تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2701 از 4428 اولاول ... 1701220126012651269126972698269927002701270227032704270527112751280132013701 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,001 به 27,010 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

برای اینترنت 128 نا محدود کدوم شرکت بهتره؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

پس چرا تک کانکشن با اسپید تست برای من حدود 100 هست اما موقع استریم حدود 30 ؟! یه تفاوت عظیمی داره
    بستگی به سرورهای مخاطب، کیفیت دسترسی اونا به اینترنت و پروتکل‌های مورد استفاده هم داره. در ضمن، به کشوری و شهری که سرور مخاطب توش قرار داره هم خیلی بستگی داره. البته یه قسمت عمده‌ای از مشکل واسه ایرانی‌ها انواع و اقسام ف ی ل ت ر ی ن گی هست که دولت داره روی اینترنت اعمال می‌کنه. به این راحتی نمی‌شه گفت. من نمی‌گم که اسپیدتست معیار خوبی از کیفیت دسترسی به اینترنت هست یا نه. ولی وقتی شما از 10 تا سرور خارجی تو کشورهای اروپایی و آمریکا تست بگیری و نتیجه میانگین یه عددی بشه ولی مثلاً از یه سایتی که به طور خاص یه سرویس مولتی‌مدیا رو ارائه می‌کنه نتونی یک سوم اون سرعت رو هم بگیری به نظرم اینجا یا سرور او سایت مولتی‌مدیا مشکل رو اضافه‌تر کرده یا تنظیماتی که دولت ما برای استریم انواع مدیا تو اینترنت گذاشته یا آخر سر محدودیت‌های بیشتری که یه ISP مثل پارس‌آنلاین می‌گذاره.

مشکلات زیرساختی تو کشور ما بدجوری باعث می‌شه که ما تجربه ناخوشایندی از گردش تو فضای اینترنت داشته باشیم. این یه بخشیش به ISP‌ها برمی‌گرده، یه بخش عمده‌ی دیگه‌اش به سیاست‌های دولت و زیرساخت‌هامون. مثلاً بیشترین مشکل برای پروتکل امن ssl یا https که اینجا خیلی از دوستان بهش اشاره می‌کنن، عمدتاً به سیاست‌های دولت برمی‌گرده، نه ISP. البته قبول دارم که ظاهراً پارس‌آنلاین یه قدم از دولت هم تو این زمینه‌ها جلوتره بنا به ادعای خودش.

3. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

برای اینترنت 128 نا محدود کدوم شرکت بهتره؟
    این جور کلی نمی‌شه اظهار نظر کرد. بستگی به شهر و منطقه مخابراتیتون داره. همین طور به این که اینترنت نامحدود 128 رو بیشتر برای چه نوع کارهایی می‌خواید استفاده کنید؟ وبگردی، بازی، دانلود، ... ضمن این که کمتر کسی پیدا بشه که سرویس 128 نامحدود همه شرکت‌ها رو استفاده کرده باشه که بتونه به سؤال شما جواب بده.

به نظرم بهتره شما به تالارهای اختصاصی هر شرکت (مثل همین که مال پارس‌آنلاینه) مراجعه کنید و اونجا ضمن خوندن نظرات دیگران (البته با کمی احتیاط، چون اینجور جاها اغلب نظرات رو کسانی می‌نویسن که مشکلاتی با سرویسشون دارن) درباره کیفیت سرویس 128 نامحدود همون ISP سؤالتون رو مطرح کنین.

در مورد سرویس 128 نامحدود پارس آنلاین، طبق اظهار نظرهای دوستان و اطلاعیه‌های خود شرکت، تا 10گیگ ترافیک سرعت حدود 1.5 مگابیت در ثانیه (10 تا 12 برابر سرعت اسمی) است. اما اگه ترافیک مصرفی از این حد بگذره، سرعت می‌آد روی سرعت اسمی 128.

راجع به سرعت واقعی موقع استفاده و کیفیت سرویس دوستانی که داشتن نظر دادن. اما خیلی بستگی به شهر و مرکز مخابراتی شما هم خواهد داشت.

5. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M0hsen3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

الان خطم رو 9 مگ هست اما نمیدونم چرا تو تایم های خلوت هم حتی تا 5-6 مگ نمیره انگار لیمیت هست کلا رو همون 4مگ
    Last edited by M0hsen3D; 15-12-2013 at 09:10.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

فکر کنم با تغییر مدولاسیون(اگر درست نوشته باشم) مودم پینگ رو پایین بیارین و در نتیجه وضعتون بهتر بشه.
    الزاماً ممکنه نتیجه خوبی به بار نیاره. سرویس من اوائل با مدولاسیون ADSL G.DmT و داون‌استریم 4مگابیت تنظیم شده بود. پینگم از سرورهای داخلی حدود 30ms و از گوگل حدود 250ms بود و snr داون‌استریم هم روی 27 تا 28 db. بعدش بدون تغییر مدولاسیون داون‌استریمم رو روی 9مگابیت بستن، پینگم از همون سرورهای داخلی به حدود 70ms افزایش پیدا کرد و از گوگل هم به حدود 280 تا 300 ms. تازه snr داون استریمم هم اومد روی 7 db. یعنی نویز خطم افزایش پیدا کرده بود که البته طبیعیه، چون محدوده فرکانسی سیگنال افزایش پیدا کرده بود.

