الان با وایرلس به مودم وصلی یا با کابل لن ؟
=======
پینگ رو اینجوری بذار
cmd رو باز کن و توش بنویس :ping 8.8.8.8
و عکس بگیر بذار اینجا
الان با وایرلس به مودم وصلی یا با کابل لن ؟
=======
پینگ رو اینجوری بذار
cmd رو باز کن و توش بنویس :ping 8.8.8.8
و عکس بگیر بذار اینجا
داداش عکس از نویزم بزارم یا از کابل کشی؟آره به خدا اینقدر ابله هستن دورترین مسیرها رو انتخاب میکنند.دیروز پشتیبانی به من گفت بررسی کردیم خطتتون تا 14 مگ هم حتی جواب میده مشکلو براتون از تو مرکز مخابراتی حل میکنیم فردا تماس بگیرید.امروز تماس گرفتم میگه باید پورتتون رو عوض کنین 3 تا 7 روز کار میبره ولی بعدش قطعا مشکل برطرف میشه.من دیگه حرفی برا گفتن ندارم.![]()
عکس از نویز تو مودم منظورم بود !!!
البته اگر خودشون میگن که تعویض پورت میکنن که چه بهتر !! بگو این کار رو بکنن
در واقع با هردوتاش وصلم ...خواستم ریست کنم واسه همین کابل لن رو هم وصل کردم ...ولی فعلا ریست نکردم
اینم عکس ...فک کنم اشتباه گذاشتم ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگ رو اشتباه گذاشتی !!![]()
ping 8.8.8.8
اون : اضافی بود !!!
الان فقط با یکی وصل شو !!
در ضمن اونجور که من تو عکس متوجه شدم گارانتی مودمت سازگار هستش !!سازگار بهترین گارانتی کننده لوازم هستش به نظر من
اگر درست نشد نگران نباش![]()
اره میدونم خخ
کابل لن رو جدا کردم ...
اره داشتم کارت گارانتی رو میخوندم نوشته بود واسه ادرس نمایندگی شهرستان ها باید بری تو سایتش ..منم رفتم تو سایتش و میخواستم ادرسشو بگیرم
ینی تعویض میکنن یا تعمیر؟
اینم عکس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کجا رفتی داداش؟
به یه چیزه جالب برخوردم ...مودم رو ریست کردمو دوباره تنظیم کردم ...ولی وقتی میذارم روی adsl2 هم چراغ adsl و هم چراغ اینترنت هردو با هم خاموش میشن ...
چند بار ریست کردمو دوباره تکرار کردم ولی باز نشد ....ینی مودم خرابه؟ ببرم گارانتی؟ بگم مشکل نرم افزاری داره؟
وقتی میزاری روی adsl2 و چراغت خاموش میشه حداقل 60 ثانیه صبر میکنی ببینی شاید بعدش روشن بشه؟اگر بازم روشن نشد باید روی همون gmt نمیدونم یا gmd بزاری.واسه منم یکبار اینطوری شده بود اصلا روی adsl2+ نمیرفت بعد یک مدتی خود به خود درست شد.
نمیدونم به یک دقیقه کشید یا نه اما بازم امتحان میکنم ببینم چی میشه ...یعنی مشکل از چیه اخه؟ مشکل از مودم میتونه باشه؟
الان دوست عزیز بهم گفتن تا پورتم رو عوض کنن فعلا واسم روی همون 6مگ قبلی میزارن و باز دوباره روی 6مگ نویزم شده 16 دسی بل.(مثل قبل)حالا بازم از همین وضعیت 6 مگم واست یه عکس میزارم.
فقط قبلا mode روی adsl2+ بود اما الان روی g.dmt اومده و وقتی میزارمش روی adsl2+ چراغ لینک خاموش میشه.(منم مشکل اون دوستمون رو پیدا کردم.قبلا هم اینطوری شده بود ولی یکروز دیدم خود به خود رفته روی adsl2+)
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)