تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 270 از 308 اولاول ... 170220260266267268269270271272273274280 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,691 به 2,700 از 3075

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | بلوگرانا | جلد 2

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

والدس در کنفرانس خبری امروز : برای این چند ماه ماه سکوت عذر میخوام.من آگاه هستم و مدیون طرفداران که در این مدت علت عدم تمدید را توضیح ندادم.
    بارسا به من همه چیز داد.اینجا به مدت 20 سال خانه ی من بوده،اما فشار روی دروازه بان در اینجا خیلی زیاد است.
    از لحاظ روحی و روانی من خسته ام،من احساس میکنم دوران من در باشگاه سال 2014 به پایان میرسد.این چیزی است که من به باشگاه گفتم،این یک مسئله ی مالی نیست.
    این یک افتخار است که باشگاه میخواد با من ادامه دهد اما تصمیم نهائی گرفته شده.من فکر میکنم باشگاه به اندازه ی کافی وقت داشته باشد تا به دنبال یک جانشین باشد.

والدس اعلام کرده که برنامه اش برای ترک باشگاه در سال 2014 خواهد بود.باید دید باشگاه چه تصمیمی داره.
    یعنی تا خرداد سال 1393، والدس گفته من میمونم مگر باشگاه من رو نخواد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 9 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

اخبار نقل و انتقالات بخش اول:

-درخواست ویا برای دریافت حقوقی ۸ میلیونی، انتقال او را کمی سخت کرده است. او میخواهد به انگلیس برود. تاتنهام، آرنسال و لیورپول به جذب او علاقه دارند.
    -واسیلیه (مدیر ورزشی موناکو):* علاقه به والدز؟ نه، ما دوباره با مربیمان صحبت خواهیم کرد، اما از دروازه بان خود راضی هستیم.
    -لیورپول و منچستر سیتی با لوئیز آلبرتو بازیکن ب بارسا مذاکره کرده اند. لیورپول بیشتر به جذب او علاقه دارد.
    -منچستر یونایتد، منچستر سیتی، آرسنال و چلسی شرایط سسک را تحت نظر دارند، بازیکنی که هفته آینده درباره آینده خود تصمیم خواهد گرفت.
    -ویلانوئوا با تیاگو صحبت کرده است و به اعلام کرده است که برای فصل بعد روی او حساب کرده است.
    -بارسلونا با سه دروازه بان به توافق شخصی رسیده است که تراشتگن و رینا هم بین آنها میباشند، ویلانوئوا تصمیم خواهد گرفت که چه کسی جایگزین والدز خواهد شد.
    -مهاجم بارسلونا از سه باشگاه انگلیسی تاتنهام، آرسنال و لیورپول پیشنهاد دریافت کرده است.
    -آث میلان به جذب تیاگو هافبک بارسلونا علاقه مند است و از ایجنت وی در مورد انتقال احتمالی او به میلان سوال پرسیده اند.
    -در مورد شایعات اخیر سسک و رفتنش به انگلیس، نه باشگاه خواهان فروش او است و نه خود بازیکن خواستار ترک کمپ نو میباشد.
    -بارسلونا به جذب بازیکن رزرو منچستر یونایتد آدان یازوناج (۱۹) علاقه مند است. منچستر به این بازیکن بلژیکی پیشنهاد تمدید قرارداد داده است.
    -بارسلونا فصل پيش با مدافع ليورپول دنيل اَگِر به توافق رسيده بود، اما ويلانوئوا او را رد كرد به علت اينكه احتمال ميداد جلوي پيشرفت بارترا را بگيرد.

************************************************** ***************************
    تیاگو آلکانترا به مادرید فکر نمیکند.

این بازیکن که مبلغ بازخریدش تا ۳۱ جولای ۱۸ میلیون میباشد و بعد از آن به ۹۰ میلیون بازمیگردد، قصد رفتن به مادرید ندارد.روز گذشته پرز اعلام کرد که در صورت جدایی تیاگو از بارسا او را جذب خواهد کرد تا برای انتخابات پیش رو برای خود رای جمع کند. اما این بازیکن در صورت خروج هم قصد به رئال نخواهد رفت، بایرن، سیتی و یونایتد برای او جذاب تر میباشند.

