چند ماه پيش ايرانسل ادعا ميكرد كه تجهيزاتش مبتني بر نسل سه و فقط با تعقيرات نرم افزاري ساده ميتونند در مدت چند روز كل كشور رو زير پوشش ببرند ولي الان بيش از يك ماهه كه تنها 18 شهر رو اونهم بصورت نيم بند زير پوشش برده![]()
چند ماه پيش ايرانسل ادعا ميكرد كه تجهيزاتش مبتني بر نسل سه و فقط با تعقيرات نرم افزاري ساده ميتونند در مدت چند روز كل كشور رو زير پوشش ببرند ولي الان بيش از يك ماهه كه تنها 18 شهر رو اونهم بصورت نيم بند زير پوشش برده![]()
هزاران میلیارد بالا کشیدن خودشون مافیا نبود؟؟!!!
حالا یه خدماتی میخوان به مردم بدن شدن مافیا؟
![]()
من موندم تو حوزه ها چی به اینا یاد می دن معمولا ادما با افزایش سواد دید باز تر و تفکر منطقی تری پیدا می کنن ولی اینا هرچی بیشتر درس می خونن تو این حوزه ها ذهنی بسته تر و عقب افتاده پیدا می کنن
اخه یکی به اینا نیست بگه به جای اینکه محدود کنین یه خورده اون مغزتون رو به زحمت بندازین محتوا تولید کنین که ملت گمراه نشن یه وقتی
ایرانسل هم که گندشو دراورده خیلی وقته روند پوشش دهیش کند شده منو بگو امیدوار بودم تا اخر شهریور هم شده پوشش دهی به شهر های دیگه هم برسه ولی با این اوصاف عمرا تا اخر سال امیدی باشه
صد در صد موافقم
تو قزوین تست سرعت گرفتم تا 855 کیلوبایت در ثانیه رفت و بالای 700 نوسان داشت
این شهرهای کوچیک که تعداد کاربراش کمه عالیه
پینگ هم روی 60 بود
تهران-جیحون: 366- پینگ 47
قزوین حتی نت مخابراتش هم عالیه. کاربر کم سرعت بالا
یه بار تعویض سیستم هاشون باعث شد با سرعت 512 تا 250 کیلوبایت درثانیه فایل بگیرم
ظاهرا" بولوفی بیش نبوده!
خبر خاصی هم از سایت ایرانسل منتشر نمیشه!!!!!!
"در حالی که قریب به اتفاق کاربران اینترنت که بالغ بر دهها میلیون نفر میشوند از کندی اینترنت رنج میبرند و خواستار افزایش سرعت و پهنای باند هستند، نمایندهای از جایش بلند میشود و میگوید که اگر سرعت اینترنت بیشتر شود و پهنای باند افزایش یابد، وزیر ارتباطات را استیضاح میکنیم! تردید نباید داشت که چنین نمایندگانی، حتی اگر با رأی مردم هم به مجلس رفته باشند، امانتدار رأی مردم نیستند و الا مگر
میشود وکیل، بر خلاف خواستههای موکل عمل کند؟!"
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کرمان که هنوز خبری از 3g نیست !
کسی میدونه دوستان بالا از چیه 3g اینقدر ترسیدن که اینقدر شلوغش کردن !؟
بابا مزاح فرمودن اون دوستمون، چرا جدی میگیرید حالا ؟!
+
چند وقت پیش از ایرانسل واسه سرعت پایین EDGE تو سامانه 195 شکایت کرده بودم، امروز تماس گرفتن از ایرانسل و مشکل رو تا حدودی حل کردن و سرعت رو بهبود دادن.
از همین مسئول شبکهشون در مورد 3G سوال کردم، گفت که ما محدودیتی واسه ارائه سرعت بالا نداریم، مگر اینکه بهمون ابلاغ بشه که سرعت باید محدودیت داشته باشه.
در مورد راه اندازی 3G تو شهرهای کوچیک هم گفت حداکثر تا دو ماه آینده نسل سوم به شهرها و حتی روستاهای کوچیک هم میرسه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)