برا ما که مشکلی نداشته اما دوستان میگن محض اطمینان نگیرین از اونجا ممکنه در بیاد از جا : دی
-----
جدیدا خبری نیس ؟!
این بازی جدید که میگن آپدیت توشه چجوریه ؟!برا کینکت ه ؟!
ال تی - داشبوردی چیزی نیومده ؟! امن و امانه؟
برا ما که مشکلی نداشته اما دوستان میگن محض اطمینان نگیرین از اونجا ممکنه در بیاد از جا : دی
-----
جدیدا خبری نیس ؟!
این بازی جدید که میگن آپدیت توشه چجوریه ؟!برا کینکت ه ؟!
سلام
نه ! برای چی گیر کنه!فقط یه مشکلی داره بازیش و اون هم دیر لود شدن تکسچر هاست که با ریختن بازی روی هارد طور کامل حل میشه!
میخوام بدونم اگه یه نفر 1.91 با داشبورد 13146 داشته باشه و از رو دیسک Bodycount آپدیت(13599)کنه تکلیفش چیه!ببینید کلا خاصیت این دو داشبرد آخر فلش کردنه زیاد هم بعد قضیه13146دنبالش نکردن مردم صاف رفتن1.91ریختن...شما هم خب چی کار داری اول فرم ور اصل بعد13599بهد1.91بریز دیگه...چون به احتمال خیلی خیلی زیاد با این کار شما فلگ و فلش میشه به فرم ور اصل
Bodycount هست که برا کینکت نیست!یه بازی اکشن اول شخصه از سازنده های Black.......این بازی جدید که میگن آپدیت توشه چجوریه ؟!برا کینکت ه ؟!
احتمالا بقیه بازی های جدید هم(Driver-Spacemarine-GeoW3)هم داشبورد جدید بخوان که در این صورت LT 1.91 اجبازی میشه!
ویرایش:
یه سرچ کردم مثل اینکه مشکلی بوجود نمیاره ولی بازم 100% مطمئن نیستم!میخوام بدونم اگه یه نفر 1.91 با داشبورد 13146 داشته باشه و از رو دیسک Bodycount آپدیت(13599)کنه تکلیفش چیه!
Last edited by Leon-117; 27-08-2011 at 21:58.
نه خداییش این گه سوالیه..
من اصلا قصط بی احترامی ندارم فقط خواهش میکنم از این جور پست ها ندید فرقی نداره که از کجا بگیرید ولی خب چی کار دارید از کلش بگیرید یا.......خب چه کاریه این سوال آخ
ببینید 1.91حتی با13599هم واجب نمیشه با1.9هم میشه13599رو ریخت چیزی هم نمیشه.....
----------
بعد 1.91ریختن آپدیت داشبرد(به احتمال خیلی زیاد فلش مشکلی پیش نمیاد)ولی شما حتما دویاره این پروسه رو انجام بده...ولی با این حال فکر نمیکنم کسی با1.91داشبرد13146 داشته باشه چون کلا1.91برای13599اومد که اون6بازی اجرا بشه دوباره........
حالا من چرا میگم فردی با همچین موقعیتی(1.91با13146)دوباره بریزه:خب چون احتمال فلگ شدنم هست و اینم باید در نظر گرفت......
در کل فکر نمیکنم همچین چیزی بوده باشه)))
نه داشبردی نه فرم وری فعلا امن و امانه ولی ماکروسافت داشت بد میکوبید ها شاید آرامش قبل طوفانه یهو دیدی یه آپدیت دادc4evaموند توش..![]()
سلام
من تو فکر خرید Xbox هستم ! کاری هم با Live ندارم ! لطفا راهنمایی کنید که کدوم مدل ارزش خریدن داره و دردسرش کمتره !
سلام دوستان
من توی فکر زدن یه گیم نت هستم و چند تا سوال داشتم از دوستان خواهش میکنم سوالاتم رو جواب بدن
1 : کدوم مدل ایکس باکس به درد گیم نت میخوره؟
2: قیمت مدل اسلیم و ارکید کپی شده چقدر هستش؟
3: برای گیم نت ایکس باکس رو ترجیح میدید یا PC رو؟
4 : ایا ایکس باکس مثل پی سی برای بازی هایی مثل کانتر شبکه میشه؟
5 : قیمت ها بعد از تموم شدن تابستون پایین میاد؟
پیشاپیش ازتون ممنونم![]()
واقعا متاسفم برای این تاپیک که داره به کجا کشیده میشه!!!
هرچه اسپمره ریخته اینجا همش سوال های تکراری می کنن / جواب های تکراری میدن
طرف اکانت قبلیش به خاطر اسپم بن شده یه اکانت دیگه با همو اسم ساخته یه 2 ام آخرش تو یه روز 26 تا پست ؟ به خاطر اینکه لولت بره بالاتر یه پروفشنال بزنن کناره اکانتت تاپیک رو به گند می کشی.
روزی 10 صفحه این تاپیک باید بره جلو ؟ واقعا این همه سوال پیش میاد برات ؟
از 10 تا پست یه پیج 5 تاش اسپم که همشم مربوط به یه یوزه ! مراجعه شود به صفحات قبل !
report داده شد
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
برای اینکه پست اسپم نشه :
1 : آرکید
2: به این تاپیک مراجعه شود
3: اگه محد.دیت بودجه نداری مسلما pc بهترهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
4:برای کانتر نه!
5:بله پایین میاد البته نه زیاد! شما رو 20 تومن حساب باز کن
Last edited by behexen; 28-08-2011 at 02:26.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)