درایورهاشون(بجز درایور کارت گرافیک) با N550JK یکی نیست؟!
الان یه سی دی از درایورهای JK گیر آوردم ولی مینویسه not compatible with your hardware
عجب...
درایورهاشون(بجز درایور کارت گرافیک) با N550JK یکی نیست؟!
الان یه سی دی از درایورهای JK گیر آوردم ولی مینویسه not compatible with your hardware
عجب...
آرع یکی باید باشه شاید اون با یه کانفیگ دیگه مث رم ۱۶ و یا یه کارت شبکه دیگه و... عرضه شده باشه و به مدل شما نخوره البته رم رو مثال زدم چون فرقی نمی کنه.
سلام ،اینو قبلا گذاشته بودم ولی چون مطلبش خیلی مهم بود دوباره گذاشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لب تاپ هم مثل هندونه است نمیدونی خوبه یا نه؟!
نکته فوق العاده مهم و حیاتی ، ببینید دوستان ، به هیچ فروشنده ای اطمینان نکنید. حتی اگر برادر شما باشد ... خوبی بازاری حکم میکنه که برای فروش جنس خودش به شما ، انواع و اقسام اراجیف را برای شما در مورد اون مدل بگه تا مدل مورد نظر خودش رابه شما پیشنهاد بده ... شما مشاوره کنید ، اطلاعات صحیح کسب کنید و بعد بدون توجه به حرف فروشنده ، خرید خود را انجام دهید ... پس ، هیچ ماست فروشی نمیگه که ماست من ترشه !
1- اول از همه مدل دستگاه دقیقا همان باشد که سفارش داده اید حتی رنگش و هیچ کوتاه نیایید ... روی دستگاه ، پشت دستگاه ، کناره های دستگاه را نگاه کنید ... هیچ گونه اثر ضربه و خراشیدگی و بد جا افتادن قطعات مونتاژ شده نباید باشند ... همچنین خاک گرفته هم نباشه چون معلومه یا دست دومه یا توی ویترین بوده ... با نگاه زیر دستگاه میتونید قسمت فن رو چک کنید از لحاظ خاک گرفتگی ... همچنین برچسب پشت مانیتور روی دستگاه کنده نباشه (محافظ طرح دستگاه) ... جنس ویترینی هم نخرید ... به هیچ وجه ... توی جعبه حتما باشه و براتون باز کنه بهتره تا اونی که توی ویترین در بیاره ... سعی کنید برای خرید اینترنتی نخرید و شخصا انتخاب و تست کنید
اثر خوردگی رو پیچ های زیر دستگاه نباشه وگرنه یعنی باز شده و یا آپگرید شده ... اگر هولوگروم گارانتی روی پیچ یا در زیری داره نباید پاره شده باشه
2- سریال روی جعبه رو با پشت دستگاه چک کنید تا مطمئن بشید جعبه خودشه ... همچنین اگر ویندوز اصل داره باید سریال نامبر به همراه ورژن اون زیر دستگاه روی یک برچسب باشه
3- اگر سی دی درایور و application داره نباید باز شده باشند و باید پلمپ باشند ... شارژر و باتری اشکال نداره اگر باز باشه چون توسط خود نمایندگی ها تست میشوند
4- دستگاه رو روشن کنید ، تمام قسمت ها بلوتوث ... WIFI ... دوربین و میکروفنش و ... رو چک کنید ... اگر مقدور بود تبادل اطلاعات داشته باشید و یا با وب کم یک عکس بگیرید ... به مقدار حافظه dedicate و share گرافیک سیستم در بخش system properties ... advanced ... adapter توجه کنید
5- وقتی برای اولین بار روشن میکنید و وارد ویندوز میشید ، باید یوزر و پسورد و تنظیمات زیان و ... رو ازتون بخواد ، در غیر اینصورت یعنی قبلا استفاده شده
6- مانیتور رو توی زاویه 45 افقی بگیرید که نوز توش بتابه و یک بک گراند ترجیحا سیاه یا تیره بزارید ... اثر خط و نقطه یا پیکسل سفید و فرورفتگی و... نباید روش باشه ... همچنین لرزش غیر عادی نباید داشته باشه ... یک پیکسل سوخته یعنی با همه رنگش متفاوت باشه نباید روش باشه
7- یک فیلم DVD واقعی و بدون خش ببرید و DVD rw و پخش DVD و دکمه های بالای کیبورد اون رو تست کنید و از فروشنده بخواهید کنترل از راه دور رو براتون راه بندازه ... صدا و تصویر نباید نویز داشته باشه ... دقت کنید که در تمامی حالات اگر DVD شما سالم است DVD Drive بهیچ وجه نباید لرزش و صدای غیر عادی داشته باشد
8- وارد کامپیوتر که شدید از توی system properties در کنترل پانل تمام قطعات و گرافیک رو تست کنید ... همونجا باید لوگوی HP و مدل دستگاه و همچنین لوگوی ویندوز genuine وجود داشته باشه ... برای دل و توشیبا و ... نیز لوگوی خاص خودشون رو داره
9- شارژر و حتما تست کنید ... یعنی به برق بزنید و شارژ شدنش رو ببینید ... و دکمه های فانکشن و ... رو نیز روی کیبورد تست کنید
10- همچنین محتوای جعبه رو با کاتالوگش چک کنید که چیزی کم و کسری نداشته باشه ... اگر روی جعبه توسط نمایندگی زده FREE Case یعنی باید کیف مجانی اوریجینال هم باش باشه
11- گارانتی رو حتما چک کنید ... اگر مال یک شرکت معتبر باشه حتما باید کارت گارانتی مهر شده توسط فروشگاه بهمراه ذکر در فاکتور از تاریخ خرید داشته باشه و همچنین مشخصات اصلی نوت بوک یعنی سی پی یو و هارد و رم و گرافیک و سایز مانیتور باید ذکر شده باشه... این که کارت نداره و گارانتی خودمه فقط بهونه هست ... در این موارد به فروشنده اعتماد نکنید !
