مال من که نشون میده. من رفتم تو پیکچر بعد view modeرو گذاشتم روی list. این کارو کردم تا صفحه خیلی بره پایین.من 539 تا عکس دارم ولی بازم نوار اسکرول رو نشون داد.
مال من که نشون میده. من رفتم تو پیکچر بعد view modeرو گذاشتم روی list. این کارو کردم تا صفحه خیلی بره پایین.من 539 تا عکس دارم ولی بازم نوار اسکرول رو نشون داد.
من دقيقا يادم نمياد
ولي فكر كنم اولاش داشت
بعدا كه تم و .. نصب كردم غيبش زد
دوستان ديگه بگين در گوشيهاي شما هست يا نيست ؟
سلام
مشكلتون بخاطر خرابي فايل لايوت است اين فايل پايينو دانلود كن بعد با setool2lite بريز تو گوشيت درست ميشه
راستي بازم ميگم اون مشكل نشون ندادن فيلم تو گوشي بخاطر فريم وير و تو فريم ويراي جديد نيست R1KG001
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by marn; 25-12-2007 at 12:47.
منم اين مشكل دارم ولي زياد مهم نيست![]()
منم با اين نظر موافقم
تشكر دوست عزيز![]()
اگه بکاپ بگیرم بعد از مستر ریست یا فلش صداها مثلا SMS Alert ها قابل بازگشتند؟
اگه جواب این مشکل رو هم بدین ممنون میشم
وقتی گوشیم رو به شارژ میزنم نشون میده که پر شده ولی وقتی اون رو جدا میکنم دوباره به حالت اول برمیگرده و در ضمن گوشیم هم بعضی وقتها خودش خاموش میشه...!!!!
Last edited by E-Masood; 25-12-2007 at 18:30.
اگه بتونی با update service اپدیت کنی که خیلی بهتره . اخرین ورژن واسه گوشیت رو نصب میکنه .
وقتی فلش میکنی تمام SMS alert ها با فریمور جدید میان تو گوشی.اگه بکاپ بگیرم بعد از مستر ریست یا فلش صداها مثلا SMS Alert ها قابل بازگشتند؟
اگه میخوای با update service آپدیت کنی حتما باید ADSL داشته باشی وگرنه با dial up گوشیت به فنا میره
حالا فریمور های جدید اون قدری نسبت به قبلی ها تفاوت دارند که آپدیتشون صرف کنه؟!
در ضمن توی اینباکسم چند صد تا sms دارم هی پیغام میده که 95 از اینباکس پر شده نمیشه ظرفیت اینباکس رو زیاد کرد؟
دوستان سلام
من برنامه ی my phone explorer رو دانلود و نصب کردم اما گوشیم رو پیدا نمیکنه... هم کابل usb و هم بلوتوث رو امتحان کردم ولی گوشی رو پیدا نکرد(no device found) ... به نظرتون مشکلش چی میتونه باشه؟
پیشاپیش ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)