاه نمی رفتیم حسابمون با کرام الکاتبین بود![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)