تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 270 از 427 اولاول ... 170220260266267268269270271272273274280320370 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,691 به 2,700 از 4267

نام تاپيک: كلوپ w810i

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

13

چون ساعت کامپیوتر شما 12 ساعت عقبه و وقتی موبایل رو بهش وصل میکنی تاریاخاشون با هم مچ میشه
    ااااا مگه به کامپیوتر وصل می کنی؟خوب اگه به سیستم وصل می کنی و اینجوری می شه همینی هست که دوستمون گفت دیگه...اگه به کامپیوتر وصل کنی که دلیلش تابلو هست..اما اخه دربارهی اتصال به کامپیوتر که حرفی نزده!!!گفته می خوام بزارم رو زنگ که....

آخر فروم باز Doyenfery's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

از كجا ميفهمن كه باز شد؟ آخه پلمب ملمب كه نداره پيچگوشتي ميندازر و زرت باز ميشه . منم يه روز از سر بي حوصلگي باز و بستش كردم يعني از قيمت افتاد؟ ( حالا انگار يه صد مليوني بودا....... )
    از اونجا که پیشگشتی مبارک رو پیچ ها خط و خراش میندازه.
    شما مایه داری 100 میلیون برات پولی نیست .. ولی اون بنده خدا اگه می خواست گوشیشو 200 رد کنه حالا باید 160 رد کنه
    من N70 سراغ دارم که رفیقم خریده بود چون گوشی باز شده بود 170 تومن نا قابل جاش پول داد و خرید .

آخر فروم باز adamhesaby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    مشهد سمت راست

پيش فرض

با سلام
    از اونجایی که بنده عشق استفاده از مین منوهای فلشی مانند orbit رو دارم اگه امکان داشته باشه منو یه کم راهنمایی کنید:
    الان گوشی من فایل های swf رو نشون می ده..ولی تم هایی رو که منوهای فلش دارند رو به صورت فلش نشون نمی ده..به غیر از اونایی که رو خود گوشی هستند منظورم orbit,equalizer و.. هستند..سوالی که برام پیش اومده اینه که خوب چرا تمهای خود گوشی رو به صورت فلش نشون می ده ولی تم های دیگه ای رو که فلش هستند و خودم دانلود کردم رو وقتی نصب می کنم منوهاش فلش نمی شه؟..

یعنی تم های خود سونی اریکسون که به صورت اریجینال تو گوشی هستند با اونایی که بعدا ساخته می شه چه فرقی دارند.؟..و آیا سونی غیر از این تم هایی که رو گوشی گذاشته تم های جدیدی هم داده بیرون؟..اگه داده لینکی مینکی کسی داره؟...

تو اون آموزشی که در مورد اضافه کردن منوهای فلش بود لینک نرم افزارهاش پاک شده بودند..اگه ممکنه منو راهنمایی کنید تا از این منوها من هم استفاده کنم..گناه داره ..منو راهنمایی کنید

قربون همه بر و بچ هشصتو دهیه فلشیه با حال
    منم عشق منو فلش دارم تا الان 10-12 تا منو فلش نصب کردم
    اما منوی فلش ریختنش یه راحتیه تم های دیگه نیس. باید فایل فلش رو تو گوشی با هک آپلود کنی
    اینکه چطوری صدای w810i رو زیاد کنی یا چجوری منوفلش بریزی توش یا ... توی این تاپیک
    ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) کامل توضیح داده شده .

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

.
    بله کاملا درسته

آخر فروم باز dark fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ااااا مگه به کامپیوتر وصل می کنی؟خوب اگه به سیستم وصل می کنی و اینجوری می شه همینی هست که دوستمون گفت دیگه...اگه به کامپیوتر وصل کنی که دلیلش تابلو هست..اما اخه دربارهی اتصال به کامپیوتر که حرفی نزده!!!گفته می خوام بزارم رو زنگ که....
    وقتی به کامپیوتر وصل میکنی ساعتش با کامپیوتر یکی میشه و بعد از در اوردن هم همون طور میمونه این دوستمون
    روز به کامپیوتر وصل میکنه ساعتش میره عقب بعد میذاره رو زنگ فکر مینکنه قبل از این که رو زنگ بذاره زمانش درست بوده منم اولا یه همچین اتفاقی برام افتاد

