هرکاری میکنم بازم نصب نمیشه!!
نمیدونم واقعا چی شده!!
هرکاری میکنم بازم نصب نمیشه!!
نمیدونم واقعا چی شده!!
من آپ نکردم، این رو تو فروم خود کومودو آپدیت کردن، راهش هم از قدیم الایام همینه، حالا منتظر بمونین علی آقا بیاد ببینیم چیکار میشه کرد
اینم یه تست دیگه که هرکاری بگین کردم برای پاکسازی ولی نمیشه!!!
![]()
میشه در کمودو میزان دانلود و آپلود برنامه ها رو مشاهده کرد و
راهی هست که وقتی یک فلش رو به سیستم وصل میکنیم پیغام اسکن روی صفحه بیاد مثل کاسپر اسکی
سلام
فایل پیوست شده اول که CIS Removal هست را دانلود و در Safe Mode ویندوز اجرا کنید.
بعد از اتمام کار با این ابزار؛
فایل پیوست شده دوم را دانلود و در همان محیط نرمال ویندوز اجرا کنید و به اینترنت هم متصل باشید.
من خودم یه زمانی از این آنتی ویروس استفاده می کردم نمی تونه با خیلی از نرم افزار ها رقابت کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
ساده ترین تنظیمات برای فایروال کومودو چیه ؟
فقط می خوام چندتا برنامه رو block کنم تا به نت وصل نشن. فقط همین . نمی خوام به شکلی باشه که در کار سایر برنامه ها که با نت در ارتباط هستن اختلال ایجاد کنه و پشت سر هم ارور بده و اخطار .
چون تمامی محصولات کومودو به یک شکلی هستن که تنظیمات فراوانی دارن و به شکلی گیج کننده هستن. اینو قبلا با اینترنت سکوریتیش تجربه کردم.
![]()
سلام علی جان
نشد :(
اینبار تو نصب رو 72% موند و تا نیم ساعت حرکتی هم نکرد!!
فعلا Kaspersky Pure 3 نصب کردم!
راستی آخرین نسخه از کومودو رو نصب میکنم، در صورتی که تو سیستم مجازی تست کردم به راحتی نصب و اجرا شد![]()
درود
من تو اینترنت سیکیوریتیش از این جا برنامه هایی رو که میخوام به نت نتونن وصل شن رو انتخاب میکنم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد تنظیمات به نظرم چندان گیج کننده نیست من قبل از اینکه از COMODO استفاده کنم از ESET و Kaspersky استفاده میکردم که به نظرم تنظیماتشون به مراتب گیج کننده تر هست نسبت به COMODO. البته این نظر شخصی خودمه.
![]()
Last edited by Malware; 13-12-2013 at 15:14.
سلام
HIPS =خاموش
اتوسندباکس =خاموش
فایروال =حالت کاربر
Last edited by Jadda; 13-12-2013 at 15:28.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)