************************************************** ***************************
    Last edited by runner; 31-05-2013 at 19:41.

4. 9 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

اخبار نقل و انتقالات بخش دوم:

-راب یانسن (ایجنت آفلای): ابراهیم تا ۲۰۱۵ با بارسلونا قرارداد دارد و بارسلونا را ترک نخواهد کرد.
    -رسمی: ویکتور والدز تصمیم دارد تا پایان قرارداد خود در بارسلونا بماند.
    -یادداشت: والدز اعلام کرد که سال ۲۰۱۴ بارسا ترک خواهد کرد، اما او نظر باشگاه درباره آینده خود را لحاظ خواهد کرد.
    -باشگاه ایتالیایی ناپولی، خواهان به خدمت گرفتن ماسکرانو میباشد، کسی که حدود ۱۸ میلیون برای آنها هزینه خواهد داشت.
    -لیورپول قصد دارد تا به لوئیز آلبرتو پیشنهادی ۵ میلیونی ارائه دهد اما سویا حداقل ۷-۸ میلیون میخواهد. بارسا تا ۱۵ ژوئن فرصت دارد تا از گزینه بازخرید ۳ میلیونی او استفاده کند.
    -پلگرینی: شایعات بارسا؟ زمانی که گواردیولا به آنها پیوست من به بارسا نزدیک بودم، اما الان نه. خوشبختانه، بدان معنا است که تیتو کارش را به خوبی انجام میدهد.
    -تیاگو از چلسی، بایرن، یونایتد و سیتی پیشنهاد دارد. او قصد رفتن به رئال را ندارد.
    -لوئیز گزینه اصلی بارسا برای تقویت خط دفاعی نمیباشد.
    -بارسلونا یک پیشنهاد خوب برای وینگر خود، پدرو (۲۵)، دریافت کرده است. مشخص نیست که او میماند یا میرود، اما برخی از منابع باشگاه احتمال خروج او را میدهند.
    -مطابق شایعات در فرانسه، قهرمان این فصل فرانسه، پی اس جی به خرید پدرو (۲۵) وینگر بارسا، علاقه مند است.

6. 7 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

پویول اعلام کرد می خواهد تا ٤٠ سالگی بازی کند

پویول امروز در کنفرانس مطبوعاتی گفت :
    "من ٤ سال دیگر قرارداد دارم و می خواهم تا ٤٠ سالگی بمانم و اینجا بازنشسته شوم ."
    "در حال حاضر روی آمادگی بدنی کار می کنم و امیدوارم تا شروع فصل جدید به آمادگی مطلوب برسم ."
    "بازیکنانی که مرتب بازی می کنند آماده ترند ولی من مجبور بودم با مشکل زانو دست و پنجه نرم کنم عمل جراحی ٢ ساعته روی زانوی من نشان داد مشکل از چیزی که فکر می کردیم بیشتر است ."
    "بعد از چهار هفته هنوز نمی توانستم درست راه بروم ."
    پویول در مورد شایعات پیوستنش به میلان گفت :
    "من هیچ وقت به رفتن به میلان فکر نکردم وقتی دیگر نتوانم بازی کنم به گزینه های دیگر فکر می کنم ."
    پویول در مورد آبیدال گفت :
    "آبیدال برای همه ما یک الگو و یک دوست خوب بود برای همه چیز از و تشکر می کنم ."

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ************************************************** ************************
    بنا به گزارش روزنامه اسپورت ، لئو مسی در تمرین امروز تیم بارسلونا ، چراغ سبز پزشک ها رو گرفته و میتونه در تاریخ 7 و 11 ژوئن برای تیم ملی آرژانتین به میدان بره

Last edited by runner; 31-05-2013 at 21:28.

