ااااا مگه به کامپیوتر وصل می کنی؟خوب اگه به سیستم وصل می کنی و اینجوری می شه همینی هست که دوستمون گفت دیگه...اگه به کامپیوتر وصل کنی که دلیلش تابلو هست..اما اخه دربارهی اتصال به کامپیوتر که حرفی نزده!!!گفته می خوام بزارم رو زنگ که....
ااااا مگه به کامپیوتر وصل می کنی؟خوب اگه به سیستم وصل می کنی و اینجوری می شه همینی هست که دوستمون گفت دیگه...اگه به کامپیوتر وصل کنی که دلیلش تابلو هست..اما اخه دربارهی اتصال به کامپیوتر که حرفی نزده!!!گفته می خوام بزارم رو زنگ که....
از اونجا که پیشگشتی مبارک رو پیچ ها خط و خراش میندازه.
شما مایه داری 100 میلیون برات پولی نیست .. ولی اون بنده خدا اگه می خواست گوشیشو 200 رد کنه حالا باید 160 رد کنه
من N70 سراغ دارم که رفیقم خریده بود چون گوشی باز شده بود 170 تومن نا قابل جاش پول داد و خرید .
منم عشق منو فلش دارم تا الان 10-12 تا منو فلش نصب کردم
اما منوی فلش ریختنش یه راحتیه تم های دیگه نیس. باید فایل فلش رو تو گوشی با هک آپلود کنی
اینکه چطوری صدای w810i رو زیاد کنی یا چجوری منوفلش بریزی توش یا ... توی این تاپیک
( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) کامل توضیح داده شده .
بله کاملا درسته![]()
وقتی به کامپیوتر وصل میکنی ساعتش با کامپیوتر یکی میشه و بعد از در اوردن هم همون طور میمونه این دوستمون
روز به کامپیوتر وصل میکنه ساعتش میره عقب بعد میذاره رو زنگ فکر مینکنه قبل از این که رو زنگ بذاره زمانش درست بوده منم اولا یه همچین اتفاقی برام افتاد
اي بابا اين چه حرفيه ما هم مستضعفي حال ميكنيم....
دوستان عزيز گرامي به حرف من توجه نميكنيييييييييد
ميگم اونقدر با دقت باز كردم كه جاي پيچگشتي اصلا نمونده.... اون يارو خريداره راه ديگه اي هم براي فهميدن داره يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟ به خدا زبونم مو در آورد . نه نداره ديگه خوب بگيد كه نداره. فقط ميمونه جاي پيچگشتي كه اونم نمونده. اين خريدار ها يه دستي ميزنن تا گوشيو ميدي دستش ميگه: قابشم كه فابريك نيست... باز شد!!؟ اونقدر ماهرانه ميپرسه كه نميفهمي جمله اش سوالي بود يا خبري و هول ميكني و پيش خودت ميگي بابا حرفه اي و به زبون مياري كه باز شده...
ميگم گوشي آك دادم دست يارو گفت باز شده!؟
خيلي با اينا سر و كله زدم.
پس دبلیو 810 که اینقدر تعریفشو می کنید چی داره؟ پی دی اف نمی خونه.بلک لیست نداره.موقع ضبط صدا بوق می زنه.ظرفیت اس ام اس کمه و امکان فولدر بندی هم نداره.در پوش لنز نداره.کلی خط روی بدنه و صفحه
گوشی می افته.بازم بگم؟
قبول نيست ...شما ديدي!!!!
عزيز دل اگه قرار بود يه گوشي هيچ عيبي داشته باشه نميشد .....چون شركت مربوطه برشكست ميشد و همه همون يه مدل رو ميخرديند.
همه ي گوشي ها با يك سري نواقص وارد بازار ميشند.
حالا شما هم اگه دوست داري اسم يه گوشي بگو تا من يه خروار برات ايراد ليست كنم.
در ضمن اين ايرادها ميتونه و اسه يكي مهم باشه و واسه يكي نه.
كسي هم تو اين تاپيك بقيه رو مجبور نميكنه 810 بخره.
آقاي bad form لطفا ديگه توي اين تايپيك نظر ندهيد به نظر من W810 مي ارزه به كل خانواده نوكيا و موبايل هاي ديگر از قبيل سامسونگ و ال جي و موتورولا و ...
ديگه نظر ندهيد لطفا و ديگه اظهار نظر نكنيد
حللله دیگه
دیگه گوشیو آزمایشگاه که نمی برن !فقط ميمونه جاي پيچگشتي كه اونم نمونده. اين خريدار ها يه دستي ميزنن تا گوشيو ميدي دستش ميگه: قابشم كه فابريك نيست... باز شد!!؟ اونقدر ماهرانه ميپرسه كه نميفهمي جمله اش سوالي بود يا خبري و هول ميكني و پيش خودت ميگي بابا حرفه اي و به زبون مياري كه باز شده...
ميگم گوشي آك دادم دست يارو گفت باز شده!؟
یکی از رفقام نمی دونم گوشی p910 داشت یا p990 که مشکل شارژ داشت . یعنی آی سی شارژش سوخته بود .
اینم نا مردی نکرد رفت انداختش به یکی از این فروشنده ها که شما میگید![]()
به قیمت بالای 300 !!
البته تونست به چهارمین فروشنده بفروشه ( سه تای قبلی فهمیده بودن)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)