بابا خوب مینویسه(پایین اپرا)
بابا خوب مینویسه(پایین اپرا)
اینجا دوباره ایرانسل قطع شده بهشم که زنگ می زنی میگه invalid phone number ! چرا جمعه ها این طوری میکنن اینا؟!
Last edited by vahooli; 25-05-2007 at 13:15.
خوب مشکل همینه اون چیزی که مینویسه با چیزی که داونلود و سند میکنه فرق میکنه
توضيح زیاد داره فعلا وقتش نیست![]()
مسخره شورش را در آورده این ایرانسل ... تا حالا نزدیک به 7 ایمیل زدم برای مشکل تماس از تلفن ثابت ولی میگه مشکل از ما نیست میگم درست از شما نیست ولی نباید برای حل آن تلاش کنید میگه مخابرات اصفهان به حرف ما گوش نمی کنه ... اما مشکل تالیا کاملا حل شده و سریع می گیره من هفته پیش تماس گرفتم با تالیا و گفتم این مشکل را و گفت تا هفته آینده درست میشه که همین طور هم شد ولی ایرانسل فقط بلد هست بهانه بیاره ... تالیا به مراتب اپراتور قابل اعتماد تری نسبت به ایرانسل هست قول دروغ و چرت و پرت هم به کسی نمیده و تبلیغات آنچنانی و دروغین هم راه نمی اندازه مثل بعضی ها ... در ضمن وقتی با تالیا تماس گرفتم درباره پوشش شبکه هم سوال کردم و گفت تا آخر شهریور 250 تا شهر جدید مهم تحت پوشش قرار می گیره ... یک خوبی دیگه تالیا اینکه که sms آن با اپراتور اول هیچ مشکلی نداره هم راحت می گیره و هم راحت می فرسته ... تا حالا نشده حتی یک sms من نرسه ...
سلام اینجا بروجرد پوشش ایرانسل قطع شده از دیروز پنج شنبه تا امروز جمعه مورخ 1386.3.4
Last edited by Dr.Dolfin; 25-05-2007 at 13:50.
مسعود جون من میگم بیا با بقیه برو بچ اصفهان بریم دهن این مخابراتا سرویس کنیم.بالاخره نمی تونن که هی همین طور پشت گوش بندازن که.اگه یه اقدام مناسبی کنیم حل میشه.مثلا می تونیم بریم به شهردار بگیم یا کلی کار دیگه...
من پایه هستم ... کی قرار بذاریم ؟؟ اصلا چطوره یک نامه بنویسیم بدیم رییس جمهور محترم و مردمی تا کار را حل کنند ؟؟ اما این مخابرات اصفهان به این راحتیا این مشکل را حل نمی کنه چون اسپادان بازار کارش می خوابه ... همین اپراتور با 40 هزار تا مشترک برای مخابرات اصفهان 20 میلیارد تومان در سال سود داره ... تازه هنوز این اسپادان مسخره محدودیت زمانی هم حذف نکرده !!!!!
خاک بر سرشون این یعنی چی؟ جناب سی دی رایتر آیا همچین حقی دارن؟ چرا این مملکت ما اینقدر آشغاله؟
اقا مسعود جدیدا اس ام اس های ایرانسل رو امتحان کردی؟ من که از دیشب مشکل اس ام اسم حل شده البته مشکل شما شاید از اصفهان باشه به دلیل پوشش ناقص.
تو که باز داغ کردی
تو یه بار اشتباه کردی بازم داری اشتباه میکنی
با هر خطی که تماس میگیری اون مسئول بر قراری تماس هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)