8. 9 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام بچه ها
    چند وقتیه نمیتونم اخبار بارسا رو دنبال کنم میخواستم بپرسم وضعیت نقل و انتقالات کیا رو خریدیم ؟ کیا رو از دست دادیم ؟
    احتمالی ها کیا هستن؟

10. 2 کاربر از AMoO.Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

سلام بچه ها
    چند وقتیه نمیتونم اخبار بارسا رو دنبال کنم میخواستم بپرسم وضعیت نقل و انتقالات کیا رو خریدیم ؟ کیا رو از دست دادیم ؟
    احتمالی ها کیا هستن؟

فعلا خرید قطعی ما نیمار بوده که دوشنبه قراره به هوادارها معرفی بشه

بقیش هم فقط احتمالاته ولی باشگاه به دنبال خرید یک دروازه بان و یک مدافع و یک مهاجم نوک خواهد بود

12. 2 کاربر از M A S 0 U D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

سلام بچه ها
    احتمالی ها کیا هستن؟

ورودی:
    نیمار

قطعی:
    خروجی:
    آخر سال 2014 والدز
    آبیدال

احتمالی:
    ورودی (اصلا معلوم نیست که باشگاه بشون پیشنهاد بده فقط در حد اخبار پخش شده توسط روزنامه ها):
    داوید لوییز

خروجی:
    ویا
    پدرو
    تیاگو آلکانترا
    دلوفوئه
    (قرضی)
    مارک مونیسا

اینا هم شاید بتونن کمکتون کنن:
    Last edited by runner; 31-05-2013 at 23:11.

14. 8 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

كمپ نو بعد از بازي با مالاگا به آبيدال اداي احترام خواهد كرد

اريك پس از بازي شنبه بارسلونا را ترك خواهد كرد، در حالي كه انتظار ميرود پس از بازنشستگي دوباره به بارسا و در اين تيم مشغول شود. رساندرو راسل درباره اينكه باشگاه چگونه ميخواهد "به آبي نشان دهد تا چقدر او را دوست داريم" صحبت كرد و همه را تشويق كرد تا او را آنطور كه شايسته است بدرقه كنند.
    زماني كه بازي به پايان برسد، تمام بازيكنان پيراهن هايي را خواهند پوشيد كه بر روي آنها نوشته شده است "مرسي آبي٢٢" و در حالي كه ٢٢ كودك بارسايي براي او، دخترش و پسر عمويش جرارد تونل افتخار زده اند او را به مركز مياني زمين هدايت ميكنند.
    در طول مراسم ويديوئي از افتخارات آبي در لباس بارسا پخش خواهد شد، و كاپيتان تيم كارلس پويول به هم تيمي خود پيراهن يادبودي را براي يادگاري ازسوي تمام بازيكنان به او اهدا خواهد كرد.
    ايده اين است كه يك جشن ساده ولي احساسي داشته باشيم، و جشن را با چند تشكر از آبيدال، كسي كه زمين را در حالي كه برايش تونل افتخار زده اند ترك ميكند، به پايان برسانيم.

اخبار کوتاه

-فقط ژاوی (هر ۴۸ ثانیه) بیشتر از تیاگو (هر ۵۲ ثانیه) در ۵ لیگ معتبر اروپایی پاس سالم داده است.
    -مارسلو: در بازی مقابل بارسلونا، مردم بحث و جدل زیادی میکنند، اما ما بعد از بازی روبوسی میکنیم و مشکلی با یکدیگر نداریم.
    -مارسلو: من دوست داشتم نیمار به بارسلونا بیاید، زیرا بازی کردن در کنار با بازی کردن در مقابل او بسیار متفاوت است، اما من برای او خوشحالم.
    -تیاگو موتا (پی اس جی): مسی در لیگ قهرمانان برای ما مشکلات زیادی به وجود آورد. هیچ شکی وجود ندارد: او بهترین بازیکن جهان است.
    -تیاگو موتا (پی اس جی): امیدوارم نیمار در بارسا خوب بازی کند، زیرا، به غیر بازی در مقابل پی اس جی، من طرفدار بارسلونا هستم.
    -خوانخو براو (پزشک): لئو به خوبی در حال ریکاوری است، و او قادر خواهد بود که آرژانتین را در بازی برابر اکوادور و کولومبیا همراهی کند.
    -در حالی که مو هنوز مربی رئال است، مورینیو از باشگاه آینده خود، چلسی درخواست کرده بود تا او را جذب کنند. نیمار در نهایت بارسا را ترجیح داد.
    -پلگرینی: نیمار استعداد خود را در کشوری متفاوت، برزیل نشان داده است. حالا او باید بتواند جایگا خود را در اینجا به دست آورد.
    -نیمار قصد دارد تا منزلی در نزدیکی ساحل خریداری کند. مادر و خواهر او هم اکنون به دنبال خانه میباشند.
    -گوتی (بازیکن سابق رئال): انتقال نیمار فوق العاده بود، اما او باید خود را در اروپا ثابت کند. مادرید و بارسا خریدهای بزرگ زیادی داشتند که جواب نداده است.
    -رسمی: جرارد دلوفوئو برای شرکت در رقابت های جام جهانی زیر ۲۰ سال ها در ترکیه به تیم ملی اسپانیا دعوت شده است.
    -پویول: دکتر ها پس از عمل زانویم به من گفتند به ۴-۶ هفته برای ریکاوری نیاز دارم، اما بعد از ۴-۶ هفته هنوز نمیتوانستم راه بروم.
    -پویول:‌ من میخواهم فصل جدید را با سلامتی کامل آغاز کنم. من میخواهم در بارسا ادامه دهم.
    -پویول: خداحافطی از بازیهای ملی؟ اگر سال بعد هم مثل امسال باشد، بله. خواهیم دید فصل بعد چه اتفاقاتی خواهد افتاد و سپس تصمیم میگیرم.

Last edited by runner; 31-05-2013 at 23:36.

16. 6 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فابرگاس بارسلونا را ترک نخواهد کرد!

یک کارشناس فوتبال اسپانیا می گوید که سسک فابرگاس قصد ندارد بارسونا را دست کم در 12 ماه آینده ترک کند.

در روز های اخیر شایعاتی پیرامون خروج سسک فابرگاس از بارسلونا به گوش می رسید و گفته می شود که منچستر یونایتد و منچستر سیتی خواهان جذب وی در این تابستان هستند. از طرفی با توجه به بند های موجود در قرارداد او، احتمال بازگشت وی به آرسنال نیز در نظر گرفته شده است.

فابرگاس در این فصل در حاشیه قرار داشت و گفته می شود با حضوراحتمالی نیمار در بارسلونا، حتی نقش های او کمرنگ تر خواهد شد اما گویلم بالاگو، کارشناس فوتبال اسپانیا می گوید که این بازیکن قصد دارد فصل آینده نیز در اسپانیا بماند.

" او از شایعاتی که در انگلستان تا این حد جدی هستند شگفت زده شده است. باشگاه امروز عصر به من گفت که قطعا آنها به هیچ وجه قصد فروش وی را ندارند.

در صورتی که تیمی مایل باشد، بند آزاد سازی قرارداد او 200 میلیون یورو (171 میلیون پوند) است که کمی گران است. در هر صورت این مبلغ تنها عاملی بازدارنده برای تیم هایی است که می ایند و قصد به تاراج بردن او را دارند!

اگر قرار باشد اتفاقی صورت گیرد، در آینده خواهد بود. شاید سال بعد، چه کسی می داند؟ اما آنچه قطعی به نظر می رسد این است که هم باشگاه و هم خود او تصمیم گرفته اند که حداقل برای یک فصل دیگر همکاری داشته باشند."

18. 6 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

چند تیتر خبری

* [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

20. 7 کاربر از M A S 0 U D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •