این مخابرات عاطف هم اعصاب آدم رو خرد میکنه. کابل رو کشیدن اومدن فیوژن زدن و تحویل دادن. الان 10 روزه هی میرم مخابرات برای تنظیم مودم و رئیس میگه تنظیماتش نیومده هنوز. نمیدونم این تنظیماتش از کجا میخواد بیاد. پیاده هم اومده بود رسیده بود تا الان.
این مخابرات عاطف هم اعصاب آدم رو خرد میکنه. کابل رو کشیدن اومدن فیوژن زدن و تحویل دادن. الان 10 روزه هی میرم مخابرات برای تنظیم مودم و رئیس میگه تنظیماتش نیومده هنوز. نمیدونم این تنظیماتش از کجا میخواد بیاد. پیاده هم اومده بود رسیده بود تا الان.
دوست عزیز سیم کشی مجتمع ما 8 دی 98 تمام شد و 15 اسفند 98 بالاخره سویچ دادن و وصل شد. امیدورام نخوان این بلا رو سرتون بیارن ولی از مخابرات بی برنامه تر و بی در پیکرتر نداریم.
پینگ جدیدا بهتر شده:
![]()
سرویستون تو پنل مخابرات چیه؟
سرعت ها رو بر اساس زیر میبندن:
سرعت سرویس (Mb) ----> سرعت روی فیبر (Mb)
2 ---------------------------------> 20
4 ---------------------------------> 20
8 ---------------------------------> 30
16 -------------------------------->50
20 -------------------------------> 120
30 -------------------------------> 150
50 -------------------------------> 300
Last edited by بهار سامانه شرق; 12-07-2020 at 23:08.
مرکز عاطف vdsl الان ارائه میده به مشترکینش؟
والا آخرین بار که من پرسیدم فقط میگفتن به یه ساختمون تو سه راه تهرانپارس میدن اسم ساختمونه یادم نیست الان. این سوال رو تقریبا 3 ماه پیش من پرسیدم. نمیدونم الان پیشرفتی داشته یا نه.
تو پنل 16Mbs هست
یکی از دوستام تو مخابراته گفت برای تو رو 200Mbs بسته شده.
52.94.17.74 سرور آلمان بتل v
از اینم بی زحمت پینگ بگیر.برا من که 77-80 میده.البته بعد از هزاربار رستارت مودم تا به رنج ip خوب وصل بشه
عه مگه عاطف فیبر میده؟؟ من یه ساله اونجا زنبیل گذاشتم فیبر رو که نمیده vdsl هم فقط تا فاصله 400 متری مخابرات میده.
کم و بیش میدن.
Last edited by mgha; 14-07-2020 at 12:46.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)