12- حتی اگر از کمپانی هم خرید می کنید و با بهترین و معتبرترین گارانتی ، پس تست دقیق یادتان نرود. غیر از اینکه از اون شرکت گارانتی کننده معتبر خرید سفارشی و تحویل درب منزل کرده باشید.
13- خرید خوبی داشته باشید
موفق باشید
یا علی
سلام4شنبه که رفته بودم پایتخت دیدم البته چون گارانتی اصلی نبود همه مغازه ها نداشتند بدون تاچ(صفحه مات)3790 تا3850 با تاچ(صفحه براق) 4100
یه خبر خوب اینکه لب تاب n551jk وارد شده البته با گارانتی متفرقه (سریر(2ساله))
تفاوت زیادی با n550jk که اخیرا وارد شده نداره جزء
شکل ظاهری،باتری 6سلولی قابل تعویض،قرار گرفتن خروجی فن در کناره سمت چپ دستگاه ،محلی برای دسترسی آسان برای تعویض ویا ارتقا رم و هاردا(در مدل n551jm )(غیر از موارد ی که گفتم ،دارای کارت گرافیگ از نوع ddr5 است) )در مدل n551jq(قابلیت لیپ موشن رو وارد دستگاه کردن واز طریق وبکم ویه سری سنسوردر اطراف وب کم هست )ونکته دیگه اینکه به جای 4 اسپیکر از 2 اسپیکر استفاده شده
تصاویر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصات کامل لب تاب
n551jk
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
n551jq
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
n551jm
موفق باشید
یاعلی
سلام دوست عزیز من بین خرید لپ تاپ گیر کردم...اینو بخرم یا asus n550jk????میدونید این لپ تاپ ضخیم تره...بیریختره...یکمی قویتره...مدل asus n551jm تاچ نداره و گوشه های صفحه نمایش منحنین که من تیز دوست دارم و صفحه نمایش کیفیتشون فرق میکنه؟؟
یه سوال من برای بازی میخواستم یعنی منظورم اینه که کمی بازی ولی بازی های سنگین...میدونم لپ تاپ برای بازی نیست ولی یکمی اشکال نداره در ضمن خودم pc دارم به راحتی بازی ها رو احرا میکنه فقط میخواستم ببینم کدوم بهترن؟؟؟asus n550jk یا asus n551jm
سلاممنم مثل شما بین این 2مدل شک کرده بودم![]()
پیشنهاد میکنم برید از نزدیک لبتابو ببینید نظرتون عوض میشه اونقدر ها هم کلفت و یا بیریخت نیست(من که از طرحش خوشم اومد مثل قبلی شیک بود) اگه میریید پایتخت دقیق یادم نیست کدوم طبقه بود ولی یه مغازه بود انتهای پاساژ سمت چپ یه مغازه بود که جفتشو تو ویترین گذاشته برید جفتشو ببینید وتست کنید
درمورد صفحه نمایش منظورتون کیفیت مات و براقه ؟ اگه منظورتون اینه: اکثر گیمر هاو یا کسانی که با لب تاب زیاد کار میکنند به جز طراحان گرافیستان از لب تابی با صفحه نمایش مات استفاده میکنند چون زیر نو افتاب خوانا هست چشم رو اذیت نمیکنه ولی کیفیت تصویرو کاهش میده به همین خاطر طراحان و افرادی که کارشان مرتبط با این شغل هست از براق استفاده میکنند(خوده من میخوام لمسی بگیرم ،چون هم تصاویر رو زنده و قشنگ نشون میده و هم این امکان هست ویندوز در اینده یه سری قابلیت هایی رو اضافه کنه که از صفحه لمسی بیشتر استفاده بشه)
در ضمن میتونسد از یه محافظ صفحه نمایش براش بگیرید که صفحتون نیمه مات میشه (اینو باید بپرسید چون که یکی از کار بران بهم گفته نمیدونم هست یا نه)یه محافظ ضد خش هم برای صفحه نمایش بگیری که آسیب نبینه)و یه عینک آنتی رفلکس برای اینکه چشمتون رو اذیت نکنه (قیمت لنز از 2800 تا40000)
