فکر کنم با تغییر مدولاسیون(اگر درست نوشته باشم) مودم پینگ رو پایین بیارین و در نتیجه وضعتون بهتر بشه.
فکر کنم با تغییر مدولاسیون(اگر درست نوشته باشم) مودم پینگ رو پایین بیارین و در نتیجه وضعتون بهتر بشه.
نه دیگه آپارات که داخلیه اینا هم تا بتونن نت داخلی رو خوب می کنن. هر سایت خارجی ! از یوتیوب بگیر تا کلا هر چی از مرز اونور باشه
همه این مسائل اوکی هست مشکل از خود پارس آنلاینه بدونه شک .
خوب بدون شک پارس یکی از شرکت هایی هست که پینگش برای سایت های خارجی شدیدا بالاست ! ولی تو دیدن سایت هایی مثل یوتیوب کیفیت شیلتر فکن هم مهمه ! هر چند که حق با شماست و این خانه از پای بست ویران است !!!
اصلا میگم شکی به هیچی جز پارس آنلاین ندارم . من با وایمکس و رایتل با همون سرعت اسمی بدون مشکل استفاده میکنم اما پارس آنلاین با سرعت اسمی 512 در حد 256 استریم میشه !
گل بگیرن پارس سرعت دانلود من با اینترنت 512 20kb یعنی چی اخه به کی باید گفت اینارو
گل بود به سبزه نیز آراسته شد . با اسپید تستم ترکید دیگه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سایت testmy.net بهتون اجازه میده تک کانکشن یا مولتی کانکشن تست کنید . این هم ببینید باز در اثبات حرفای من :
تک کانکشن :
![]()
Download :: 338 Kbps 42 kB/s
Your Speed :: 338 Kbps
57% slower than your [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 784 Kbps
57% slower than your [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 784 Kbps
46% slower than the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 629 Kbps
مولنی :
![]()
Download :: 1.3 Mbps 164 kB/s
Your Speed :: 1.3 Mbps
68% faster than your [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 784 Kbps
68% faster than your [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 782 Kbps
110% faster than the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 626 Kbps
دوستان این کانکشن رو بگیرید :
user , pass : test
سرور ایران هست ، با هر دو سرور تست کنید و وصل بشید ببینید پینگ و سرعتتون بهتر نمیشه ؟
واسه من که خیلی تاثیر میزاره
Sent from my iPhone using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الآن دیگه 100% به این نتیجه رسیدم که سرعت روزانه و شبانه یکسان برا سرویس های 2 مگ هست.
من خودم 1 ماه پیش 128 گرفتم چند شبی عالی بود ، ولی بعد حدود 3 هفته سرعت از 30 کیلو بالاتر نرفتِ و نمیره.
اونم احتمالا برا گول زدن بودِ.
خلاصه گول این حرف را نخورید که پارس شبانه و روزانه اش یکسان هست.
مرکز مخابراتیم هم می دونم شلوغ نیست.
اینجا اصفهان خاک بر سرت پارس![]()
Last edited by M.Sadegh.M; 15-12-2013 at 03:13.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)