امتیاز باشگاه مشتریان پارس آنلاین شوما را خریداریم.
باتشکر از برنامه خوبتون
امتیاز باشگاه مشتریان پارس آنلاین شوما را خریداریم.
باتشکر از برنامه خوبتون
اوراکل همون شاتل نیست؟
پ.ن: راستی داتک هم رو شبانه 90 درصد تخفیف میده...
پیشگامان هم انگار شبانه داره ولی نمیدونم چجوریاس دقیقا...
چرا برای شبانه نامحدود 2-7 همراه اول نمیگیری؟
من خودم خیلی شبانه دانلود نمیکنم.. های وبم بخاطره فشفشه گرفتم... ولی نمی دونستم فشفشه هاش همه نم کشیده!!!
برا من تک کانکشن مهمه... پارس دیگه پورت نداره تو منطقه ما واسه همین احتمالا از صبا بگیرم ببینم چطوره....
بازگشت همه به سوی پارس آنلاین است . پوت پارس میفروشم چند میخری؟صبا هم تک کانکشنش به نظر خوب نمیاد یه سر هم اونجا بزن
![]()
فشفشه هاش نم نکشیده این مواد آتش زاش ریخته فقط آهن وسطش مونده![]()
پیشگامان بدک نیست اما اولا سرعتش شبانش پایین اومده. دوما قیمتاش برای کاربر پر مصرفی مثل من داغونه ! مثلا پارس 30 گیگ ماهانه 512 رو میده 68800 تومن اونوقت تو پیشگامان 22 گیگ میشه 78500 سوما که سرویس های جشنوارش شبانه نداره و چهارما که سرویس های ارزون حجم پایینشم هم شبانه ندارن پنجما که سرویس های نیمه ارزون متوسط حجم رو هم ممکنه بهت بگن تو منطقه مخابراتی شما نداریم !
صبانت هم بدک نیست اما بامبول توربوشارژ گذاشته ! که امیدوارم اونچیزی که من فکر میکنم نباشهظاهرا موقعی که حجم توربوشارژ بخری تا 12 مگ سرعتت باز میشه ولی مگه باقی اوقات سرعت رو چنده ؟!!!
کلا الان اگه دقیق نگاه کنی میبینی پارس به نسبت بیشتر سرویس دهنده ها ارزونتر درمیاد !
من خودمم مصرف روزانم بالاست... توی سرویسای حجمی همیشه بهترین قیمت مال پارس بوده 4-5 سال پیشم که من اومدم پارس به خاطر همین بود که حجم بالاش ارزون درمیومد... البته الان فکر کنم برا کسی که مصرفش بالا باشه سرویس آرت شاتل از همه بهتر باشه البته اگه فرض کنیم تک کانکشن شاتل مثل پارس باشه....
پیشگامان یه بدی که داره اینه که زیاد معروف نیستش و فکر کنم جدیدا فعال شده باشه... معلوم نیست چند ماه دیگه چه وضعی داشته باشه همین های وب اون اولا که اومده بود تک کانکشنش خیلی از پارس آنلاین بهتر بود طوری که نزدیک بود من پارسو تخلیه کنم... ولی حالا خودت میبینی که به چه روزی افتاده...
صبا کلا سرویساش رو سرعت پایین میبنده مثلا 1 مگو رو 3 میبنده اون شارژ توربوشم فکر کنم مال همینه ....
والا الان بدجوری موندم... سرویسمو با نیترو 5 روز تمدید کرده بودم که اونم فردا تمومه... یه کم نگرانم که این کندی سرعت های وب به خاطر مشکلات زیر ساخت باشه و جای دیگه هم همینطوری باشه...
پورتتو ازت میخرم به شرطی که بعدش بیای از های وب بگیری... تازه میگن برای چهارشنبه سوری ترقه هم میخواد بده!![]()
دوستان
از وقتی که تو کنترل پنل کاربری درخواست تخلیه خط بزنیم چه قدر طول میکشه تا خط رو تخلیه کنه پارسآنلاین؟
اصلن کی تماس میگیرن؟ تو خود سایت زده تا 72 ساعت. اگه بخوایم زودتر انجام بشه با بخش فروش تماس بگیریم جواب میدن به نظرتون؟
یک راست با بخش فروش تماس بگیر یه چهار تا دلیل و ... ازت میپرسه بعد فرمهاش رو ایمیل میکنه، سریع پر کن بفرست و دوباره با همون شماره ای که تو ایمیل میاد تماس بگیر بپرس که تایید شد یا نه که تایید میکنن و فردا صبحش نامت میره مخابرات دیگه باقیش بستگی به مخابرات داره.
پ.ن : حالا کجا میخوای بری ؟
ممنون.
راستش اگه پورت خالی گیرم بیاد آسیاتک. البته مرکز مخابراتی ما که شلوغه. اما آسیاتک گفت حتی برای رفتن تو لیست انتظار هم باید اول خطت رو تخلیه کنی. حالا گفتم حتی اگه شده 1-2ماه سرویس نداشته باشم بازم تخلیه کنم برم. چون این پارسآنلاین دیگه واسه من خط بشو نیست. به هر حال کیفیت پارسآنلاین تو دو سال گذشته اما برام خیلی خوب بوده. حیف که شبانه رایگانش رو ترکوند.
حتی اگه آسیاتک هم پورت نده نهایتش میرم سراغ عصرتلکام یا داتک یا هر شرکت دیگهای که پورت خالی بده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)