در مورد بازی این لبتاب میتونه تا 5 سال (به گفته فروشنده)براتون کارایی داره ولی خود من میخوام صبر کنم (n551jm(لمسي بياد بعد ببيينم چي ميشه چون گرافيکش از نوع ddr5 هست (این چیزی که من میدونم بسته به مشخصاتی که داره میتونه هم لمسی(صفحه براق) براش باشه و هم میتونه صفحه مات داشته باشه)حالا باید صبرکنیم ببینیم n551jm کی میاد و قیمت صفحه لمسی با غیر لمسی چقدر هست(که اگه نیومد n551jk) میگیرم (در مورد تفاوت ها تو پست قبلی نوشته بودم باتری شده 6سلولی و اینکه قابل تعویضه(که خیلی خوبه بیشتر شارژ نگه میداره)خروجی فن سمت چپ لب تاب قرار گرفته (میگفتند در مدل قبلی چون یه قسمتی از حرارت به صفحه نمایش برخورد میکنه(که در دراز مدت برای صفحه نمایش مشکل به وجود میاد) دسترسی آسان برای تعویض و یا ارتقاء رم و هارد (فن ها هم کمی بهتر شده)در ضمن گرافیک لب تاب به هیچ عنوان قابل تعویض نیست چون به مادر بورد لحیم شده و اگه بخواین لحیم رو جدا کنید ممکنه به مادر بورد آسیب بزنید (که ریسکش خیلی بالاست که کاره یه سری نمایندگی مجاز لبتابه که دستگاهش را داشته باشند)پس به فکر اینکه مثلا لبتابی بگبرم که نوع ddr3 باشه و بعدا به ddr5 ارتقاء بدم نباشید(البته اگه واقعا بخوان بازی های زیاد سنگین انجام بدین)البته اینو یادتون باشه که n551jk هنوز با گارانتی اصلی وارد بازار نشده و اینو هم بگم n551jk دارای ویندوز اورجینال 8.1 هست
موفق باشد
یا علی
Last edited by یه انسان; 31-01-2015 at 13:01.
دوست عزیز خیلی لطف کردین که جواب دادین بسیار ممنون....من به احتمال 99% وایمیستم تا 2-3 ماه دیگه که asus n551jm لمسی بیاد و اونو بخرم
و کمی هم قیمت کمتر بشه....ولی به نظر شما چقده؟؟؟بودجه ی من 4000000-4200000 هستش و فکر کنم همین حدودا باشه
ولی گفته بودن که asus n551jm براق وجود نداره.....درسته؟؟؟
در هر صورت ممنون که انقدر حواب منو کامل دادین...با تشکر![]()
سلام
خواهش میکنم
2نکته رو بگم
1.(قیمت لنز عینک از 28هزار تومان تا40هزار تومان هست)(قیمت لنز خوب بدون نمره)(که بسته به چشمتون که اگه نمره داشته باشه گرون تر در میاد)
2.در موردn551jm والا نمیدونم لمسی هست یا نه و اینکه ایران لمسی شو میاره یا نه (ولی امیدوارم لمسی داشته باشه و بیاره چون خودم بد جوری لنگ لبتابم و به خاطر همین لب تابه که تا الان نخریدم (انشاءالله که قیمتش زیر 4میلیون باشه)
چون بودجه من هم همین حدوده تازه باید یه سری لوازم جانبی هم تهیه کنم
موفق وسلامت باشید
یا علی
Last edited by یه انسان; 31-01-2015 at 17:04.
سلام
نقدو بررسی کامل n551jk (البته به زبان انگلیسی)
اگه مرور گر فایر فاکس استفاده میکنید از افزونه S3.Google Translator ویا Easy Translate
استفده کنید
موفق وسلامت باشد
یاعلی
دوستانی که این مدل لپ تاپ رو دارن، مشکلی باهاش ندارن؟
نظرات کاربراتو دیجی کالا رو آدم میخونه،اکثرا با در DVDROM و LCD و هارد لپ تاپ مشکل دارن، آدم پشیمون میشه
نمیدونم چی شده که جدیدا همه با این مدل یه مشکلی دارن ، آدم مردد میشه بگیره یا نگیره، خلاصه 4 میلیون پوله
n551 که جدیدا اومده، فعلا صفحه لمسی نیومده، از طرفی هم کلفت تره ( از نزدیک ندیدمش نمیدونم 3 میل اختلاف چقدر به چشم میاد !!!)
بعد مدتها اومدیم لپ تاپ بگیریم، اینجوری شد
داشتن صفحه لمسی - کیفیت صفحه نمایش بالا - نبودن CPU سری u از الویت هامه
به جز n550 هم بقیه گزینه های موجود سری u هستن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)