البته من اونجا اکانت نداشتم ولی از نوامبر تا حالا با خیلی از isp ها مشکل داره. با یه ------ میتونین بازش کنین و حتما یه بار login کنین. امیدوارم اکانتتون disable نشده باشه چون شنیدم حدود 60k اکانت رو disable کردن.
البته من اونجا اکانت نداشتم ولی از نوامبر تا حالا با خیلی از isp ها مشکل داره. با یه ------ میتونین بازش کنین و حتما یه بار login کنین. امیدوارم اکانتتون disable نشده باشه چون شنیدم حدود 60k اکانت رو disable کردن.
آقایون سایتهم واسه شما فی>>لتر شده؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ای بابا.........من تموم سرو کارم با این سایت بود.![]()
ثبت نامش بازهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از دستش ندین
بازم ازما گفتن
دوستان کسی دعوتنامه Demonoid داره واسه من بفرسته؟
PMed...........
واقعا اینها چی فکر می کنن خدا عالمه
حتی منم دیگر وارد محدوده دور زدن شدن با این کاراشون.
بجای اینکه وقت و هوش و دانشی که دیگران می خوان در اختیار همدیگر قرار بدن بشه باید صرف پیچ زدن موانعی که اینها ایجاد می کنن بشه.
اینجوری پیش بره حجم اطلاعات مفید به مرور کم میشه به خاطر موانعی که ایجاد می کنند.
از دست دادیم
معموات تو سرچ ها سرچ بر اساس نام یوزر موجود است .
اگر نبود می تونی با مراجعه به پروفایل ان یوزر فایل های تورنتی که اپلود کرده رو پیدا کنی.
خوب ولی من که نمی دونم چه شرکت هایی هستن
لیست شرکت هارو باسه من بنویس
نمی تونی بپرسی نماینده کدوم شرکت هستن؟![]()
ایندفعه زنگ زدم و یا رفتم می پرسم...نمی تونی بپرسی نماینده کدوم شرکت هستن؟![]()
راستی دوستان این دعوتنامه های دمونید چطور می یاد ؟واسه من 0زده...
پس از یک مدت فعالیت و ثبت مقداری ارسال به مرور دکمه ساخت دعوت نامه فعال میشه و می تونی هر چند وقت یکبار دعوت نامه بسازی و به دیگران بدی.
پ ن :
یادت نره ها
من دنبال چندتا یوزر خوب برای آهنگ و موزیک ویدئو های خارجی می گردم.معموات تو سرچ ها سرچ بر اساس نام یوزر موجود است .
اگر نبود می تونی با مراجعه به پروفایل ان یوزر فایل های تورنتی که اپلود کرده رو پیدا کنی.
skirgsk کارش خوب بود که متاسفانه همه تورنت هاش رو پاک کرد.
شما یوزری رو برای این کار نمی شناسی؟
من تو کار موسیقی نیستم....پوزش
یک سوال داشتم
شما هایی که از یک گروه خاص معمولا منابعی که می خواین می گیرین دلایل خاصی داره این کارو می کنین؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)