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

شما مایه داری 100 میلیون برات پولی نیست .. ولی اون بنده خدا اگه می خواست گوشیشو 200 رد کنه حالا باید 160 رد کنه
    من N70 سراغ دارم که رفیقم خریده بود چون گوشی باز شده بود 170 تومن نا قابل جاش پول داد و خرید .
    اي بابا اين چه حرفيه ما هم مستضعفي حال ميكنيم....
    دوستان عزيز گرامي به حرف من توجه نميكنيييييييييد
    ميگم اونقدر با دقت باز كردم كه جاي پيچگشتي اصلا نمونده.... اون يارو خريداره راه ديگه اي هم براي فهميدن داره يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟ به خدا زبونم مو در آورد . نه نداره ديگه خوب بگيد كه نداره. فقط ميمونه جاي پيچگشتي كه اونم نمونده. اين خريدار ها يه دستي ميزنن تا گوشيو ميدي دستش ميگه: قابشم كه فابريك نيست... باز شد!!؟ اونقدر ماهرانه ميپرسه كه نميفهمي جمله اش سوالي بود يا خبري و هول ميكني و پيش خودت ميگي بابا حرفه اي و به زبون مياري كه باز شده...
    ميگم گوشي آك دادم دست يارو گفت باز شده!؟
    خيلي با اينا سر و كله زدم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام.ضمن عرض خسته نباشید.من چون وقت ندارم سرچ کنم.سوالم را اینجا می پرسم .ممنون می شوم جواب بدبد.من کا 750 دارم موقع ضبط صدای مکالمه بوق می زنه.می خواهم که یک 810 بخرم.آیا این امکان را دارد که بدون صدای بوق صدای مکالمه را ضبط کرد؟یا برنامه ای با فرمت جاوا برای این کار هست؟
    سوال دیگرم این بود که آیا خواندن فایل های pdf با گوشی های سری دبلیو امکان دارد؟
    پس دبلیو 810 که اینقدر تعریفشو می کنید چی داره؟ پی دی اف نمی خونه.بلک لیست نداره.موقع ضبط صدا بوق می زنه.ظرفیت اس ام اس کمه و امکان فولدر بندی هم نداره.در پوش لنز نداره.کلی خط روی بدنه و صفحه
    گوشی می افته.بازم بگم؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

پس دبلیو 810 که اینقدر تعریفشو می کنید چی داره؟ پی دی اف نمی خونه.بلک لیست نداره.موقع ضبط صدا بوق می زنه.ظرفیت اس ام اس کمه و امکان فولدر بندی هم نداره.در پوش لنز نداره.کلی خط روی بدنه و صفحه
    گوشی می افته.بازم بگم؟
    قبول نيست ...شما ديدي!!!!
    عزيز دل اگه قرار بود يه گوشي هيچ عيبي داشته باشه نميشد .....چون شركت مربوطه برشكست ميشد و همه همون يه مدل رو ميخرديند.
    همه ي گوشي ها با يك سري نواقص وارد بازار ميشند.
    حالا شما هم اگه دوست داري اسم يه گوشي بگو تا من يه خروار برات ايراد ليست كنم.
    در ضمن اين ايرادها ميتونه و اسه يكي مهم باشه و واسه يكي نه.
    كسي هم تو اين تاپيك بقيه رو مجبور نميكنه 810 بخره.

آخر فروم باز sabasistem_co's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اینجا !

پيش فرض

گوشی می افته.بازم بگم؟
    آقاي bad form لطفا ديگه توي اين تايپيك نظر ندهيد به نظر من W810 مي ارزه به كل خانواده نوكيا و موبايل هاي ديگر از قبيل سامسونگ و ال جي و موتورولا و ...
    ديگه نظر ندهيد لطفا و ديگه اظهار نظر نكنيد

آخر فروم باز Doyenfery's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

اي بابا اين چه حرفيه ما هم مستضعفي حال ميكنيم....
    دوستان عزيز گرامي به حرف من توجه نميكنيييييييييد
    ميگم اونقدر با دقت باز كردم كه جاي پيچگشتي اصلا نمونده....
    .
    حللله دیگه
    فقط ميمونه جاي پيچگشتي كه اونم نمونده. اين خريدار ها يه دستي ميزنن تا گوشيو ميدي دستش ميگه: قابشم كه فابريك نيست... باز شد!!؟ اونقدر ماهرانه ميپرسه كه نميفهمي جمله اش سوالي بود يا خبري و هول ميكني و پيش خودت ميگي بابا حرفه اي و به زبون مياري كه باز شده...
    ميگم گوشي آك دادم دست يارو گفت باز شده!؟
    دیگه گوشیو آزمایشگاه که نمی برن !
    یکی از رفقام نمی دونم گوشی p910 داشت یا p990 که مشکل شارژ داشت . یعنی آی سی شارژش سوخته بود .
    اینم نا مردی نکرد رفت انداختش به یکی از این فروشنده ها که شما میگید
    به قیمت بالای 300 !!
    البته تونست به چهارمین فروشنده بفروشه ( سه تای قبلی فهمیده بودن )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •