ببینید قبلا ، هم اینجا و هم توی سایر تاپیک ها وبحث ها گفتم من استقلالی هستم و هیچ شخصی امثال امیر قلعه نوعی و فرهاد مجیدی برام مهم نیست البته از همشون استقبال می کنم بهشون احترام می زارم ولی قبل از همه ی این ها برام استقلال مهمه.
با کسی هم پدرکشتگی ندارم و کسی هم بدم نمیاد که بیام بگم امیر قلعه نوعی فلانه........
قانون حرفه ای نوشته و نا نوشته می گه که سرمربی توی زمان استراحت ، استراحت و زمان تمرین هم تمرین یعنی پول می گیره برای همین کار (تا حالا هم نگفتم که چرا کسی فلان قدر پول می گیره;فوتبالیست هر چقدر که می گیره نوش جونش خداییش خیلی زحمت داره فوتبالیست شدن و پولی که می گیره حلالش ولی از یه سری اداهای فوتبالیست ها خیلی بدم میاد مثلا من بیام توی اون تیم فلان بازیکن نباشه)...در غیر اینصورت نباید انتظار خیلی زیادی داشته باشیم.
امسال تقریبا دوباره توی نیم فصل دوم یا تیم کم میاره یا اینکه مصدومیت ها نمی زاره قهرمان شیم.....ایرانه دیگه یا پول نیست یا مربی نیست یا بازیکن نیست به هر حال یه اتفاقی می افته مثل اروپا نیست که یه تیم تو 5 فصل 4 بار قهرمان شه.
به هر حال امیدوارم امسال تقریبا لیگ رو برای سهمیه آسیا یا قهرمانی جام حذفی ببندن و تمام تلاش رو بزارن برای 6 تا بازی که توی آسیا داریم.
به امید لیگی حرفه ای که ما تاج اون لیگ باشیم.
موفق باشید.