بعد از یه چند وقتی، مدولاسیون رو به ADSL2+ ارتقا دادن خودشون، با همون 9مگابیت. پینگم که تغییری نکرد. فقط snr داون‌استریمم یه کمی بهتر شد و رسید به 13 db. البته اینم بگم که الآن آپ‌استریم خطم از 1024 قبلی به 508 کاهش پیدا کرده.

یه نکته دیگه. با وجود این که تو مودم من می‌شه نوع مدولاسیون رو انتخاب کرد، اما ظاهراً پارس‌آنلاین از طرف خودش این امکان رو به کاربرا نمی‌ده که خودشون مدولاسیون رو تغییر بدن. چون من هر کدوم از گزینه‌ها رو که انتخاب می‌کردم، باز هم روی همون مدولاسیونی که پارس‌آنلاین تنظیم کرده بود، ست می‌شد.

8. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

الان خطم رو 9 مگ هست اما نمیدونم چرا تو تایم های خلوت هم حتی تا 5-6 مگ نمیره انگار لیمیت هست کلا رو همون 4مگ
    نتیجه تست اسپید‌تست شما از سرور آمستردام که خیلی عالیه. شما از این سرور پینگ 181ms داری. من از سرورهای خارجی زیر 250ms پینگ نمی‌گیرم. سرعت دانلودتون (تک‌کانکشنه) شما هم که خیلی خوبه. 3مگابیت! به نظرم خیلی وضعیت خوبی دارین.

از یه سرور داخلی هم تست بگیرین، نتیجه‌اش رو اینجا بذارین.

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

نتیجه تست اسپید‌تست شما از سرور آمستردام که خیلی عالیه. شما از این سرور پینگ 181ms داری. من از سرورهای خارجی زیر 250ms پینگ نمی‌گیرم. سرعت دانلودتون (تک‌کانکشنه) شما هم که خیلی خوبه. 3مگابیت! به نظرم خیلی وضعیت خوبی دارین.

از یه سرور داخلی هم تست بگیرین، نتیجه‌اش رو اینجا بذارین.
    اره خوبه اما من انتظار سرعت بالاتر از 4 مگ رو داشتم

تست از ایران

پروفشنال alex_love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

اره خوبه اما من انتظار سرعت بالاتر از 4 مگ رو داشتم

تست از ایران
    چه سرویسی گرفتید ؟

12. این کاربر از alex_love بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سرویسم 2 مگ محدود هست.

14. 2 کاربر از M0hsen3D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

این جور کلی نمی‌شه اظهار نظر کرد. بستگی به شهر و منطقه مخابراتیتون داره. همین طور به این که اینترنت نامحدود 128 رو بیشتر برای چه نوع کارهایی می‌خواید استفاده کنید؟ وبگردی، بازی، دانلود، ... ضمن این که کمتر کسی پیدا بشه که سرویس 128 نامحدود همه شرکت‌ها رو استفاده کرده باشه که بتونه به سؤال شما جواب بده.

به نظرم بهتره شما به تالارهای اختصاصی هر شرکت (مثل همین که مال پارس‌آنلاینه) مراجعه کنید و اونجا ضمن خوندن نظرات دیگران (البته با کمی احتیاط، چون اینجور جاها اغلب نظرات رو کسانی می‌نویسن که مشکلاتی با سرویسشون دارن) درباره کیفیت سرویس 128 نامحدود همون ISP سؤالتون رو مطرح کنین.

در مورد سرویس 128 نامحدود پارس آنلاین، طبق اظهار نظرهای دوستان و اطلاعیه‌های خود شرکت، تا 10گیگ ترافیک سرعت حدود 1.5 مگابیت در ثانیه (10 تا 12 برابر سرعت اسمی) است. اما اگه ترافیک مصرفی از این حد بگذره، سرعت می‌آد روی سرعت اسمی 128.

راجع به سرعت واقعی موقع استفاده و کیفیت سرویس دوستانی که داشتن نظر دادن. اما خیلی بستگی به شهر و مرکز مخابراتی شما هم خواهد داشت.
    بیشتر برای دانلود میخام

16. این کاربر از computera13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •